Ka-ka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Debeściaku - weź pod uwagę, że nie wszystkie życzenia moga być szczere !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje, moje to one SĄ życzliwe !!!! Hanka....mam ci krzywde zrobić???????? :mad: dbsst wie, że ode mnie i Prestonka, to tylko szczere i najżyczliwsze pod słońcem :loveu: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 bardzo dziwna sprawa czy moze mi to ktos wytlumaczyc wlasnie wrocilam ze Szpila z fotospaceru i o dziwo N I K O M U nie przeszkadzal pies bez smyczy jak dlugo bylo widac APARAT :roll: o co chodzi czy ja mieszkam w jakims KOSIMIKOWIE !!!!!!! :shake: dzis wieczorkiem beda Szpili foty mam nadzieje :cool1: a teraz lece sprzatac :placz: Ka-ka ja wiem i Szpila wie a Hania jest moja Czarownica :p ;) Dagus mam nadzieje ze za kilka godzin juz cosik wstawie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No to niecierpliwie będę czekała do wieczora :lol: :lol: Debe nie przejmuj się innymi ... Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):No to niecierpliwie będę czekała do wieczora :lol: :lol: Debe nie przejmuj się innymi ... jakos wkurza mnie to strasznie bo moj pies ani nie jest agresywny slucha sie bardziej niz inne i zawsze jak dostajemy znaczy ja opitol to ona akurat jest albo w krzakach czyms zajeta albo do mnie pedzi albo szuka pilki :shake: ale humor mam juz lepszy bo coraz blizej konca sprzatania ;) Quote
Justa Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):Justa kiedy Ty bedziesz WETEM !!!!!!!!!!!! Najwcześniej za 7 lat...:roll: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Justa napisał(a):Najwcześniej za 7 lat...:roll: ehhhhhhhhh tak dlugo czekac........no coz innego mamy robic :( Szpilunia bedzie wtedy straunia wiec bedziemy czestymi goscmi ;) Quote
Justa Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Pod warunkiem, że zdam do 3 klasy,a potem zdam świetnie maturę, co narazie tak różowo nie wygląda. taka mała dygresja. Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Czekamy, czekamy, czekamy na Szpilciuni zdjęciaa.. Z tego co czytałam sesja udana :bigcool: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 moja pierwsza proba z ustawieniem manualnym na sniegu hahahhaha tu jeszcze walczylam i mialam nadzieje ze uda mi sie w programi wszystko zrobic i znou manual bardzo poczatki ;) jak w PS moge sobie zachowac moj podpisik zeby pozniej go tylko dodawac czy ktos wie :D Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A co dziś Szpilencja taka mało ruchliwa? Źle się jeszcze czuje? Quote
Alka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst, to mają być początki?:crazyeye: według mnie extra! :multi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']A co dziś Szpilencja taka mało ruchliwa? Źle się jeszcze czuje? Szpila czuje sie dobrze z tym ze mi niekoniecznie wychodzily foty w ruchu dzis :oops: bedziecie musieli sie zadowolic moim "portretami" :oops: MARUDO Ala :buzi: dziekuje i pod sloneczko :D JUSTYS ja juz NASTAWILAM sie ze bedziesz WETEM wiec NIE MASZ WYJSCIA :shake: :angryy: PS. dzisiejsza sesja naprawde bedzie dluuuuuuuuga i nudna ;) bo statyczna :diabloti: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 widze sesja udana!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale reszta zdjęć bardzo dobra! Tylko niektóre zdjęcia niezbyt ostre, ale i tak super :iloveyou: jak w PS moge sobie zachowac moj podpisik zeby pozniej go tylko dodawac czy ktos wie Ja wiem :sweetCyb: ja wiem Należy nagrać akcje, a pozniej tylko jeden przycisk i gotowe :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):MARUDO Że niby ja? :mad: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 mojaa Ty kochana Szpilciuniooo :iloveyou: a sesyjka niech bedzie dłuuuuuuuuugaśna!! :bigcool: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 mrowka napisał(a): Tylko niektóre zdjęcia niezbyt ostre, ale i tak super :iloveyou: co do ostrosci to wiem na pooczatku mialam pewne trudnosci :oops: ale pozniejsze zdjecia sa lepsze obiecuje :cool1: mrowka napisał(a):Ja wiem :sweetCyb: ja wiem Należy nagrać akcje, a pozniej tylko jeden przycisk i gotowe :cool3: ze co ze jak a mozesz tak drukowanymi do mnie :d gdzie co i jak bo przeciez ja ciemna jak tabaka w rogu :shake: Piotrek tak TY po angielsku bedzie YOU a po niemiecku DU :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Debesciaku prosze bardzo naciskasz na to, pozniej ustawiasz na ktorym klawiszu ma to byc i nagrywasz - powinna sie swiecic czerwone swiatelko.. Jak skonczysz robic podpis, naciskasz stop i gotowe.. Jak zrobisz to daj znac ;) PS.Czerwone swiatelko-to ta kropka co jest obok "DUPLICATE"na tym pasku znajduje sie tez stop oraz start Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='mrowka']Debesciaku prosze bardzo naciskasz na to, pozniej ustawiasz na ktorym klawiszu ma to byc i nagrywasz - powinna sie swiecic czerwone swiatelko.. Jak skonczysz robic podpis, naciskasz stop i gotowe.. Jak zrobisz to daj znac ;) PS.Czerwone swiatelko-to ta kropka co jest obok "DUPLICATE"na tym pasku znajduje sie tez stop oraz start boshe jaka ja jestem ciemna nie umien nawet znalezc tego na moim pssie inaczej znalazlam ale mam zupelnie inne opcje Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a teraz sobie zamknelam i zadokowalam i w ogole i nie mam nic oprocz czegos co nie jest mi potzrebne :angryy: Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No Debe zdjęcia superowe :lol:. szpilka jak zwykle piękna :loveu: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a teraz sobie zamknelam i zadokowalam i w ogole i nie mam nic oprocz czegos co nie jest mi potzrebne :angryy: troche "naprawilam" ale teraz to dopiero mam balagan gdzie sa ustawiania fabryczne czy cos w tym stylu POMOCY !!!!!!!!!!! Cimi dziekuje Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 powolutku zblizamy sie do tych naj naj czyli tych prawie pod koniec fotospaceru :D to rozmazane bo lafirynda sie normalnie odwrocila :shake: najlepsze zdjecia jesli chodzi o ostrosc zostawiam na samiusienki koniec :D Quote
Recommended Posts