PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']no to ja spadam penic Mistzrowski obowiazek :loveu: faktycznie powinnas iśc spac :evil_lol: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Debe, foty oczywiście rewelacyjne! :klacz: Strona też świetna! I nawet burki się załapały :lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 jesuuuu poprostu brak słów!!!!!!:Cool: a ja bylam 1 w Warszawie:cool3: we wrzesniu ..z kumpela nudzilysmy sie i stwierdzilysmy ze wsiadziemy w pociag i pojedziemu:D i tak pojechalysmy ze przez pierwsze 10min pobytu w Warszawie zatrzymala nas policja:roll: naszczescie urok osobisty i dar przekonywania(oczywiscie moj):cool1: sprawil ze skonczylo sie tylko na spisaniu a nie mandacie:evil_lol: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O ludzie!!! Tu też tona zaległości :roll::roll: Nie pędzcie tak szybko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :multi::multi: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 oj wczoraj mi sie platalo pozniej bo bylam juz po absyncie moim ukochanym ;) teraz lece na Cmentarz Żydowski cykac foty :D :multi: czesc Wam :D nie idzie mi adopcja cholera nie umiem ramki zrobis szit :shake: :angryy: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Cześć Mistrzynio ...Chrapania :razz: Czekam na fotki :multi: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O Debe coś wczesniej wstalas :razz: tak pojechalysmy ze przez pierwsze 10min pobytu w Warszawie zatrzymala nas policja:roll: żeby po Wawce jeździć to trzeba skończyć specjalny kurs :diabloti: Quote
Cimi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witaj Debe ;) Jak zwykle jest pod dużym wrażeniem :crazyeye:. Zdjęcia no po prostu mistrzowskie :lol!: evaxon napisał(a):a ja bylam 1 w Warszawie:cool3: O ja chyba też jeden albo i wcale :lol:. Ale za niedługo nadrobię to :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):i tak pojechalysmy ze przez pierwsze 10min pobytu w Warszawie zatrzymala nas policja:roll: Ciekawe dlaczego, :cool3: ? Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry Debesciaku!!:multi::multi: I jak foty? Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 dzieki dzieki dzieki :D jeszcze kilka obrazkow z wczoraj :D a na cmentarzu bylo extra ale foty pozniej ;) albo jutro tak meczaco bylo podchodzic :D ale za to jak fajowo bylo zbiegac :multi: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Męczyli moją Szpileczkę koffaną :-( Alu a kuku nie bylo az tak zle :D Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Szpilka alpinistka :razz::razz::razz: i to jaka te dwie foty mialam nazwac alpiniska :D ta fota wyszla przerazajaco........ chwila relaksu :D i znowu pod goore up up (tu juz nie miala sil :D ale po kilku minutach znowu latala jak wariatka ) Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 kompiel w slonku :D i zaczynamy BIEGI juuuuuupi Zajac Poziomka moj najpiekniejszy w swiecie :D Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst'] ale slicznie tu wyszla :loveu: a zdjeca w ruchu - rewelka! Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 dzieki Kasiu :buzi: a teraz tak troche romantycznie :D prawie Nike tajemniczo i zalotnie ;) Quote
Koma Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :crazyeye: piękne foty :klacz: :klacz: :klacz: te w ruchu :multi: nieno boskie naprawde jestem pod wrażeniem :iloveyou: aż nie moge patrzeć na swoje jak widzę takie cuda :shake: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 echhh Szpiluchna to ma wspaniale mieśnie:loveu: niemoge sie na nia napatrzec Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :klacz: na powiedzienie więcej brak mi słów :roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 CUDEŃKO :loveu:ona jest tak wyrazista , taka naturalna , niejedna ludziowa fotomodelka mogłaby zazdroscić tych fotek Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']dzieki Kasiu :buzi: a teraz tak troche romantycznie :D prawie Nike tajemniczo i zalotnie ;) No ileż razy mam powtarzać, że ona boska jest?!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts