Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :cool1:ale marzycielka :loveu:ona pewno myśli o Ozzulku :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool1:ale marzycielka :loveu:ona pewno myśli o Ozzulku :evil_lol: Ja Ci dam o Ozzulku, przeciez widac w jej oczach Mejka Alu... :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mrowka napisał(a):Ja Ci dam o Ozzulku, przeciez widac w jej oczach Mejka Alu... :evil_lol: :evil_lol: :loveu::shake:przypatrz się dobrze :mad: Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 właśnie się przyglądnęłam i wiecie o czym Szpilunia marzy ? :eviltong: ...o spotkaniu z Tuffiastym :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Debeściaczku, ja tylko powiem dzień dobry po dłuższej nieobecności ;) ... Co do Twoich fotek - brak mi słów :lol: :lol: :lol: ... Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dziewczynki ? Jak wam się podoba to, co za oknem ??? :angryy: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dziewczynki ? Jak wam się podoba to, co za oknem ??? :angryy: przepraszam, ze sie wtracam nieproszona, ale mi sie BARDZO nie podoba!!! :shake: przemoklam do...majtek:oops: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):przemoklam do...majtek:oops: To trzeba Kasiu szybko zmienić :lol: :lol: :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):To trzeba Kasiu szybko zmienić :lol: :lol: :lol: ... haha mądrala sie znalazł :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):To trzeba Kasiu szybko zmienić :lol: :lol: :lol: ... zmienilam :eviltong: Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mnie tez sie nie podoba to co za oknem ...dlatego sobie patrze na Szpilencje bo ona mi sie podoba bardzo:) Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Rozwaliło mnie to foto :evil_lol: :evil_lol: poprostu dbsst :lol: :lol: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dealer napisał(a):mnie tez sie nie podoba to co za oknem ...dlatego sobie patrze na Szpilencje bo ona mi sie podoba bardzo:) Fajnie, na dworze będzie białe szaleństwo :evil_lol: :loveu: :multi:. Nie no, mi już przemokły buty, nie ma to jak ubieranie adidasów na 20 cm śnieg :lol:, zwłaszcza, że drugi pies lubi chodzić po zaspach :lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A mnie się podoba :p My - Zmory - kochamy śnieg ;) Nawet w nadmiarze :lol: Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej! Dbsst nie mam słow na Twoje fotki:crazyeye: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zabrala nam Szpilcie i poszla od nas :placz: Quote
Justa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ojojoj ile szpilci !!!:loveu: debeściaczku, mi Galciak zwariował:crazyeye: I leci do każdego napotkanego psa, czai sie na niego, a potem biega w szale ekstazy wokół niego:lol: jak snieg troche odpuści, to obowiązkowo na Forty, nad kanałek albo do Bielańskiego !:cool3: Stęskniłam się za Szpilunią:-( Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;) mam nowego fryza :D areszta jutro :D ostatni byly czekoladowe z jasnymi paskami ;) Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst']Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;) mam nowego fryza :D areszta jutro :D ostatni byly czekoladowe z jasnymi paskami ;):crazyeye: o ranyśku , a już się wystraszyłam ,że Wiśniewski ukradł Szpileczkę :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wow super fajnie dobrane kolorki :loveu:. Fantastyczna nowa fryzurka ;). Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Cimi'] Wow super fajnie dobrane kolorki :loveu:. Fantastyczna nowa fryzurka ;).:mad:gdzie ty widzisz fryzurkę :crazyeye:Debe ja chcę zobaczyć całe włoski i buzię Debe :pa kolorki to mi się też podobują ;) Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst']Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;) mam nowego fryza :D :crazyeye::crazyeye: w cos ty glową wpadla ? :crazyeye::crazyeye: Quote
Cimi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:gdzie ty widzisz fryzurkę :crazyeye:Debe ja chcę zobaczyć całe włoski i buzię Debe :pa kolorki to mi się też podobują ;) No Debe napisała, że ma nowego fryza - to są jej słowa :mad: :lol:.Tak, tak cała buzia obowiązkowo :lol: Quote
Recommended Posts