Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:popcorn: :cunao: Szczęśliwego
Nowego Roku 2006

zabawnych sytuacji z Waszymi milusińskimi :Dog_run: :dog: :kociak: :wolfie: :Dog_run:
ślicznych fotek dla dogomaniaków :lol:
zdrówka dla Was i dla zwierzaczków:cool2:
udanej nocy sylwestrowej :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :drinking:
i spełnienia marzeń :iloveyou: :happy1:

życzy Iv z TZ
oraz Ataj i Sara :p

Posted

malawaszka napisał(a):
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: jakie małe baski :multi: Debe teraz pewnie siedzi w domu i cichutko wychowuje te co zawinęła do pokrowca Emilowego :evil_lol:
ciekawe czy pokrowiec nieprzemakalny był :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Się obija ... Ewentualnie dochodzi jeszcze do siebie po sylwestrze :roll: ...
:crazyeye: wiem , szuka zgubionych szpilkowych piłeczek w śniegu korzystając z odwilzy :multi:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Się obija ... Ewentualnie dochodzi jeszcze do siebie po sylwestrze :roll: ...
Iiii tam - w innych topikach klika a o swój nie dba :diabloti:

Posted

bardzo DZIEKUJE za cudowne KARTY i WSPANIALE Życzenia :multi: :multi:

Wszystkiem Życze Wszystkiego co NAJ

a teraz kilka Fafelkow :D Szpilka urzadzila sobie dzis konkurs na najslodszego falafelka w pokoju ;)

moja :loveu:

Posted

ja chce buziaka od tych slodkich usteczek :buzi:

A wczoraj - w Szczyrku - mialam przykra przygode. Szlismy sobie na spacerek i zobaczylismy bokserka - takiego rozmiarów Szpilki - biegajacego po chodniku. Pogruchalm do niego nawet troche :oops: i jak zwykle TZ popukal mnie za to w czolo ;), ale za psem szli jacys ludzie wiec nie zwrocilam na niego wiekszej uwagi, bo myslalam ze jest z nimi.
Za kilka minut wracalismy druda strona ulicy i spotkalismy tego samego psa. No i zwrocicilam uwage na to, ze biega jak wariat i szuka!
I cholera mialam racje.
To byla mloda suczka, sympatyczna, posluszna, kochana. Mysle ze mogla sie zgubic komus/uciec z powodu sylwestrowych wystrzalow. Miala kolczatke na szyi. Zlapalam ja w koncu...
Przez 3 godziny chodzilismy po Szczyrku (bo to w zasadzie 1 ulica) z ta sunia, szukajac jej wlascicieli albo ogloszen, albo czegokolwiek. Ale nic :( Nawet nikt o zadnego psa nigdzie nie pytal.
Sunia chodzila z nami bez problemow, caly czas rozgladala sie histerycznie, ale widac bylo, ze liczy na to ze jej pomozemy...
Niestety :cry:
W sumie gotowi bylismy nawet ja wziac ze soba, ale balam sie ze wtedy nigdy by juz nie znalazla wlascicieli, a widac bylo ze to zadbany pies - wiec raczej nie porzucony.
W koncu zostawilismy ja u hodowcy bokserow tam z okolicy, ktorego znalezlismy. On ma porobic ogloszenia i szukac w okolicy. Mamy na niego namiary.
Ale ciezko to przezylam :(
Nie mowiac o tym biednym psie :cry:

Posted

boshe jakby moj pies sie zgubil to ja bym oszalala, cala Warszawa by to w chwile wiedziala.

Mam nadzieje ze sunka znalazla wlascicieli albo raczej oni ja :(