dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: Ogry też mają warstwy jak cebula i rosną im włoski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala cos w tym jest hahahahhahahah ;) Sylwia wiosna idzie bo mja cieagle rozrabia tylko wtedy jak ja nie mam ochoty na zabawy a jak mam to ona idzie spac ale od wczoraj to ja nosi :shake: pewnie dlatego ze jest cieplej i mozna poszalec na podworku ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a):Sylwia wiosna idzie bo mja cieagle rozrabia tylko wtedy jak ja nie mam ochoty na zabawy a jak mam to ona idzie spac ale od wczoraj to ja nosi :shake: pewnie dlatego ze jest cieplej i mozna poszalec na podworku ;) No tak tylko mój jest nieźnosny w inny sposób tzw typowo samczy :oops: :oops: :roll: łeeee a może Tekila zwiastuje nam przyjście wiosny? - wiecie amory i inne sprawy :cool1: :cool3: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No tak tylko mój jest nieźnosny w inny sposób tzw typowo samczy :oops: :oops: :roll: łeeee a może Tekila zwiastuje nam przyjście wiosny? - wiecie amory i inne sprawy :cool1: :cool3: moja nie ma jak zwiastowac w sposob samczy to w babski sposob zwiastuje ;) miski sa EXTRA mam dlug wdziecznosc wobec Ciebie :D Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a):miski sa EXTRA mam dlug wdziecznosc wobec Ciebie :D Nie ma sprawy - do usług :) :multi: Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst'] nie ma nic sliczniejszego od boksia spiacego:loveu: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 evaxon jakie rymy :-o :cool2: hahahhaa "na zawsze razem" to sa cytrynki tylko ze takie ciemne i maja dziwny zapach pyszne do drinkow Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a wiesz czasami lubie sobie zarymowac:lol: hehe a cytrynki wygladaja smakowicie :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzień dobry Debeściaku ;) Ja tak standardowo - :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
agabass Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 widze ze Debe namiętnie pieści Emila a efekty tego szalonego związku rewelacyjne Quote
Alka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek'] Suuuuuupeeeerowe :loveu: rewelacja !!! :klacz: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Debest :shock: ale dzisiaj artystyczne zdjęcia nam zapodałaś!! :shock: Ślicznee!! Brawo :klacz: , zdjęcia są rewelacyjne, boskie!! :loveu: :loveu: I fafulki moje sie pojawily na zdjeciuu... :iloveyou: Proszę częściej o takie zdjecia!! :klacz: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 zaswiecilo slonko i wypadlam ze Szpilatronem na kilka chwil zaczynam od "najciekawszych" ;) a fafolot to mi chyba nigdy nie wyjdze ;( Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 prawie wyszło trezba sie tylko dobrze przyjrzeć:) a warto bo Szpilunia taka sliczna:) Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ale extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dziekuje Dziewczynki moje Kochane Wy to mnie na duchu trzymacie ;) :buzi: mam duzo zdjec Szpili ;) wczoraj miala sesje z jogurtem ;) ale to pozniej narazie ten spacer co to mi wyszedl ...........dziwny kazda fota to inny kolor :shake: :roll: Quote
e.v.a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :loveu: żółteczek śniegowy kochany wiecejj wiecejj foteczek :) pozdrowionka :p Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='evaxon'] wiecejj wiecejj foteczek :) mowisz i masz ;) zółte na śniegu i jak widzi aparat to nie kce biegac tylko pozuje :shake: to Szpilatron pospolity Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst'] Debe, i znaowu wyszo tak, jakby Szpila byla straaaasznie wielkim psem, a nie zgrabniutka laseczka ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Kasiu widzisz sama ona poprostu tak wychodzi bo w realu NIC wspolnego z takim wygladem nie ma na szczescie mam na to coraz wiecej swiadkow :cool1: Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']mowisz i masz ;) zółte na śniegu i jak widzi aparat to nie kce biegac tylko pozuje :shake: to Szpilatron pospolity Szpilatron pospolity - WZORCOWY! :iloveyou: pozuje jak wytrawna modelka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts