an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wałkiem go po glowie:lol: :lol: :lol: jak prawdziwa gospodyni :lol: :lol: A tam wałkiem. Są inne metody:cool3: . Wałek zastosowałabym w ostateczności, jak po dobroci nie poskutkuje... Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 slonko mi zaszlo.................ale i tak ide ;) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 To idź i wróć szybko (ze zdjęciami koniecznie):multi: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 TZ robi suuuper zabawke hahahhahahaha Szpila bedzie out of control po spacerze :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Witam Dominiko Już czekam niecierpliwie na fotaski - ciekawa jestem ogromnie co tam wykombinowałaś :p Ja niestety będę dopiero wieczorkiem wiec miłej niedzieli i suuuuper udanej sesji Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek']Witam Dominiko Już czekam niecierpliwie na fotaski - ciekawa jestem ogromnie co tam wykombinowałaś :p Ja niestety będę dopiero wieczorkiem wiec miłej niedzieli i suuuuper udanej sesji Gosiu to mnie zmartwilas :( dopiero wieczorem hmmmmmmm ja nie wiem ale wydaj mi sie ze Szpila juz jest nakrecona na zabawke wlasnie sapie na TZa hahahahahahaha Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):Gosiu to mnie zmartwilas :( dopiero wieczorem hmmmmmmm ja nie wiem ale wydaj mi sie ze Szpila juz jest nakrecona na zabawke wlasnie sapie na TZa hahahahahahaha mam imieniny szwagierki i obiad u teściów :evil_lol: wiec dlatego wieczorkiem. Leć na tą sesję póki słonko jeszcze sie pokazuje b ponoć po południu może śnieg padać:razz: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 i wlasnie snieg pada...kurczaki:roll: ale i tak czekam niecierpliwie na zdjecia:p no chyba ze debest sie boi w taka pogode robic zdjecia swoim cudem - bo ja panicznie ;) Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hej!! Dzien dobry kochane dziewczynki:evil_lol:Czekamy na foteczki:cool3: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Agnes napisał(a):i wlasnie snieg pada...kurczaki:roll: ale i tak czekam niecierpliwie na zdjecia:p no chyba ze debest sie boi w taka pogode robic zdjecia swoim cudem - bo ja panicznie ;) juz po nie ma jak portret ze sniegiem w tle i platkami wszedzie narazie ogladamy wieczorem damy ;) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']juz po nie ma jak portret ze sniegiem w tle i platkami wszedzie narazie ogladamy wieczorem damy ;) Chcesz nas podrażnić trochę co?:razz: Dawaj i to zaraz!:mad: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 zlosliwa no:angryy: :mad: cffaniak jestes i tyle:angryy: teraz sobie poogladasz zdjecia, a my DOPIERO wieczorem phi! Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 beda wczesniej czyli za kilka chwil TZ wypedzilam kom jest MÓJ :evil_lol: jeszcze chwilke musze jeszcze raz przejzec ale ostrzegam fot jest DUZO jak zwykle nie moge sie zdecydowac :shake: a to robienie zabawki :D Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jesteśmy cierpliwe :cool3:, Debe, no gdzie fotki ? Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 juz moje Drogie TZ niby nie siedzi przy kompie ale ciagle mnie w cos angazuje rozbiegowki jednak po przejzeniu fot doszlam do wniosku ze sa BEZNADZIEJNE ale zabawa byla przednia i to naj naj naj Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a teraz portrety ktore UWIELBIAM robic TZ stwierdzil ze poraz setny widzi to samo zdjecie ;) zapewniam to nowe INNE portrety hahahhaa a teraz znowu spadam bo TZ znowu czegos chce odemnie wrrrrrrrrrrrr Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 niedobly TZ :eviltong: Ślicznościowe portreciki :loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Osiesie, jaka cudna, zadowolona minka Szpilki :loveu: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 hihi :) morducha sliczniucha:loveu: a jaki ma genialny kubrak:cool3: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a to zdjecia autorstwa mojego TZ bardzo zdolna bestia :D bylam na rybach zlowilam Szpilke Quote
Honey Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Faktycznie zdolna bestia, fotki są super! :lol: Quote
Recommended Posts