dbsst Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Też to ostatnio przeszedłem :roll: ... koszmar przyszly ksiazki jeszcze i ta anatomia co to taka niby swietna to jest swietna ale dla 7 latkow :mad: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='dbsst']zebys wiedzial jak pani mi powiedziala ile ta przyjemnosc kosztuje to myslalam ze zemdleje ale co musialam kupic :placz: ide czytac :hmmmm: a od kiedy leczenie to przyjemność? :niewiem: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Pika pani dr zachowywala sie tak jakby to dla mnie przyjemnosc byla to chorowanie ale nie chce juz o tym myslec :mad: dzis "przeprosilam" sie z emilem i "pocielam" troche moja Szpinakolade :D a oto efekt ciecia ;) Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 wreszcie!!! Szpiluniu tesknilam:oops: :) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Tekluniu juz niedlugo bedzie cieplej i na fortach bedziesz mogla gnebic Mordziata ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a): Tekluniu juz niedlugo bedzie cieplej i na fortach bedziesz mogla gnebic Mordziata ;) Eee... a ja?! :placz::placz: Cuuuuuudne łapeCki :loveu::loveu::loveu: Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Toż to całkowita perwersja jest:crazyeye: :lol: debeściaku, wracaj do formy, szkoda życia na chorowanie:calus: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):Eee... a ja?! :placz::placz: a zapraszam do memdlania ;) Siostra wstawilam to co najlepsze ;) Quote
agabass Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Siostra'] Toż to całkowita perwersja jest:crazyeye: :lol: debeściaku, wracaj do formy, szkoda życia na chorowanie:calus: nieźle pocieta prwersyjna Szpilosława o czym to myśli jej pruderyjna pani:diabloti: :hmmmm: ciekawe Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 hahahahaha jak to o czym o kikucie ogonucie a WY tylko jedno widzicie ;) Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dBST CZY TY OSTANIO NIE ROBIŁĄS KOLONOSKOPI :) przypadkiem :evil_lol: Quote
agabass Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a):hahahahaha jak to o czym o kikucie ogonucie a WY tylko jedno widzicie ;) o kikicie dobra dobra już się nie tłumacz Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Patka napisał(a):dBST CZY TY OSTANIO NIE ROBIŁĄS KOLONOSKOPI :) przypadkiem :evil_lol: hahahaha nie ale robilam co innego to co innego nawiazuje do jednego zdjecia tu :evil_lol: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
agabass Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a):hahahaha nie ale robilam co innego to co innego nawiazuje do jednego zdjecia tu :evil_lol: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jak było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 agabass napisał(a):i jak było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: OKROPNIE ale z drugiej strony bardzo pouczajaco i ciekawie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Szpilunia w strzępkach :placz::placz::placz: Debeściaczku ...nie choruj :shake: Quote
KaRa_ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Szpileczka w czesciach:evil_lol: A gdzie zdjecie trufelka?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Szpileczka w kawałeczkach czy w całości i tak jest najkofańsza :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='dbsst'] ło jezu jaki ogonek malusi :cool3: a wlasnie mam pytanie czy kopiowane ogonki na koncu na zawsze zostana łyse:roll: zdrówka dbsst :beerchug: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :loveu: :loveu: Debesciku dzieeeeeeeeeekujee Ci bardzo za moje kochane pachnace lapulki sliczniociowe :loveu: :loveu: ahhhhhhhhhhhhh.... :oops: Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol: :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: :iloveyou: Szpilciaaa.... Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pokrojona Szpilka:crazyeye::crazyeye: Ale czegos mi tu brakuje.....:evil_lol: Wiecie czego? Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka'] :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: :loveu: śliczne fafluny wygladaja razem :loveu: Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 evaxon napisał(a):ło jezu jaki ogonek malusi :cool3: a wlasnie mam pytanie czy kopiowane ogonki na koncu na zawsze zostana łyse:roll: zdrówka dbsst :beerchug: Nie, nie zawsze to zależy od wterynarza, który to robił. Debe, jak będę w Warszawie, to wpadnę do Ciebie na sesję :lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cimi napisał(a):Nie, nie zawsze to zależy od wterynarza, który to robił. no nie nie dosc ze pies mi nie rosnie prawie ,klaplo jej jedno ucho to jeszcze łysy ogon bedzie miec :wallbash: Quote
Recommended Posts