dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Patka napisał(a):a co mułek je :o Dziekuje Dbsst większa wersja w Lilith topicu :) mułek je plankton i glony :D ciesze sie ze mułek sie podoba :D Pika no jasne ze ma ma rodowod miedzymorski ;) a tak na serio to dzikie zwierze wziete i ukradzione naturze i wrzucone do mieszkanka w szpilowie ;) Mulka mam z Odessy :D jutro postaram sie wstawic kilka fot (dzis nie zdarze bo zaraz TZ do kompa siada :evil: ) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A SIO TZ Dbsstowy , a poszedł od komputra , bo ja scem Szpilkową i Mułka ogladać 8) Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A SIO TZ Dbsstowy , a poszedł od komputra , bo ja scem Szpilkową i Mułka ogladać 8) mułek cos dzis kiepsko wyglada napierdzial sobie tak ze go nie widac taka ma atmosfere w wodzie :oops: Quote
Agga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst ale do takiego mułka się nawet nie można przytulić Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A SIO TZ Dbsstowy , a poszedł od komputra , bo ja scem Szpilkową i Mułka ogladać 8) mułek cos dzis kiepsko wyglada napierdzial sobie tak ze go nie widac taka ma atmosfere w wodzie :oops: :o może mu woda nie odpowiada :-? Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst ale do takiego mułka się nawet nie można przytulić mozna mozna ;) Ala no nie wiem wyglada dorodnie tylko meci wode szybko :( a ta pannnica meci mi w glowie ;) Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 jak ja sie bawie z mulkiem to ona tak czuwa ;) az falafele z wrazenia jej ucielam ;) Quote
Agga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst z tego co widze Szpilka nie jest zadowolna. Ona marzy o jakimś pluszaku... Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 mowisz :D dostala od Mikolajka prezent i sie nim nie bawi ;( :evil: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):jak ja sie bawie z mulkiem to ona tak czuwa ;) az falafele z wrazenia jej ucielam ;) Moja koffana Szpileczka :angel: Quote
Agga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 a co dostała? dbsst czy ty widziałaś agaciowe foteczki? Mam nastepne ale musze je zgrać na komopa a dzis mi sie jakos nic nie chce :roll: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Agga napisał(a):a co dostała? dbsst czy ty widziałaś agaciowe foteczki? Mam nastepne ale musze je zgrać na komopa a dzis mi sie jakos nic nie chce :roll: zagladalam inkognito ;) zaraz pedze cos napisac na dowod ze bylam ;) a to robilam dzis caly dzien ;) Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Szpilka dostala a zreszta zrobie fote chwilka ;) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ty masz zdrowie dziewczyno , jak jeszcze możesz takie rzeczy w TV oglądać :-? 8) Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst , gratuluję prezenciku ! bardzo oryginalna muszelka :wink: :D czekamy na foteczki ... :D Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 no wlasnie og;adalam i za glowe sie lapalam jaki to rzad mamy ;)( a oto ringo o zapachu wanili (pilke z tej seri to kocha) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):no wlasnie og;adalam i za glowe sie lapalam jaki to rzad mamy ;)( a oto ringo o zapachu wanili (pilke z tej seri to kocha) ale już są ślady zabeczków :wink: Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst , szybka jesteś . :wink: :D Prezencik śliczny o bardzo żywym kolorku... Tuffiemu kupiłam kiedyś niebieskie ringo, ale wykazał zero zainteresowania i Mini dostała w prezencie. :wink: :D Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 tak bo pierwsze 15 minut to byl szal a pozniej phiiiiiiiiiii Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hmmm Debest a gdzie ty te waniliowe gadzeciki kupujesz? Chciałam kupić mojemu psiurowi i nigdzie nie ma :( Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):tak bo pierwsze 15 minut to byl szal a pozniej phiiiiiiiiiiipewno wolałaby paczkę żwaczy :wink: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):Hmmm Debest a gdzie ty te waniliowe gadzeciki kupujesz? Chciałam kupić mojemu psiurowi i nigdzie nie ma :( na Placu Wilsona jest taki sklepiek ale nie wiem czy sa takie dla maluszkowych piechow ;) jak bede tam to moge sparwdzic ;) i ew Ci nabyc :D buta ze skory dpstala dwa dni wczesniej :( rozpieszczone dziecko i tyle :( Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):Gosiek napisał(a):Hmmm Debest a gdzie ty te waniliowe gadzeciki kupujesz? Chciałam kupić mojemu psiurowi i nigdzie nie ma :( na Placu Wilsona jest taki sklepiek ale nie wiem czy sa takie dla maluszkowych piechow ;) jak bede tam to moge sparwdzic ;) i ew Ci nabyc :D buta ze skory dpstala dwa dni wczesniej :( rozpieszczone dziecko i tyle :(no przecież one po to są żeby je rozpieszczać :wink: Quote
Recommended Posts