Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dbsst ja sie na Szpile na patrzeć nie moge. I nie wierze, że ona jeszcze mniejsza niż rok temu:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Dominiczko, witamy po krótkiej przerwie :multi: i zaległosci nadrabiamy :roll: Zdjecia robisz z dnia na dzień lepsze, super :klacz: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 :shake: PiotrekJ napisał(a):Cześć Debeściaku :p ... Widzę, że Twój geniusz fotograficzny rozwija się pełną parą ;) ... Zdjęcia coraz lepsiejsze, niedługo samą Wind przebijesz :cool3: ;) ... hahahah nie przesadzajmy Wind to krew ktorej nigdy nie doscigne (nawet nie smialabym probiowac, bo Ona ma to cos czego mnie brak czyli TALENT, SMAK i WYCZUCIE) :shake: ale milo mydlisz mi oczy Piotrze ;) :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :multi: Alu ja lubie lisy lisy sa sliczne :loveu: tylko na cmentarzu jakos tak no coz ..upiornie wygladaja Agguś ona teraz zero miesni dzis jak ja zobaczylam to sie zalamalam zero lopatek zero pupci w porownaniu z zeszlym rokiem :-( :shake: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Dominiczko, witamy po krótkiej przerwie :multi: i zaległosci nadrabiamy :roll: Zdjecia robisz z dnia na dzień lepsze, super :klacz: czesc Daguś dziekuje :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dbsst napisał(a)::shake: hahahah nie przesadzajmy Wind to krew ktorej nigdy nie doscigne (nawet nie smialabym probiowac, bo Ona ma to cos czego mnie brak czyli TALENT, SMAK i WYCZUCIE) :shake: I jaka skromna do tego :cool3: ;) ... dbsst napisał(a)::shake:ale milo mydlisz mi oczy Piotrze ;) :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :multi: Ma się ten dar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):I jaka skromna do tego :cool3: ;) ... Ma się ten dar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... eh dokuczasz mi Potfforze :evil_lol: :angryy: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 O jakie ładne fotki, ciotka Debestka się rozwija :p:loveu: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']O jakie ładne fotki, ciotka Debestka się rozwija :p:loveu: a coż to za Zjawa mnie nawiedzila :cool1: czesc Marta :cool3: nie widze Cie na gg :roll: TY sie ukrywasz normalnie :evil_lol: KUŃ dla KUNIARY HANKI :oops: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dbsst napisał(a):eh dokuczasz mi Potfforze :evil_lol: :angryy: :evil_lol: Przecież wiem że to lubisz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Następna spać idzie :shake: ... Dobranoc rodowite Warszawianki :p ... Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='dbsst'] O jaaaaa! Ale cudowne uszyska!!! Pokiziaj ją za uszkiem ode mnie:loveu: Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Bry!Dogomaniackiego dnia zyczymy:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='dbsst'] Swietne zdjecia!!! Uwielbiam cmentarze, a te stare to w szczegolnosci... Uwielbiam te cisze i taki jakis zastoj, ktore tam panuja... [quote name='dbsst'] o, nietoperz :crazyeye: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 suuuuper - bardzo mi się podobaja takie "kolorowe" zdjęcia :cool1: Kasiu.. cmentarze lubisz? zapraszam w takim razie.... mam za ulicą :diabloti: no i widok z łazienki bezposrednio na cmentarz :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dobry dobry ja przelowtem bo wlasnie pisze poprawki pracy mgr :mad: jestem zla bo przez to nie moge byc u Asiaczek :-( :-( :placz: wrrrrrrrrrrrr tak dla Was kot z fanta Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='dbsst']Dobry dobry ja przelowtem bo wlasnie pisze poprawki pracy mgr :mad: jestem zla bo przez to nie moge byc u Asiaczek :-( :-( :placz: wrrrrrrrrrrrr tak dla Was kot z fanta :shake:a nie wolałby mleczka :razz: Oj mój biedny Debeściaczek .Pisz szybciutko i wracaj do swiata ;) Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Cudne kunie i piekne fotki cmentarza na centarzu widzielismy lisa :crazyeye: ja kiedys na Wolce widzialam sporych rozmiarow zająca :lol: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='dbsst']Dobry dobry ja przelowtem bo wlasnie pisze poprawki pracy mgr :mad: jestem zla bo przez to nie moge byc u Asiaczek :-( :-( :placz: wrrrrrrrrrrrr tak dla Was kot z fanta Kotów ci u nas dostatek,ale takiego łaciatego nie mamy. Mogę go wziąć. Fanty też niet; są za to inne napoje... I żałuj, żałuj... Pisz szybko tę pracę i wracaj do świata zywych (hihihi...). Pzdr. (Asiaczek, donya, Agabass, Baskomaniak) Quote
dbsst Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Kotów ci u nas dostatek,ale takiego łaciatego nie mamy. Mogę go wziąć. Fanty też niet; są za to inne napoje... I żałuj, żałuj... Pisz szybko tę pracę i wracaj do świata zywych (hihihi...). Pzdr. (Asiaczek, donya, Agabass, Baskomaniak) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gul mi skacze ze HO HO :placz: :placz: :placz: :shake: raport napisalam wniosek do komisji bioetyki i ankiety :placz: :placz: a jeszcze rozdzialy poprawic :shake: :placz: :placz: :angryy: Quote
Siostra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 debe kochana, obejrzałam Twoje ostatnie foty i szczena mi opadła - suuuper. Gratuluję oka. Cmoki. Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czesc Debe :) Sorki za gapiostwo i ignorancje, ale co Ty studiujesz?:oops: Quote
Recommended Posts