dbsst Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 jestem zyje i przegladam dgm ;) mialam pewne problemy przejsciowe narazie zostaly "ugaszone" ale spowodowaly one duuuuuuuuuuuuuuuuze braki w pstrykaniu czytajcie nie mam zdjec i nie wiem czy nie szykuje mi sie zapalenie pluc cholera wiec nnie ma szans na wychodzenie na dwor i pstrykanie :shake: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 dbsst napisał(a):jestem zyje i przegladam dgm ;) mialam pewne problemy przejsciowe narazie zostaly "ugaszone" ale spowodowaly one duuuuuuuuuuuuuuuuze braki w pstrykaniu czytajcie nie mam zdjec i nie wiem czy nie szykuje mi sie zapalenie pluc cholera wiec nnie ma szans na wychodzenie na dwor i pstrykanie :shake::loveu:mój debeściaczku a ja po wczorajszej wiadomości na GG strasznie się zmartwiłam :shake:, mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze ;) No i wyściskaj SZpilunię :loveu: Quote
dbsst Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:mój debeściaczku a ja po wczorajszej wiadomości na GG strasznie się zmartwiłam :shake:, mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze ;) No i wyściskaj SZpilunię :loveu: no Alu bylo goraco :shake: a teraz czas pokaze co sie z tego wszystkiego wykluje narazie jestem zmeczona zdolowana i zle sie czuje ;) ale moje pocieszenie Szpileczka dodaje mi sil :multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 dbsst napisał(a):no Alu bylo goraco :shake: a teraz czas pokaze co sie z tego wszystkiego wykluje narazie jestem zmeczona zdolowana i zle sie czuje ;) ale moje pocieszenie Szpileczka dodaje mi sil :multi:Debeściaczku trzymam z całej siły łapki Ozzulcowe i moje ,żeby było OK:calus::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
asher Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Oooo, Debe zmartwychwstała :hand: A my wczoraj na fortach byłyśmy :cool3: A zdjecia zrób domowe :cool1: No i życze braku kłopotów i wyklucia się czegoś, z czego będziesz zadowolona :lol: Quote
dbsst Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 dziekuje Alu zostane zawodowym łapaczem Motyli ;) ASHER wiem ze bylyscie na fortach widzialam foty :D :evil_lol: Boorki normalnie szalone bestie ;) a co do zdjec narazie ide sprzatac a pozniej zobaczymy wlasnie wpadl mi do glowy pewien pomysl ;) Quote
agabass Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Debe się rozleniwiła - oj nieładnie :mad: foty Quote
Patka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Trzymaj sie kochana - mocnooooo - dla zdrówka moge ci coś szepnąc na uszko ;) wielkie całusy :calus: będzie dobrze odpoczywaj :sleep2: Quote
dbsst Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 dziekuje Patka mam jedna fote taka fota jaki nastroj ;) Quote
agabass Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :crazyeye: Debe chorowita przyślę ci chłopców na okłady grzewcze i nie smutkaj się kofana nie smutkaj zdrowia życzę - bo wiem sama jak cięzko jest chorować bo ja jeszcze do tej pory całkiem sie nie wyleczyłam A na poprawę :grins: :calus: :buzi: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='dbsst']dziekuje Patka mam jedna fote taka fota jaki nastroj ;) Jakie śliczne ! Dobrze, że powróciłaś wreszcie ... Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='dbsst']mam jedna fote taka fota jaki nastroj ;) Szpileczko, pilnuj mamci żeby szybko wyzdrowiała i więcej foteczek twoich powrzucała :lol: :lol: ;) ... Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='dbsst']dziekuje Patka mam jedna fote taka fota jaki nastroj ;) :loveu:moje koffanieńkie Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='dbsst']dziekuje Patka mam jedna fote taka fota jaki nastroj ;) jakie sliczne :loveu: Debe zdrowiej tu szybciutko :mad: Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='dbsst'] :loveu::loveu::loveu::loveu: Slodkie!!:multi::multi: Zyczymy powrotu do zdrowia;) Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Debeściaku nareszcie! :loveu: Wracaj szybciorem do zdrowia :kciuki: i zeby Ci ejuz nic nie zlapalo... :mad: A foteczka przepiekna, taka nastrojowaaa... :loveu: :loveu: :loveu: Szpilciu kochaanaa tesknimyy za Tobaa Hauuuuuuuu Hauuu Hauuuuuuuu Hau Hauuu :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 no moje dziewczynko nie ładnie tak na szarym końcu :shake: Quote
Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 dbsst, przesyłamy cieplutkie pozdrowienia i moc buziaków dla Was Quote
dbsst Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 dziekuje Wam bardzo za mile slowa :loveu: :loveu: no i jestem chora :shake: wlasnie wrocilam z apteki i jeszcze bardziej sie rozchorowalam :shake: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 dbsst napisał(a):dziekuje Wam bardzo za mile slowa :loveu: :loveu: no i jestem chora :shake: wlasnie wrocilam z apteki i jeszcze bardziej sie rozchorowalam :shake: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Buuuuuu... biedactwo... :-( :calus: wracaaj szybciutko do zdrowka Debeściku :loveu: Buziaaki przesyłam dla Was dziewcyzny :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 dbsst napisał(a):wlasnie wrocilam z apteki i jeszcze bardziej sie rozchorowalam :shake: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jak rachunek za leki zobaczyłaś :roll: :evil_lol: ... Duuużo zdrówka Debeściaczku Ci życzymy ;) ... Quote
dbsst Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak rachunek za leki zobaczyłaś :roll: :evil_lol: ... Duuużo zdrówka Debeściaczku Ci życzymy ;) ... zebys wiedzial jak pani mi powiedziala ile ta przyjemnosc kosztuje to myslalam ze zemdleje ale co musialam kupic :placz: ide czytac Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 dbsst napisał(a):zebys wiedzial jak pani mi powiedziala ile ta przyjemnosc kosztuje to myslalam ze zemdleje ale co musialam kupic :placz: ide czytac Też to ostatnio przeszedłem :roll: ... Quote
Recommended Posts