Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Teklunia']Pika - [SIZE=+2]10.000!!!:multi: właśnie za 10 000:Cool!: :Cool!: :Cool!: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :B-fly: Quote
LAZY Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 No Szpila jest boska!!! Rewelacyjna dziewucha! Quote
Agga Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Szpilunia ja już czekam na nastepne nasze spotkanko. Pozwole ci sie w smrodkach wytaplac i na kolanka wskoczyć.:cool3: Quote
lothia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ależ z niej modelka :loveu: napstrykała troche fotek :drink1: za kolejne 10000 Quote
Hanna R. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='PIKA']Ala a wiesz, że Twój post tutaj ma numer 1.000 :cool3: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: PHI !!!! ILOŚĆ ??? Czy JAKOŚĆ ? :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: ( z zazdroscią :angryy: ) Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Faktycznie 10.000 :crazyeye: Zero mnie się zjadlo :shake: [quote name='HankaRupczewska']PHI !!!! ILOŚĆ ??? Czy JAKOŚĆ ? :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: ( z zazdroscią :angryy: ) Ale to nie Ala ma 10.000 - tysieczny post, tylko napisala post nr 10.000 na galerii Szpili :lol: Twoj ktory zacytowalam jest 10.014 :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alu czuje sie szczerze zaszczycona ze to na moim topiku doszlo do przekroczenia tej magicznej liczby :D :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a):Alu czuje sie szczerze zaszczycona ze to na moim topiku doszlo do przekroczenia tej magicznej liczby :D :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1::multi: z moim udziałem :multi: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 a to czyjas lapa zgadnijcie czyja :cool1: :cool3: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='dbsst']a to czyjas lapa zgadnijcie czyja :cool1: :cool3: no musi będzie , że Szpilkowa ;) Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='dbsst']a to czyjas lapa zgadnijcie czyja :cool1: :cool3: manicure bylo robione ? :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 spóźnione, ale jakże serdeczne życzenia z okazji przekroczenia 1.000 strony :D:D:D ucałuj Szpilosławę ode mnie ...i oczywiście Prestonka :D ;) Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alicja hihihi skad wiedzialas ze to Szpilowa lapenka ;) Pika i to robione nie w byle jakim salonie a w salonie ziuuuuuuuuuu chodnico ;) a to na dobranoc :D Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Ka-ka napisał(a):spóźnione, ale jakże serdeczne życzenia z okazji przekroczenia 1.000 strony :D:D:D ucałuj Szpilosławę ode mnie ...i oczywiście Prestonka :D ;) Ka-kus :buzi: :multi: no ba ze ucaluje szczegolnie od Presa :D Quote
Hanna R. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Ka-ka']spóźnione, ale jakże serdeczne życzenia z okazji przekroczenia 1.000 strony :D:D:D ucałuj Szpilosławę ode mnie ...i oczywiście Prestonka :D ;) Debeściaku - weź pod uwagę, że nie wszystkie życzenia moga być szczere !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje, moje to one SĄ życzliwe !!!! Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 agabass napisał(a):łapa moja :lol: :eviltong: a agabass tylko lata po topikach i lapy kradnie hahhaha :evil_lol: Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Maczunio: A ja chciałem dodać, że zaprezentowana łapka jest w moim posiadaniu i tyle tak mi powiedziała Lady Szpillalalalaa w forcie b. Piłeczka dla kofanej, choć nie moja, ale co tam podzielę się a chłopaki nie znajdą jej jak wielu swoich zabawech bahahahha bahaha. ;) Quote
Patka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Dbsst nieźle szpila sie prezentuje na Twoich "zabawach" :) Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a): Pika i to robione nie w byle jakim salonie a w salonie ziuuuuuuuuuu chodnico ;) A to nasze suki chodza do tego samego salonu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No proszę, proszę... PSik wciąga jak widzę? POdoba mi się tło -fajnie skomponowana kolorystyka z łapeczką Szpilkową :mdrmed: No i gratuluję tyyyylu postów :crazyeye: Jak to szybko leci :lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='agabass']Maczunio: A ja chciałem dodać, że zaprezentowana łapka jest w moim posiadaniu i tyle tak mi powiedziała Lady Szpillalalalaa w forcie b. Piłeczka dla kofanej, choć nie moja, ale co tam podzielę się a chłopaki nie znajdą jej jak wielu swoich zabawech bahahahha bahaha. ;) oj Maczunio ta piłeczką to ma Siłę przekonywania ;) Dbsst jakto skąd wiedziałam , tylko Boxie mają TAKIE nóżki ;) Quote
dbsst Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 wpadlam na chwile ;) Dziekuje za milusinskie slowa :D agabass Szpila bardzo powaznie rozpatruje ta pileczke ;) Pika ten saloon to najlepsiejszy jest ;) niesromnie powiem ze i mnie si eta lapka dzis jakos bardziej podoba :D Quote
mrowka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 :loveu: o jejkuu jakie cudne zdjęcie!! :iloveyou: :cool: :loveu: moje fafuleczki kochanee.. moj puycholej najdrozszyy.. aaaaahhhhh hauuuu hauuuuu Quote
Recommended Posts