agbar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dech zapiera .....Szpilka oczywiscie:) i niewatpliwie zdjęcia takze:) Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ihihihhih cóż za poplątanie z pomieszaniem... Szpila wygląda jak by miała orła wywinąć :lol::lol::lol::lol: Siuuuuuper - cieszymy się z Tobą na stronkę Szpilosławy :multi: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 dziekuje za mile slowa ciesze sie ze moje poplatanie z pomieszaniem sie podoba Gosiu ;) evaxon sniegowa Szpila jest cacy bo jej nie widac buuuuuhahahhaha z frontu napislalam juz malunka czastke mam nadzieje ze kolo weekendu juz cos zacznie sie pokazywac na serwerze ;) Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 DeBe świetne zdjęcia i Szpilunia boska. Pstrykaj i pstrykaj, bo mi się ich oglądanie nigdy nie znudzi!:eviltong: :multi: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 fatalna jakosc ale za to jakie przejecie ;) Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] Haha. Myślalam, że jej przywiązaliście tę piłkę do nogi (niczym kulę):evil_lol: :grin: Quote
Alicja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :cool1: wow nasza gwiazdeczka:loveu: będzie miała swoją stronkę :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] no dobra - ładny snieg, ale gdzie jest pies...:hmmmm: ;) ;) ;) Quote
Honey Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ach, te mięśnie ... Uwielbiam takie muskularne psy :fadein: Quote
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no ja zawsze wiedziałam, że jej sięw końcu te łapy poplączą :lol: :lol: :lol: jeszcze próbuje się uszami ratować :evil_lol: czekamy na stronkę :multi: Quote
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] :multi: :multi: :multi: :multi: suuuuperrrrrrr:loveu: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaa PADAM jakie to meczace moj komp zwariowal i zgubil mi to zo robilam jak to zrobilam d nowa to mi oddal tamto wczesniejsze hahahaha ciekawe jak to bedzie wygladac systko i ostatnie 3 foty :D Quote
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] słodziak :cool3: ja czekam az tigierka bedzie miala takie fafluny:loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] moja ty mordencjo pyszniutka :loveu: buzi ci przesylam w te czarne wargusie :buzi: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 thx Kasiu ;) wybuziakowane falafele wiszace ;) evaxon ani sie obejzysz a fafluny obslizgle beda przeszkadzaly w bieganiu Kluseczce ;) Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dbsst napisał(a):thx Kasiu ;) wybuziakowane falafele wiszace ;) ale czy na pewno wybuziakowalas tak mocno i porzadnie, jak chcialam? ;) Quote
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst']evaxon ani sie obejzysz a fafluny obslizgle beda przeszkadzaly w bieganiu Kluseczce ;) :evil_lol: oby oby aczkolwiek z kluseczka to ona ma malo wspolnego:lol: p.s-zapraszam do naszej galerii;) Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: oby oby aczkolwiek z kluseczka to ona ma malo wspolnego:lol: p.s-zapraszam do naszej galerii;) bylam bylam aj tam malo ;) brzucholo ma kluseczkowy ;) taki bobasowy :D Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a):ale czy na pewno wybuziakowalas tak mocno i porzadnie, jak chcialam? ;) wyczochralam jeszcze gratis do tego te smrodziuchy ;) Quote
Koma Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Szpiluniu wybacz że tak żadko tu do Ciebie zaglądam :placz: A tu tyle wspaniałych fotek :klacz: Piękne! :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: w noseczek Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaaa PADAM jakie to meczace moj komp zwariowal i zgubil mi to zo robilam jak to zrobilam d nowa to mi oddal tamto wczesniejsze hahahaha ciekawe jak to bedzie wygladac systko i ostatnie 3 foty :D Witajcie ! Każde ujęcie jest boskie.:loveu: zwinna, wygimnastykowana Szpieczka i ujmująco marzycielska , Debe już Ty wiesz jak nas zachwycić :multi: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dzieńdoberek Dominisiu [SIZE=2] ach co za rozczulajace ujęcie :loveu: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Moje zabeczki bielusie :iloveyou: a to zdjecie jest suuuuuuperowe!!! Boskie wrecz!! Te miesnie tego mustanga mhhhhhhhh Szpiciaa kochana Ty moja :iloveyou: Debesciku brawo, brawo i jeszcze raz brawo!! Quote
Recommended Posts