dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Piotrek ona biegala tylko ja nie nadarzalam hahahah i jej pilke zabieralam ;) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 a to jedno z tych fajniejszych :D A to drugie z tych "fajniejszych" a to trzecie z tych fajniejszych Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :crazyeye: 4 strony prawie i foteczki i DUŻO foteczek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i systkie mojej Szpilkowej :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']Piotrek ona biegala tylko ja nie nadarzalam hahahah i jej pilke zabieralam ;) O kondycję nie dbasz to tak masz :evil_lol: ... [quote name='dbsst']a to jedno z tych fajniejszych :D Mordeczka moja kofana :loveu: ... Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):ale PIKOWYM sie da bo ONA juz robila ZARABISTE foty :D No ciekawe niby ktore to byly takie zarąbiste :roll: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 mowilam ze sesja bedzie dluuuuuuga exsperymentowalam z ustawieniami idzis mialam jekies natchnienie bo nie powychodzily mi plamy tylko w miare widoczne foty :D Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 i najlepsze moim zdaniem :D To zdjecie dedykuje Wind dzieki ktorej podpowiedzi po dluuuuuuuugim czasie nadchnelo mnie co zrobic zeby robic ;) Beatko dziekuje za pomoc a te dwa zdjecia dedykuje TZ Wind Markowi bo cos ostatnio zapomnial o Igielce ;) Marku bardzo dziekuje za cierpliwosc :d ;) nie moglam sie zdecydowac i dlatego dwa bardzo odobne :( :shake: :oops: mam nadzieje ze chociaz po czesci zrekompensuje w ten sposob czas ktory mi poswiecacie............dziwi mnie ze moje durne pytania Was nie wykonczyly hahahahaha ;) DZIEKUJE Quote
mmbbaj Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']mowilam ze sesja bedzie dluuuuuuga exsperymentowalam z ustawieniami idzis mialam jekies natchnienie bo nie powychodzily mi plamy tylko w miare widoczne foty :D Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale super eksperymenty!:lol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 debest super :klacz: rewelacyjne!!!! ahhhhh ja kcem takiego emila i Wind i TZ Wind do pomocy :placz: :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Debe ja idę do Ciebie na kurs robienia fotek :diabloti: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Debe ja idę do Ciebie na kurs robienia fotek :diabloti:no Debe już robiła zapisy ;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Debe ja idę do Ciebie na kurs robienia fotek :diabloti: no Debe już robiła zapisy ;) :evil_lol: Ale ja bez kolejki :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Ale ja bez kolejki :mad: :evil_lol::mad: nie nie nie to ja bez kolejki :mad: , bo my siostry bliźniaczki jesteśmy a mój Debet to brat Debe i młodszy braciszek Emila :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: nie nie nie to ja bez kolejki :mad: , bo my siostry bliźniaczki jesteśmy a mój Debet to brat Debe i młodszy braciszek Emila :evil_lol: Nic z tego :mad: Jak się będziesz wciskać to Saba poszczuje :diabloti: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje :B-fly: :B-fly: :Rose: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Nic z tego :mad: Jak się będziesz wciskać to Saba poszczuje :diabloti::mad: ja mam ASTmana Mordercę :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: ja mam ASTmana Mordercę :angryy: :angryy: :angryy: Oooo ona takich lubi ........... zagryzać :diabloti: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Dziewczynki moje Kochane moze ja rozwiarze problem jak naumiem sie robic foty to WAs WSZYSTKIE na raz wezme :razz: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):Dziewczynki moje Kochane moze ja rozwiarze problem jak naumiem sie robic foty to WAs WSZYSTKIE na raz wezme :razz:no dobla , na kiedy mam bilet do Warszawki kupić :cool1: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no dobla , na kiedy mam bilet do Warszawki kupić :cool1: hehehe jak tylko sie naumiem a to jeszcze dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo potrwa :( ale bilecik mozesz kupic tak z MILOSCI i nas odwiedzic :D Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):hehehe jak tylko sie naumiem a to jeszcze dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo potrwa :( ale bilecik mozesz kupic tak z MILOSCI i nas odwiedzic :Dno to ja jeszcze poczekam :roll: Ale chyba będe w tej Warszawie / :evil_lol: przejazdem /latem , a mieszkać będe albo w Miłosnej /?/ albo już w okolicach Konika Nowego / a to już sporo od Wawki :angryy: / Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):Dziewczynki moje Kochane moze ja rozwiarze problem jak naumiem sie robic foty to WAs WSZYSTKIE na raz wezme :razz: :hmmmm: nie ściemniaj Ty juz umiesz robić fotki :mad::mad: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: nie ściemniaj Ty juz umiesz robić fotki :mad::mad: jak zrobie fotke "Życia" to powiem ze umiem :D Ala WHY tak DALEKO :placz: :angryy: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):jak zrobie fotke "Życia" to powiem ze umiem :D Ala WHY tak DALEKO :placz: :angryy:;) nie płakaj , namiot na Fortach sobie rozstawię ;) Quote
Recommended Posts