asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ala oszalała. Zbanują ją za spamowanie :lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Ala oszalała. Zbanują ją za spamowanie :lol:ja dzielę prezenty :-? Quote
asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Ala oszalała. Zbanują ją za spamowanie :lol:ja dzielę prezenty :-?Tylko czy Admin to zrozumie? Może jemu też coś wydziel, żeby go w razie czego udobruchać? :lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Ala oszalała. Zbanują ją za spamowanie :lol:ja dzielę prezenty :-?Tylko czy Admin to zrozumie? Może jemu też coś wydziel, żeby go w razie czego udobruchać? :lol: 8) tylko czy to mężczyzna czy kobieta :-? No chyba nie jest bez serca , przecież MIKOŁAJ do Wszystkich musi przyjść :wink: Kochany ADMINIE Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 dbsst napisał(a):moje ubranko kicz i tandeta E chyba przesadzasz :lol:. Od mojej Fiony mi się niepodoba specjalnie, ale się jest takie neutralne, nie rzuca się specjalnie w oczy, więc może być :lol: Quote
dbsst Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 WITAJCIE :D dawwwwwwno mnie nie bylo :D Ala :buzi: dla Mikolaja co na galerii mojej zagoscil :D Cimi jak bede miec Szpilie pod nosem to postaram jej sie zrobic zdjecie w ciuchu ;) narazie z TZ poszla sie wyszalec ;) W mojm zyciu zaszlo wiele zmian. Mam nowego LOKATORA jest sliczny brazowawy :D i tyje z dnia na dzien :D ciekawi kto to jest ;) ps stara dgm mi sie bardziej podobala ja uwielbialam lapeczki :( Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dbsst jestem słaba w zgadywaniu no powiedz, powiec kto to?? a moze to świety mikołaj ;) Quote
dbsst Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 mam Mule ineczej RACICZE :D to małż :D dostalam go od TZ ktory byl swiecie przekonany ze przywiozl mi MUSZELKE ale ta muszelka jakas taka podejzana byla wiec wsadzilam ja do wody kranowej z sola postawilam kolo tv i czekalam TZ walil sie w glowe i powiedzial ze jestem powalona :D. Bardzo sie zdiwil jak nastepnego dnia zadzwonilam do niego z radoscia w glosie ze MUŁEK bo tak ma na imie UCIEKL!!!! (pozniej wyczytalam ze one wcale sie nie ruszaja wiec uciec nie mogl :oops: ) Radosc moja nie zna granic a TZ zalamany ze zlamal swoja zasade z niewreczaniem zywych prezentow :D Mułek jest sliczny coraz grubszy i.......................i nie ma glowy wiec nie wiem do kogo jest podobny ale charakter ma moj tez by sie nie ruszal caly dzien ;) a oto jego foooooooty :D Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 piekny ale TZ sie wkopał :lol: wmulił :wink: Quote
dbsst Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Patka napisał(a):Dbsst jestem słaba w zgadywaniu no powiedz, powiec kto to?? a moze to świety mikołaj ;) witaj Patko masz przecudniasty avantarek :D Mikolaj tez dzis byl :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Patka napisał(a):piekny ale TZ sie wkopał :lol: wmulił :wink: hahahahha niooooooooooooooooo a jak dzis zrobaczyl ze zrobilam mu oczko wodne to padl trzymam go w pudelku po surowce wiele miejsca nie ma ale skoro sie nie rusza to po co mu wiecej ;) a jak go tylko wsadzilam do wody to plywal po powierzchni patrze za kilka chwil a on na dnie juz myslalam ze go UTOPILAM Quote
dbsst Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 i jeszcze raz mułek zobaczcie jak on sobie smrodzi to musi byc chlopak ciekawe a moze to nasienie jakbym miala mułke to moglabym sobie je rozmnozyc :D taki mulek zyje 5 lat!!!!!!!!!!!!!! tu tez widac taka firanelle ma ja od dzis od momentu az go wlozylam w piach :D je chlopak je :D mułka pokoj :D Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 a co mułek je :o Dziekuje Dbsst większa wersja w Lilith topicu :) Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 no to chyba powinnas zmienic nazwe galerii na "Galeria Szpili i nowego wspołlokatora" :) Tak jak u PIKI sie zmienilo po przybyciu Ziutki... Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Patka napisał(a):a co mułek je :o Dziekuje Dbsst większa wersja w Lilith topicu :)O to samo chciałam zapytać :-? Dbsst , teraz już rozumię Twój opis na GG :lol: :lol: :lol: a opis Mułka bardzo mnie rozbawił .TZ to teraz już ci nic nie przywiezie bo będzie weszył podstęp Matki Natury :wink: Quote
szaraduszka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dawno się tak nie uśmialam :lol: Świetny lokator! Jak długo to stworzonko bez wody daje sobie radę? Masz chociaż pewność, że nie ucieknie... ja kiedyś miałam rybki ale od czasu gdy mój bojownik popełnił samobójstwo (wyskoczył) gdy wyjechałam na wakacjie mam w domu 3 puste akwaria i roślinki w słoiku 8) to już kilka ładnych lat jak czekają na założenie nowego akwarium, bo jakoś szkoda je wyrzucić Quote
asher Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Buhahahaha, Debest, normalnie uszanowania dla twojego TZta :cunao: :roflt: :cunao: No nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Debe, gdzie Ty się podziewasz dziewczyno???? :o (pominę, że prawie nie odwiedzasz takich dwóch faflastych :( ). Mało Cię tu ostatnio, a Szpilowej jak na lekarstwo. Musisz się poprawić, kofana :wink: A Mułek niezły, może TZ się przekona, że kolejne "żywe" w domu to żadna katastrofa :D Quote
Justa Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: No do Szpili to on nie podobny 8) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Debe.. fajowe masz zwierzątko... tylko czy to zwierzem mozna nazwać :hmmmm: :grins: Quote
PiotrekJ Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 :cunao: No nie mogę, padnę zaraz :cunao: ... Mułek jest The Best :biggrina: ... Quote
PIKA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 :o o matko skorupiaki hoduje :o A Mulek to rodowod ma chociaz ? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts