Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']nie ma fot i dzis nie bedzie :( ani pol mi nie wyszlo :( ONA KŁAMIE !!!! :vamp: Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 O właśnie przypomniało mi się - dostałas już ubranko dla Szpileczki ? Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Iv'] i jejejeunkiu DZIEKUJE cuuuuuuudowna :buzi: MAM UBRANKO :D Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 O to ja poprosze zdjęcie szpileczki w Ubranku :) Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 ubranko jest fajne i wydaje sie byc cieple potrzymalam w nim troche reke i bylo cieplo ale jest jedna uwaga JEST NA STYK rozmiar 6 czyli to dla boksera (ja mialam nadzieje ze bedzie ciut wieksze zaby zmiescic pod nie polar moj. i jak dla mnie ciut za krotkie ja wolalabym do ogona :/ jak bedziecie kupowac to smialo mozecie numer wiekszy tym bardziej ze moja Szpilka jak na boksera jest mala :( Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No faktycznie chyba wezmę większy numer. I masz racje mógłby być do konca tyłeczka. Tym bardziej że ja na ubranko założe szelki to przytrzymają dodatkowo ubranko :) A jak Szpilka czuje się w nowym ubranku ? Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 dobrze ;) szczegolnie ze jeszcze caly karton prezentow ma i wiesz ;) czeka czy dostanie wszystko na raz czy nie ;) ale proponuje wieksze dla nas jest akuracik a mowie Szpila duza nie jest ;) najwazniejsze ze juz mam kroj i teraz moge sama cos zrobic ;) dosc solidne rzepy ma :) Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja zamówiłam rozmiar 7. Czyli o 5 cm większy Mój Tekila do Atletów nie nalezy i chyba jest bardzie smukły od Szpili a to że wyższy to akurat nie gra roli :) A najwyżej wszyje rzepy na nowo :) Zrobiłam przelewik i czekam na ubranko ale chyba dostane dopiero przed nowym rokiem ale co tam jeszcze się chłopak nanosi :) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 kurcze Debe a nie posłali oni mniejszego rozmiaru , jakoś takie faftyczniemałe to to jest , bo szlufka na ogonek jest zrobiona A ja mam pomysła rozłóż ubranko i tak obfoć :lookarou: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 grzbiet :D od strony oltarionu :D grzbiet od strony polaru (ten plar bardziej pianke przypomina ;) ale cieplutki jest to prawda) przod od strony oltarionu :D te wezsze jest na szyjke ;) co do petelki to jak naloze na ogonek faktycznie zakrywa z tym ze z tego ogonka szybciorkiem spada :( ten kikut taki jakis sprytny jest ;) i tak wszedzie lezy jak ulal z tym ze ja wolalabym dluzsze co mnie zadowolilo to to ze ta spodnia czesc przykrywa cycuszki nie jest tak jak w niektorych ciuchach tylko po to zeby "przytrzymac" pelerynke ;) generalnie jestem zadowolona ;) a Szpila juz chyba mniej ;) zdarzyla obszczekac ciuch i wyrwac do zabawy :vamp: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 :puppydog: debe ja widze same krzyżyki :puppydog: Quote
Patka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Dbsst świeten to ubranko, ale fakt poskąpil troche materiału Lilith na razie trzyma sie dzielnie :) i chodzi goła :) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 malawaszka napisał(a):qrna u mnie tysz krzyżyki :(:sg168: a ja mam fotki , doszły mailem.Waszko kurcze a może nam się święta pochromoliły i stad te krzyzyki :puppydog: Quote
malawaszka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 że niby co z tymi świętami??? :niewiem: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 malawaszka napisał(a):że niby co z tymi świętami??? :niewiem:no mi jakoś krzyzyki to z Wielkanocą się kojarzą ;-) Quote
anetta Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja tez nie widze fot, mam puste miejsca zamiast krzyzykow. Ale poprzednie foty sa i ubranko jest super :mdrmed: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 nie zalamywac mnie bo ja widze :/ Quote
Teklunia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 ja tez widze :) i to nie byle co, tylko superowy kombinezonik! wyglada bardzo cieplutko :D Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja tez tych fot nie widze, ale przynajmniej widzialam te pierwsze :flasings: I moja kochana Szpileczke w ubranku widzialam :angel: Moja kochana Spzileczka sie pieknie wystroila :iloveyou: hauuuuu hauuuuuu tzn fiuuuuuu fiuuu szczeknal Mejk na widok zdjecia :cool2: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 no faktycznie teraz to i ja krzyzyki widze :( jutro wstawie jak zdazre bo dzis nie dam rady znikam znowu :( MROWA hau hau Mejk to bylo Dzieki Mejk Szpila sie cieszy ze mezowi sie podoba ;) Quote
Justa Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 debeściaczku szpilunia prześlicznie wygląda w nowym wdzianku :) ale i tak najwazniejsze, że teraz cieplutko jej będzie w cycochy ! :) Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 qrczaki fajniutkie to ubranko :-D :-D haha jak szpilcia siedzi to jest akuracik na wielkość ;-) Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Justa napisał(a):debeściaczku szpilunia prześlicznie wygląda w nowym wdzianku :) ale i tak najwazniejsze, że teraz cieplutko jej będzie w cycochy ! :) jeszcze 4 cycochy wystawione sa na zimno trzeba cos z tym zrobic ;) sayma juz nie wstydze sie z nia isc ;) Quote
Recommended Posts