dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 takatuka dziekuje bardzo bardzo baaaaaaaaaaaaardzo :buzi: PIKA a jakie masz ksiazki moze je od Ciebie odkupie :cool1: Wind kiedys znajomy mial podobna anatomie sliczna byla :D jak kiedys bedziesz chciala szkielety i mm to sluze pomoca czyli ksiazkami i atlasami lacznie z prawdziwymi preparatami :D Alicja Ty chcesz TAKIEGO lenia co tylko spi :crazyeye: ja nie wiem Potrek prosze mi sie tu nie migdalic oczyma do MOJEJ coooreczki;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a):takatuka dziekuje bardzo bardzo baaaaaaaaaaaaardzo :buzi: PIKA a jakie masz ksiazki moze je od Ciebie odkupie :cool1: Wind kiedys znajomy mial podobna anatomie sliczna byla :D jak kiedys bedziesz chciala szkielety i mm to sluze pomoca czyli ksiazkami i atlasami lacznie z prawdziwymi preparatami :D Alicja Ty chcesz TAKIEGO lenia co tylko spi :crazyeye: ja nie wiem Potrek prosze mi sie tu nie migdalic oczyma do MOJEJ coooreczki;) :evil_lol: :multi: oj scem debe scem :loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 hehe to zaraz cosik Ci dam :D mam dwie foteCki jedna dla Ciebie i jedna dla Aggi szpilomaniaczki ;) zaraz wstawie ;) Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ty kochany Debeście - przypomnij, jak ty masz ten aparat. Bo to ze on EMIL jest, to ja wiem... Ale jakieś SZCZEGÓŁY może ???? I za ile ???? :roll: :roll: :roll: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst'] Nasz kubraczek, tylko w wiekszym wydaniu:evil_lol::evil_lol: A ma koleczko na ogonek?? Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a): PIKA a jakie masz ksiazki moze je od Ciebie odkupie :cool1: Odkupywac to nie ;) Ale sprawdze dokladnie co mam i Ci powiem Tylko teraz mi się nie chce :oops: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ty kochany Debeście - przypomnij, jak ty masz ten aparat. Bo to ze on EMIL jest, to ja wiem... Ale jakieś SZCZEGÓŁY może ???? I za ile ???? :roll: :roll: :roll: canon 350d obiektyw kidowski a za ile jakupilam go w innej cenie niz jest na stonach www ;) Magda bylo koleczko ale sie spsolo :( ALICJA to TYLKO dla CIEBIE sipoch nad spiocy :D Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 PIKA napisał(a):Odkupywac to nie ;) Ale sprawdze dokladnie co mam i Ci powiem Tylko teraz mi się nie chce :oops: no to jakos inaczej za nie zaplace ;) :drinking: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a):no to jakos inaczej za nie zaplace ;) :drinking: :crazyeye: w naturze chcesz mi placić ? :crazyeye: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: w naturze chcesz mi placić ? :crazyeye: hahahahha tak ziemniakami hahahahhaa ;) PIKA PIKA co ja sie z Toba mam ;) Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A ma polarek od spodu?? Psiklo mi, ze sie koleczko zepsulo......:shake::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):A ma polarek od spodu?? Psiklo mi, ze sie koleczko zepsulo......:shake::evil_lol: a ma polarek :D a kupwalas w pism raju :lol: bo ja tak Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a):a ma polarek :D a kupwalas w pism raju :lol: bo ja tak JA kupowalam na jakims zadupiu, gdy jechalam do Poznania:evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):JA kupowalam na jakims zadupiu, gdy jechalam do Poznania:evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaaa widzisz ;) hhehehe Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']canon 350d obiektyw kidowski a za ile jakupilam go w innej cenie niz jest na stonach www ;) Magda bylo koleczko ale sie spsolo :( ALICJA to TYLKO dla CIEBIE sipoch nad spiocy :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój toffany śpioch nad śpiochy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 chyba sie podoba ;) ciszkam sie bo dzis znowu sie uczylam i ma kilka rodzynek jeszcze nie bardzo slodkich chociaz mam jedna najslodsza zaraz ja wstawie ;) Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a): PIKA PIKA co ja sie z Toba mam ;) 100 światow? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 PIKA napisał(a):100 światow? :evil_lol: hehehehhehehehe :mad: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 to zdjecie jest dla AGGI ktora dzielnie znosila te przeszczepy co wieczor na swoim ciele :D czytaj kolanach i ktora dzielnie znsila bezczelne wpychanie sie miedzy nia a PAYA :D AGGUS :D Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 i naj naj naj dla mojego TZ :D (to chyba naj jakie zrobilam :oops: ) Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: NO COMMENTS :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Debe Tobie po pijaku nawet ładne zdjęcia wychodzą :hmmmm: A co pijesz?, może i ja sprobuję :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: NO COMMENTS :loveu: :loveu: :loveu: ;) PIKA nie one byly na trzezwo robione te po alko tez moge wstawic ale czy warto :oops: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):;) PIKA nie one byly na trzezwo robione te po alko tez moge wstawic ale czy warto :oops: jasneee, ze warto w razie czego to sie podbudujemy, ze nie tylko my nie umiemy zdjęc robic :diabloti: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PIKA napisał(a):jasneee, ze warto w razie czego to sie podbudujemy, ze nie tylko my nie umiemy zdjęc robic :diabloti: wrrrrrrrrrrrrrrrrr warcze na Ciebie z otwartego fafla kto jak kto ale TY sobie radzisz swietnie z Cholera :diabloti: Quote
Recommended Posts