Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='agabass']no Debe na co czekasz zabieraj się do pisaniapisać to agabass będzie , debe zrobi foty:evil_lol: Quote
Justa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Szpileczka !!! Piękne fotki !!! My już nie możemy sie doczekać kiedy Szpilunię zobaczymy na żywo w akcji :) Quote
anetta Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Debe, zdjecia sa powalajaca!!!e Przesliczna Szpila :D Jaka emotka hahahaha==>:Cool!: Ta fota http://images3.fotosik.pl/8/uo5ubqtabts8ii0k.jpg nadaje sie na okladke psiej gazetki :)))))) Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='dbsst']hahahaha faktycznie wykapany qroolicek z playboya :D hahahhahahaha Latajaca Mordoklejka :D :sg168: No i co ja mam powiedzieć ... Cuuudo Szpilencja :lol: ... Quote
Wind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):i mnie sie marzy taka encyklopedia ale teraz zbieram na obiektyw :( No to obie zbieramy :cool1: Jak sie sprezymy to w polowie roku cos nowego dokrecimy do naszych body, he? :shiny: Fajne foteczki! A Igielka ma bardzo sportowa linie :-) Super dynamika :-) Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja marze aby takie zdjęcia zrobić Tekilii no ale cóż dużo zależy od aparatu i umiejętności. Dbsst proszę przyjechać do Szczecina na wystawe w czerwcu - chętnie zapraszam i oferuje nocleg :) i zabierz aparacik he he :cool1: :diabloti: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Szpila jest niesamowicie zgrabna , a foteczki dbsst zachwycające , SUPER! :klacz: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Acha Dbsst dostałam te ubranko z tego samego sklepu co ty :) Na razie wkleiłam zdjęcia semgo ubranka bo jestem w pracy kliknij Rozmiar myśle że oki bo wziełam 7 i na oko jest git. Jutro wstawie Tekile w ubranku :) Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Debe, bierz w sobotę trupka. Boorki mu grób wykopią 8) Rozumiem, że w związku z tym wszyscy ubieramy się na czarno? Wieńce mile widziane? :cool1: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='asher']Debe, bierz w sobotę trupka. Boorki mu grób wykopią 8) Rozumiem, że w związku z tym wszyscy ubieramy się na czarno? Wieńce mile widziane? :cool1::crazyeye: to stypa i sylwek przy jednych kosztach ;) Quote
tajdzi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 to ja się pochwalę nowym sylwestrowym podpisikiem ;) Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Debeściaczku , gdzie jestescie!!!!!!!??????:crazyeye: Quote
dbsst Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='tajdzi']to ja się pochwalę nowym sylwestrowym podpisikiem ;) REWELACJE chyba sie slicznie usmiechne do Ciebie Tajdzi :D :roll: :lol: :loveu: :cool3: Alu jestem wlasnie wrocilam do domku :D laduje sie baterykja KOCHAM BASSKI BOBASSKI TROLASSKI :) ASHER TY bedziesz :D jupi jeeeee :multi: Quote
dbsst Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Wind fajerancko ze mi znowu w glowie zakrecilas nie ma co ;) :razz: :shake: :cool3: :evil_lol: :lol: Igielka czeka Marek nie wiem czy to wazne :evil_lol: Alka :buzi: w nochalka masz ;) Sylwia pedze do Ciebie :D Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ile ta bateria będzie się jeszcze ładować Quote
dbsst Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 agabass napisał(a):ile ta bateria będzie się jeszcze ładować no jeszcze troszku ;( Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 dbsst napisał(a):no jeszcze troszku ;(długie te troszke wpadnij do Ozzulca są nowe foty i ciuch :roll: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='dbsst']no jeszcze troszku ;( a wciąż nie możesz sobie dokupić drugiegoi kompletu? :???: Quote
sylwiaskalska Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dbsst na moje stronie są zdjęcia Tekilii w ciuszku- Nie jestem zadowolona bo nawet rozmiar 7 jest za mały na Tekile :angryy: tam masz całkowity opis kliknij Jednak Tekila to nie jest chudzielcem :cool1: :diabloti: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 A to dla Debeściaka :cool3: Hahaha wykonam swój niecny plan. Zjem was wszystkie zamim Asiaczek się obejrzy Och jaki słodki zapach mleka mniam już zaraz skosztuję tej słodyczy Ej co jest nikt nam nie powiedział, ze od małego będziemy występować w horrorach - agdzie nasze honorarium Oooo jest i nasza zapłata Quote
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 o o jaa jak slodkoo :loveu: ja tez ta chceem :placz: :cry: Maluchy sa cuudowne, a jakie juz duze!! :Cool!: Quote
sylwiaskalska Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 ale extra maluchy - extrowe :) :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 AGABASSSSSSSSSSSS jak ja Cie dorrrrrrrrrrwe :angryy: ćlicznosciowe maluszki mniaaaami :multi: :p Quote
Recommended Posts