Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jaka Szpila na ostatnich zdjęciach zamyślona jaest:lol: :lol: :lol:

hahah araczej zapatrzona w pilke ona tak ja hipnotyzuje ;)

kolejne w ruchu hahahaha :oops: :shake:

tu znowu zgubilam ostrosc :placz: :angryy: fota jest dosc sposko

Posted

ile zdjęć :multi: :multi:

moj pycholeczek slodziachnyym nihe fafeluniee, fafeleczki mniaaaaaaaaaam :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :calus:

Debest suuper fotki :multi: foc jak najwiecej..:multi:
Masz juz ten podpis? :roll:

Posted

nie mam zajelam sie zmniejszaniem i wybieraniem fot bo to jeszcze nie koniec i zabawa ps nie moglam sie oprzec hahahhaha

ciesze sie ze sie podobaja ;) wiem ze maja wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele wad i niedociagniec ale mimo to jestem taka dumna z siebie, ze na ŚNIEGU na najwiekszym wyzwaniu odkad mam aparat wyszly fotki nie "czarnej kulki na sniegu a Szpilki na sniegu" :D.

Posted

:evil_lol: :cool3: :evil_lol: i kolejne w ruchu hahahhaha :evil_lol:

i juz w bezruchu hahahaha Piotrek i co Ty na to hahahaha

i moje zabawy zebyscie tak do konca nie usneli hahahha tak wiem juz za duzo tych fot ale nie wiem kiedy teraz bede wstawiac a widze ze Evelina sie pokazala i w kazdej chwili moze mnie za kratki wpakowac za gadulstwo ;) wiec sami wiecie nie kce podpadac

i z serii glupia mina na zawolanie ;)

moj lizak niegrzeczny ozor pokazuje

Posted

Debe fotki cudne :multi:
Czy ja sie kiedyś naumiem takie robić? :roll: I moja Cholera w ogóle takie robić umie? :mad:

[quote name='dbsst']
wlasnie wrocilam ze Szpila z fotospaceru i o dziwo N I K O M U nie przeszkadzal pies bez smyczy :lol::lol:To ja idąc z Saba przez osiedle uslyszalam od pewnego starszego Pana

Pani go puści, niech sobie pobiega :lying:

Posted

[quote name='PIKA']Debe fotki cudne :multi:
Czy ja sie kiedyś naumiem takie robić? :roll: I moja Cholera w ogóle takie robić umie? :mad:

pewnie ze umie i sie naumiesz slowo slowo :D

[quote name='PIKA']:lol::lol:To ja idąc z Saba przez osiedle uslyszalam od pewnego starszego Pana

Pani go puści, niech sobie pobiega :lying:

hahaha farciara :D

Teklunia linia jak linia ;) zato jaki wzrost :grin: :megagrin:

Kara :buzi:

DZIEKUJE

Posted

teqquila dziekuje :bzui:

[quote name='malawaszka']:klacz: super - Debest widać że duuużo trzenujesz :multi:

kiedy ja sobie kupię jakiegoś emilowego kuzyna :placz: :placz: :placz:

waszeczko jak bedziesz go pragnac najbardziej na swiecie to w konci Ci sie uda mowie Ci ja na emila czekalam kilka lat ale w koncu go mam i teraz kazde udane zdjecia napala mnie duma i fantastycznym nastrojem ze wrto bylo czekac :D

na sam koniec zostawiam zdjecia moim zdaniem prawie doskonale ;)

Posted

dbsst napisał(a):
pewnie ze umie i sie naumiesz slowo slowo :D

Jak on umie to znaczy, ze ja nie umiem.... ustawić go żeby takie zdjęcia robił :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
Jak on umie to znaczy, ze ja nie umiem.... ustawić go żeby takie zdjęcia robił :placz:

PIKA nie wiem czy powinnam to mowic ale ja co noc przed snem z 15 minut posiwcam na nauke maualu hahahahaha i sama jeszcze nic nie umiem wiec nie lam sie tylko mecz Cholere :D

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dbsst ale nie kazdym aparatem da sie robic takie foty jak Twoje;) Ja dzis na sniegu psom robilam i nie ma zadnych jakis super ladnych....

ale PIKOWYM sie da bo ONA juz robila ZARABISTE foty :D

Posted

[quote name='dbsst']jeszcze chwila jeszcze kilka tych gorszych

Ja się chyba nie znam, ale ja tu widzę same super foty!:lol: Debe, ja bym chciała umieć robić najlepsze takie jak ty najgorsze!;) A Szpilunia cud-miód!:loveu: Cieszę się, że już się dobrze czuje!:multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ja się chyba nie znam, ale ja tu widzę same super foty!:lol: Debe, ja bym chciała umieć robić najlepsze takie jak ty najgorsze!;) A Szpilunia cud-miód!:loveu: Cieszę się, że już się dobrze czuje!:multi:

Malgosiu one sa gorsze z tej serii ;)

ja sie tez ciesze ze moj pokemonek juz rozrabia ulga totalna

znowu jej schowalam pilke hahahaha tak ze jej chyba nie znadzie hahahha

Posted

[quote name='dbsst']:evil_lol: :cool3: :evil_lol: i kolejne w ruchu hahahhaha :evil_lol:

i juz w bezruchu hahahaha Piotrek i co Ty na to hahahaha

Debe, coś Ty dziś Szpileczce zrobiła że ona taka niemrawa? :mad: