Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 JUUUUUUUUUUUU Debeściaczek Psia Mamka :multi: :multi: :multi: Maluchy jak landryneczki Słodziuchne:lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 dbsst napisał(a):i pachna kawa inka mniaaaaaami:multi: to jak dawne lody Bambino :p Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 hahah no to ja wstawię i się zabawię O kurcze ale mi w brzuchu burczy oj oj musze się powstrzymać bo wyjdzie na jaw, ze pożarłam baski-bobaski - zrobię minę niewiniątka Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Oooo jakie slodkie zdjecia Dbsst z szczeniaczkami:crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Boshe jakie cudowne szczeniaczki, a debe z nimi tak słodziutko wygląda, że tylko pozazdrościć :oops: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='agabass']hahah no to ja wstawię i się zabawię O kurcze ale mi w brzuchu burczy oj oj musze się powstrzymać bo wyjdzie na jaw, ze pożarłam baski-bobaski - zrobię minę niewiniątka No i się wydało :diabloti: :angryy: ;) ... Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='agabass']hahah no to ja wstawię i się zabawię O kurcze ale mi w brzuchu burczy oj oj musze się powstrzymać bo wyjdzie na jaw, ze pożarłam baski-bobaski - zrobię minę niewiniątka :loveu: mój Debeściaczek :multi: :lol: Quote
LAZY Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Jake cudne maluszki! Ta Debe to sie jednak wszedzie wcisnie!:diabloti: (zazdroszcze....:oops:) Quote
Patka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 No tak o jednego żóltego mniej :diabloti: Dbst masz bardzo gustowne balteki pewnie żeby szczeniaczki sie nie obudziły jak sie podkradałaś ociekajaca śLINKą :evil_lol: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Patka napisał(a):No tak o jednego żóltego mniej :diabloti: Dbst masz bardzo gustowne balteki pewnie żeby szczeniaczki sie nie obudziły jak sie podkradałaś ociekajaca śLINKą :evil_lol: a żebyś wiedziała jak tam wywijała dziewczyna istna primabalerina :p :cool3: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 jestescie WREDOTY OKROPNOTY !!!!!!!!! Tylko Daga jest moim pocieszeniem :buzi: dziekuje za zyczonka :buzi: Quote
Agga Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 dbsst napisał(a):jestescie WREDOTY OKROPNOTY !!!!!!!!! Tylko Daga jest moim pocieszeniem :buzi: dziekuje za zyczonka :buzi: ja też wredota?:placz: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dbsst jesteś niedobla :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Agga nie dokuczala Agga byc dobla Alicja byc niedobla ja byc dobla Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 dbsst napisał(a):Agga nie dokuczala Agga byc dobla Alicja byc niedobla ja byc doblaza co ja być niedobla jak ja w domku ezdem , i taaaka gzecna :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dbsst juz prawie styczen! Kiedy do Pzonania? no kiedy przyjezdzasz????????? Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 PIKA Ty moja Kochana :buzi: Kara jakos w polowie stycznia jedziemy ale ja nie wiem kiedy wszystko wie SAYMA moj mozg ;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Recommended Posts