PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='dbsst']co kazdy szanujacy sie pies na łóżku robic powinien :D :evil_lol: moj ukochany ziew tyle czasu na niego polowalam juz sie poddalam i prosze hahahahaha cos ostatnio ten jezor jest naszym motywem przewodnim :cool3: No te dwie fotecki mnie rozwaliły :lol: :lol: :lol: ... Dbeściaczku - foteczki coraz cudowniejsze, a Szpileczka śliczniutka jak zawsze :loveu: ... Quote
Cimi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 no Debe ziew fantastyczny :loveu:. Jestem pełna podziwu :) Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='dbsst'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Hahah rewelacyjna Szpula:cool3: Czy wam sie rozjezdza strona?!!!:silly: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 anetta napisał(a):Hahah rewelacyjna Szpula:cool3: Czy wam sie rozjezdza strona?!!!:silly: eeee mni esie nic nie rozjezdza :D DZIEKUJE baaaaaaaaaaaaaaardzo :D :buzi: kazdemu w nosa ;) Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Szpila jest cudna! Przecudne fotki!:klacz: Quote
Camara Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='dbsst'] l to zdjecie jest marne ale ten ozorek mnie rozbroil marne :-o to chyba jedno z najsłodszych ujęć mojej ulubionej boksi :loveu: nic tylko wytulać tą ślicznotę :calus: Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Eeeeeeeeextra!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Debe, copiero dziś oglądnęłam Twoje zdjecia. Są naprawde SWIETNE !!! Quote
KaRa_ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dbsst swietne zdjecia !!! Ale Szpileczka ma bialutkie zabeczki;) Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Debe i znów powaliłas mnie na kolana :mdleje: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Debeściaczku , siostrzyczko ty moja:p , Szpilkowe foty są NAJ NAJ NAJ :loveu::Cool!::bigcool::calus::buzi: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje staram sie jak moge :cool3: PIKa nie przesadzaj prosze Cie Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):PIKa nie przesadzaj prosze Cie Nie dość że fotki zarąbiste, to autorka jeszcze taka skromna :cool3: ... Quote
teqquila Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 sliczna Szpilunia a ten ziew powalil mnie na kolana :) ucaluj ja w noseczek ode mnie i Tyska Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sliczne te zdjecia - sliczne!!!!!! Kochane fafolki!!! Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 teqquila napisał(a):sliczna Szpilunia a ten ziew powalil mnie na kolana :) ucaluj ja w noseczek ode mnie i Tyska oki ucaluje obiecuje ;) Piotrek o co Ci ;) cho ;) :razz: poprostu uwazam ze Pika robi extra foty i JEJ skromnosc tu jest przesadzona Piotrek czepialski zaraz bedzie miec chyba jakiegos psikusa na topiku jak boksie pragn e;) Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje staram sie jak moge :cool3: PIKa nie przesadzaj prosze Cienie dziękuj , :p, tylko dawaj DUŻO DUŻO FOTECZEK SZPILATRONKA :multi: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 sota36 napisał(a):Sliczne te zdjecia - sliczne!!!!!! Kochane fafolki!!! dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje naprawde zaczynam sie czuc bardzo nieswojo :oops: :oops: :oops: :p Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):nie dziękuj , :p, tylko dawaj DUŻO DUŻO FOTECZEK SZPILATRONKA :multi: teraz jak tak sobie podnioslam poprzeczke to musze wstawiac tylko te najlepsze dla NAJLEPSZYCH wiec fotek bedzie mniej ale za to ladnejsze ;) Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):Piotrek czepialski zaraz bedzie miec chyba jakiegos psikusa na topiku jak boksie pragn e;) Debe, ja już przemęczony dziś jestem i niekumaty tak więc prosze do mnie rozmawiać normalnie a nie szyframi :roll: ;) ... Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Agga napisał(a):Szpilunia no śliczności:loveu: Aguz i czeka na buziakowanie i kolanowannie ;) Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Debe, ja już przemęczony dziś jestem i niekumaty tak więc prosze do mnie rozmawiać normalnie a nie szyframi :roll: ;) ... a czym Ty taki zmeczony :evil_lol: co dzis robiles :cool3: Quote
Recommended Posts