Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dbsst a twój Emilek to starszy braciszek mojego Debecika / też Canonek :) / Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):hahaha czary mary miałam tak wczoraj ;-) ;-) daj spokoj wrrrrrrr nio Alu to starszy braciszek :d hihihi no i RODZINKA jestesmy :d Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):daj spokoj wrrrrrrr nio Alu to starszy braciszek :d hihihi no i RODZINKA jestesmy :d mi dzisiaj za to dobrze śmiga Dogo :haha: ;-) Debe a dzisiaj bez zadnych slicznych prac?? :puppydog: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):mi dzisiaj za to dobrze śmiga Dogo :haha: ;-) Debe a dzisiaj bez zadnych slicznych prac?? :puppydog: dzis nic bo nie mam weny :( i klade sie od godziny spac ;) mi dgm smiga az za szybko guuuuuuuuuuuuuuubie sie ;) tylko czasem mi nie wysyla moich postow :( a Ty cosik zrobilas :D Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 sayma, wstaw koniecznie foteczke kapciuszków :-D Moje stare kapcie nadają się do wyrzucenia,:vamp: przydałyby się nowe ;-) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Alka']sayma, wstaw koniecznie foteczke kapciuszków :-D Moje stare kapcie nadają się do wyrzucenia,:vamp: przydałyby się nowe ;-) musisz napisac list do Mikołaja :D Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 ALA jutro wstawie foteczki kapciochów owieczkowych DEBE ja tez nic niestety :nonono2: ;-) nie znalazłam czasiku :( może się zaraz zabiore za coś jak nie padnę nosem w klawiaturkę :cool2: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 ja to sie nie zajme juz chyba niczym dzis bo ciagle mysle o jedzeniu i o tym ze mnie wszystko boli Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='dbsst']musisz napisac list do Mikołaja :D Że niby na te kapcie rok będzie czekała ??? :cool2: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 nie jak teraz napisze to moze jeszcze zdarzy :D Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):ja to sie nie zajme juz chyba niczym dzis bo ciagle mysle o jedzeniu i o tym ze mnie wszystko boli no to jak się zajmiesz to przestanie boleć ;-) :-D Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):ja to sie nie zajme juz chyba niczym dzis bo ciagle mysle o jedzeniu i o tym ze mnie wszystko bolito pewnie z głodu cię syćko boli :puppydog: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):no to jak się zajmiesz to przestanie boleć ;-) :-D eee eeee mam ZBCC ale za to przyjemny :d i nie wiem co bym nie robila to o nim myslec bede i o jedzeniu :D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to pewnie z głodu cię syćko boli :puppydog: nieeeeee to nie z glodu juz troszku podjadlam po kryjomu o RANY JA MA ORZESZKI SOLONE W SZAAAAAAAAAAAAFECZCE O :sabber: :sabber: no to ja lece do spizarenki :D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 maaaaaaaaaam jemmmmmmmmmm pyyyyyycha Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):maaaaaaaaaam jemmmmmmmmmm pyyyyyychaja mam na biurku pistacjowe:facelick: Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a ja mam tylko kubeczek z kawką :puppydog: :sabber: ja was chyba uduszę :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):a ja mam tylko kubeczek z kawką :puppydog: :sabber: ja was chyba uduszę :sabber: :sabber: :sabber:to ja usz uciekam spać:lookarou: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 ja zjem orzeszki i tez maszeruje do wyrka :D Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a ja chyba do nocnego po orzeszki powedruje :sabber: 8-) Debe jak sie jutro do qrwidołka spóźnie to wiesz dlaczego :evil: :evil: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):a ja chyba do nocnego po orzeszki powedruje :sabber: 8-) Debe jak sie jutro do qrwidołka spóźnie to wiesz dlaczego :evil: :evil: no wlasnie ja sie chyba spoznie ;) pyyyyyyyyyyyszne te orzeszki Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ja mam na biurku pistacjowe:facelick: ALA!!! No to mnie załatwiłaś :sabber: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nie dośc, ze mi powiadomienie za powiadomieniem przysyła, to jeszcze na takie pokusy naraża :roll: :sabber: Ech, ide pożreć słone paluszki... Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Nie dośc, ze mi powiadomienie za powiadomieniem przysyła, to jeszcze na takie pokusy naraża :roll: :sabber: Ech, ide pożreć słone paluszki... a owilam ze ASHER dzis biega i napomina hahahahaha Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Bo ja od soboty jestem w nastroju marudnym... :evilbat: Wiem, wiem, sama już mam siebie dość :oops: Quote
Recommended Posts