Iv Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :popcorn: :cunao: Szczęśliwego Nowego Roku 2006 zabawnych sytuacji z Waszymi milusińskimi :Dog_run: :dog: :kociak: :wolfie: :Dog_run: ślicznych fotek dla dogomaniaków :lol: zdrówka dla Was i dla zwierzaczków:cool2: udanej nocy sylwestrowej :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :drinking: i spełnienia marzeń :iloveyou: :happy1: życzy Iv z TZ oraz Ataj i Sara :p Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 O Bożeszszszsz mój !!!! Szpila na PIĄTEJ stronie ! ŚWIAT SIĘ KOŃCZY !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: jakie małe baski :multi: Debe teraz pewnie siedzi w domu i cichutko wychowuje te co zawinęła do pokrowca Emilowego :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: jakie małe baski :multi: Debe teraz pewnie siedzi w domu i cichutko wychowuje te co zawinęła do pokrowca Emilowego :evil_lol:ciekawe czy pokrowiec nieprzemakalny był :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :shake: Debe w tym roku jeszcze nie nawiedziła własnego topiku :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiek napisał(a)::shake: Debe w tym roku jeszcze nie nawiedziła własnego topiku :shake: Się obija ... Ewentualnie dochodzi jeszcze do siebie po sylwestrze :roll: ... Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Się obija ... Ewentualnie dochodzi jeszcze do siebie po sylwestrze :roll: ...:crazyeye: wiem , szuka zgubionych szpilkowych piłeczek w śniegu korzystając z odwilzy :multi: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Się obija ... Ewentualnie dochodzi jeszcze do siebie po sylwestrze :roll: ... Iiii tam - w innych topikach klika a o swój nie dba :diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiek napisał(a):Iiii tam - w innych topikach klika a o swój nie dba :diabloti::placz: nie nie klika :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Debe wróć, Loco za mamą Szpilką tęskni :-( ... Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 bardzo DZIEKUJE za cudowne KARTY i WSPANIALE Życzenia :multi: :multi: Wszystkiem Życze Wszystkiego co NAJ a teraz kilka Fafelkow :D Szpilka urzadzila sobie dzis konkurs na najslodszego falafelka w pokoju ;) moja :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Dzień dobry ... ekhmm ... znaczy się dobry wieczór :lol: ... Gdzieś Ty się podziewała, co? Szpileczka - brak słów ... Takie cudo normalnie :lol: ... Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 dbsst napisał(a):Szpilka urzadzila sobie dzis konkurs na najslodszego falafelka w pokoju ;) nooo i wygrałaaa :multi: Quote
Koma Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 http://img264.imageshack.us/img264/5607/img91087rm.jpg nie no nie mogę :jumpie: :jumpie: :jumpie: super foty :klacz: Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Buhahahaha, widzę, że Szpila stara się dostosowac do zakaczonej rzeczywistości :lol: Boska :lol: Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ja chce buziaka od tych slodkich usteczek :buzi: A wczoraj - w Szczyrku - mialam przykra przygode. Szlismy sobie na spacerek i zobaczylismy bokserka - takiego rozmiarów Szpilki - biegajacego po chodniku. Pogruchalm do niego nawet troche :oops: i jak zwykle TZ popukal mnie za to w czolo ;), ale za psem szli jacys ludzie wiec nie zwrocilam na niego wiekszej uwagi, bo myslalam ze jest z nimi. Za kilka minut wracalismy druda strona ulicy i spotkalismy tego samego psa. No i zwrocicilam uwage na to, ze biega jak wariat i szuka! I cholera mialam racje. To byla mloda suczka, sympatyczna, posluszna, kochana. Mysle ze mogla sie zgubic komus/uciec z powodu sylwestrowych wystrzalow. Miala kolczatke na szyi. Zlapalam ja w koncu... Przez 3 godziny chodzilismy po Szczyrku (bo to w zasadzie 1 ulica) z ta sunia, szukajac jej wlascicieli albo ogloszen, albo czegokolwiek. Ale nic :( Nawet nikt o zadnego psa nigdzie nie pytal. Sunia chodzila z nami bez problemow, caly czas rozgladala sie histerycznie, ale widac bylo, ze liczy na to ze jej pomozemy... Niestety :cry: W sumie gotowi bylismy nawet ja wziac ze soba, ale balam sie ze wtedy nigdy by juz nie znalazla wlascicieli, a widac bylo ze to zadbany pies - wiec raczej nie porzucony. W koncu zostawilismy ja u hodowcy bokserow tam z okolicy, ktorego znalezlismy. On ma porobic ogloszenia i szukac w okolicy. Mamy na niego namiary. Ale ciezko to przezylam :( Nie mowiac o tym biednym psie :cry: Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 boshe jakby moj pies sie zgubil to ja bym oszalala, cala Warszawa by to w chwile wiedziala. Mam nadzieje ze sunka znalazla wlascicieli albo raczej oni ja :( Quote
Recommended Posts