e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 moja śniegowa Szpilunia :multi::loveu: widze ze piła na sznurku sie spodobala :D Quote
Cimi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Oj zdolna, zdolna :multi: A czemu piłka na lince :cool3: ? Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 O rany, zabawka faktycznie odlotowa :crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Piłka na lince zeby bylo inaczej niz zawsze zeby psa zmeczyc i zeby samemu sie bawic mniej meczac sie niz zwykle ;) Polecam zabawa przednia :D i nie meczoaca dla ludzkiej czesci sznurka ;) Ages ona w tym kubraku wyglada jak wielki ŻUK hahahahaha ;) Naprawde pilka do nogi na sznurku kosa pilkami takimi zwyklymi na sznurku nigdy nie chciala sie bawic a ta ........... sami zobaczcie odkurzacz Chinczyk mustang (hahahha) Krecik Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 i to troszku nie wyszlo ale mnie sie mina podoba ;) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Debesciku foteczki pięęęękne!!! Szpilcia-mustang cuuudwona!! Moje fafulki sliczniutkie to wytarmoszenia i wysciskania :loveu: :multi: Ale boska fotka!! :-o :-o :klacz: suuuuuuuper!! haha poczulam sie tak jakbym ogladala bajke mustang z dzikiej doliny :evil_lol: Brawo debest!! Dla Szpilci brawo!! I dla TZ wielkie brawo za nowa zabaweczk i foteczki :multi: :klacz: cuudownie!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']a to zdjecia autorstwa mojego TZ bardzo zdolna bestia :D bylam na rybach zlowilam Szpilke Ale numer. Nie wiedziałam, że niektóre psy umieją na dwóch nogach chodzić:loveu: :multi: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']Piłka na lince zeby bylo inaczej niz zawsze zeby psa zmeczyc i zeby samemu sie bawic mniej meczac sie niz zwykle ;) Polecam zabawa przednia :D i nie meczoaca dla ludzkiej czesci sznurka ;) Ages ona w tym kubraku wyglada jak wielki ŻUK hahahahaha ;) Naprawde pilka do nogi na sznurku kosa pilkami takimi zwyklymi na sznurku nigdy nie chciala sie bawic a ta ........... sami zobaczcie odkurzacz Chinczyk mustang (hahahha) Krecik Zarąbiste ujęcia. Super, super!!:multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jak sie juz znudzi zarzucanie to mozna pilke powiesic na galezi i trzymajac sznurek robic psa w balona hahahahah unik troche nie wyszedl ale ta mina ;) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 HAHAHAHA!!!:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wyglada jakby Szpila dostala kuku od pileczki:lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 fotki poprostu BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 niezmiernie sie ciesze ze foty sie podobaja tak sie zastanawiam czy nie za duzo ich ,jak widac nie mam umieru hahahhaha ale nie moge Wam nie pokazac jeszcze tych ;) teraz seria ASTMAN hahahahha a kuku nie puszcze nie nie nie ponad sniegiem cos w tym jest ze mam psa dwunoznego hahhahaha Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne, cudne, boskie...:loveu: Super są takie ujęcia w ruchu, aż widać unoszący się (lub już opadający) śnieg. Takie zdjęcia są najfajniejsze. JA CHCĘ WIĘCEJ!!:multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst'] aleeee Szpila!!! swietne zdjecia :klacz: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 mam jedna fote ze sniegiem ale ona jest gdzies tam pod sam koniec ;) narazie jeszcze moj wisielec ;) ta fota mnie sie podoba taka z perspektywy uszu prawie kopiowanych uszu ;) i wspinaczka po pilke bardzo zlej jakosc DUDEK Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Haha antyterrorysta:lol: faktycznie :megagrin::megagrin::megagrin: ale niektorzy antyterrorysci, to mogliby jej miesni pozazdroscic :lol: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):faktycznie :megagrin::megagrin::megagrin: ale niektorzy antyterrorysci, to mogliby jej miesni pozazdroscic :lol: Dokładnie:lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):jednak po przejzeniu fot doszlam do wniosku ze sa BEZNADZIEJNE ale bzdury gadasz :nono: ŚWIETNE SĄ :loveu: i modelka tez swieta :loveu: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dominika, muszę Ci powiedzieć ze niesamowite zdjecia robisz... fantastyczne - normalnie nie mozna sie oderwać od oglądania :crazyeye: a na tym Szpila wygląda jak by chodząc na dwóch łapkach zonglowała piłką :crazyeye: Ach... proszę o więcej zdjeć :modla: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']jak sie juz znudzi zarzucanie to mozna pilke powiesic na galezi i trzymajac sznurek robic psa w balona hahahahah unik troche nie wyszedl ale ta mina ;) Debe , masz wszechstronnego psa :loveu::loveu::loveu: Nie dość ,że super w piłkę gra, główkuje, umie nawet taniec Dudka, to jeszcze śmiało może uprawiać boks...:multi: dbsst, te twoje "beznadziejne " foty są GENIALNE !!! :klacz: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 debest ale sie wycwiczylas w tych fotach - genialne sa:) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :evil_lol: Szpilka na skakance :evil_lol: Quote
Recommended Posts