dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 nie to cenzura ;) przykryl ja sasiad :roll: WITAMY an3czka :Rose: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']iiiiiiiiiiii ja nie mam nic na przeciw ;) ale milo cholercia jasna spodnica ciasna ;) a co do duchowych zdjec to mi ciagle wychodza kiedy nie maja a kiedy maja to nie kca hahahhahahaa GOSIU:bigcool:Dominiko :bigcool: a wiesz co? looknij sobie w info o obrazku na tym zdjęciu na którym wyszedł efekt duchów i bedziesz wiedziała przy jakich ustawieniach taka fota się udała - ja tak zawsze sprawdzam :oops::p Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Sąsiad? Trele-morele...:razz: tak tak ja nawet tego psa nie lubie ;) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No... ciekawie się robi...:cool3: :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']No... ciekawie się robi...:cool3: :lol: no to na rozprezenie moj autoportret troszku mnie nie wyszedl ale ............ Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']no to na rozprezenie moj autoportret troszku mnie nie wyszedl ale ............ Opowiadasz!:lol: Nie przejmuj się! Zdjęcie nie musi być bardzo wyostrzone. Ważne, że jesteś rozpoznawalna:roflt: (upssss. Ja już śpię...) Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 do SPANIA :cool1: :mad: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']no to na rozprezenie moj autoportret troszku mnie nie wyszedl ale ............ nie no, Debe, wstydź się :angryy: Taki wyrazisty autoportret, akt niemalże, na publicznym forum! :shake: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Patka']Dbsst szpila jest cudowna :) dziekuje :D Maga no wiesz obnazam sie ;) Quote
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a oto moj wczorajszy spioch zdjeci atroche zniekrztalcone bo poslanie no coz do czystych nie nalezalo ...................dzies je wypralam wiec juz czystrze Super spioch :lol: A jak Ty znieksztalcilas zdjęcie, nie znieksztalcając Sziloslawy? :hmmmm: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 asher napisał(a):Jaka desperacja :roflt: to kaganiec :cool1: PIKA wiesz zna sie te tajemne sztuczki ;) Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']to kaganiec :cool1: Leon marzyłby o takim kagańcu. I jeszcze żeby zawsze był pełny :cool1: Quote
e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']Leon marzyłby o takim kagańcu. I jeszcze żeby zawsze był pełny :cool1: haha nie tylko Leon o takim marzy :lol: achh ta Szpilunia:loveu: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Witam zaraz biore emila i lece na foty jupi jupi tralalupi :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):Witam zaraz biore emila i lece na foty jupi jupi tralalupi :evil_lol: Hey! No to czekamy na nowe foty:cool3: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 hej !:multi: Debe jestem pewna ,że po Twoim powrocie będziemy miały co ogladać.:Cool!: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Hey! No to czekamy na nowe foty:cool3: tylko moj pomocnik TZ mi strajkuje :mad: Alka mam nadzieje ;) Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Debe, ja swojego zostawiłam w kuchni coby obiadek przygotował , a sama odrabiam zaległości na Dogo ...:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Alka napisał(a):Debe, ja swojego zostawiłam w kuchni coby obiadek przygotował , a sama odrabiam zaległości na Dogo ...:evil_lol: hahahah ja potrzebuje wziasc go do pomocy a on mi tu strajkuje cholercia no :mad: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):hahahah ja potrzebuje wziasc go do pomocy a on mi tu strajkuje cholercia no :mad: Wałkiem go po glowie:lol: :lol: :lol: jak prawdziwa gospodyni :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wpłyń jakoś na Niego!:cool3: :loveu: Zdjęcia muszą być!:eviltong: Quote
Recommended Posts