asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):i czy to znaczy, że nie będziesz mieć w weekend Emila? :oBoshe, Maga, ale byśmy mogły poszaleć :o Wóda, faje, striptisy, boscy żigolo... To znaczy ty nadal możesz, a mnie taka okazja koło nosa przejdzie :bigcry: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asher napisał(a):Boshe, Maga, ale byśmy mogły poszaleć :o Wóda, faje, striptisy, boscy żigolo... To znaczy ty nadal możesz, a mnie taka okazja koło nosa przejdzie :bigcry: wcale nie wiem, czy poszaleję, bo a) nie wiem czy ktoś będzie :-? b) przyjdę z Guciem i może się okazać, że po 5 min wrócę do domu :-? No chyba że Gucio stwierdzi, że nie ma najmniejszego zamiaru się mnie słuchać i wtedy np. bedę go ganiać 2 godziny po fortach, żeby złapać na smycz :lol: Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Oj Szpiluna ma zamiłowanie do Ciepełka jak Lilith i oczywiscie swoje ulubione kocyki :D Śliczna mordusia u nas znopwu w boksiach na osiedlu obrodziło ... Quote
agabass Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 no nareszcie mortadelka sie pokazała super paszczak :lol: Quote
Cimi Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 No wreszcie się coś ruszyło ;) dbsst napisał(a): Mój faflunek koffany :calus: Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 jeżu kolczasty jakie cuuuuuuuuuuuuuuuudowne powitanie :buzi: MAga nia ma Emila ;( a ubranko uszylam :oops: mam nowy sposob na "PROSZE ZABRAC TEGO PSA" odpowiedz ladna pogode dzisiaj mamy atakujacy przezywa szok ;) a potem to juz z gorkie atakujacy ale prosze zabrac........... chyba idzie na mroz ;) jak w angli pogoda to temat rzeka ;) POLECAM Quote
Agga Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 MOja morducha...jesu jak ja kocham ten pyszczek szpileczki... :angel: Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Tylko tyle? :( nio nie mam aparatu :( i juz za nim tesknie :( Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Tylko tyle? :( nio nie mam aparatu :( i juz za nim tesknie :( :o ... Jak tak można? :-? :wink: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Tylko tyle? :( nio nie mam aparatu :( i juz za nim tesknie :( :o ... Jak tak można? :-? :wink:Dbsst jest do Emila bardzo przywiązana, więc to chyab nic dziwnego, ze za nim tęsni? :roll: :wink: Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Tylko tyle? :( nio nie mam aparatu :( i juz za nim tesknie :( :o ... Jak tak można? :-? :wink: no ja tez nie wiem jak tak mozna ;) :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asher napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Tylko tyle? :( nio nie mam aparatu :( i juz za nim tesknie :( :o ... Jak tak można? :-? :wink:Dbsst jest do Emila bardzo przywiązana, więc to chyab nic dziwnego, ze za nim tęsni? :roll: :wink: No wiem :wink: ... Ja tylko pytałem jak można nie mieć aparatu? :roll: :wink: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Debe, a jak sobie radzisz z syndromem separacji? Czy miewasz koszmary senne, że Emil ginie w odmętach Morza Czarnego, czy widząc jakąś fajną do ufocenuia sytuację odruchowo sięgasz po aparat i wybuchasz płaczem, gdy okazuje się, że Emil nie wisi ci na szyi? 8) Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dbsst napisał(a):jeżu kolczasty jakie cuuuuuuuuuuuuuuuudowne powitanie :buzi: MAga nia ma Emila ;( a ubranko uszylam :oops: mam nowy sposob na "PROSZE ZABRAC TEGO PSA" odpowiedz ladna pogode dzisiaj mamy atakujacy przezywa szok ;) a potem to juz z gorkie atakujacy ale prosze zabrac........... chyba idzie na mroz ;) jak w angli pogoda to temat rzeka ;) POLECAMciekawy sposób :lol: A mój TZ to ostatnio zbija z tropu swoim nowym powiedzonkiem : idzie kobita i wrzeszczy ,, Niech pan weźmie tego psa , bo ja się boję " na co TZ : to trza się leczyć 8) , albo Ja też się boję pająków :wink: Wcześniej szło do tekstu Ten pies nie ma kagańca !!!! Pani też nie :lol: Jak Ci wyszło ubranko 8) , bo ja się jeszcze nie zabrałam do szycia 8) Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 asher napisał(a):Debe, a jak sobie radzisz z syndromem separacji? Czy miewasz koszmary senne, że Emil ginie w odmętach Morza Czarnego, czy widząc jakąś fajną do ufocenuia sytuację odruchowo sięgasz po aparat i wybuchasz płaczem, gdy okazuje się, że Emil nie wisi ci na szyi? 8) dokladmnie tak to jest teraz siedze i placze ;) SPACER W SOBOTE STOI POD WIEEEEEEEEEELKIM ZNAKIEM ZAPYTANIA zostalysmy ze Szpila zaproszone do cioci saymy na wieczorek zakrapiany i nie wiem jak bede w sobote wygladac 8) :oops: Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A mój TZ to ostatnio zbija z tropu swoim nowym powiedzonkiem : idzie kobita i wrzeszczy ,, Niech pan weźmie tego psa , bo ja się boję " na co TZ : to trza się leczyć 8) , albo Ja też się boję pająków :wink: Wcześniej szło do tekstu Ten pies nie ma kagańca !!!! Pani też nie :lol: Jak Ci wyszło ubranko 8) , bo ja się jeszcze nie zabrałam do szycia 8) to mi przypomina moje zagrania na "zboczenca" co ten pies tu robi......................... a co pan tu po ciemku na lawce robi mezczyzna w pana wieku tak po ciemku zboczeniec jakies ;) i tak dalej i tak dalej ;) moje postanowienie nie dac sie wyprowadzic z rownowagi przez rzadnych wrazen zrobic im na zlosc ;) moje ubranko kicz i tandeta ale jest teraz tylko pelerynke kupic i zie na klate bierzemy ;) jak wroci Emil to wstawie foty ;) Quote
dbsst Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 test na spostrzegawczosc koniecznie z glosnikami Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dbsst napisał(a):test na spostrzegawczosc koniecznie z glosnikamihi hi urwisie :lol: :lol: po tych wszystkich mailach to ja już czekałam na siakiś numerek w tym stylu :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 acha, czyli ty pijesz w piatek? :-? To wiadomo, że cię nie będzie, chyba że umówimy się na fortach o 21 :-? :-? Quote
Teklunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dbsst napisał(a):test na spostrzegawczosc koniecznie z glosnikami niby wiedzialam ze to bedzie cos takiego, ale zawylam tak, ze az TZ przylecial do pokoju :) Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 moje ubranko kicz i tandeta oj dbsst, jak Emil wróci to wstawisz fotki i same ocenimy :wink: :D ja już z góry zakladam ,że jest śliczne , a Szpileczka bosko sie w nim prezentuje... :wink: :D Quote
Siostra Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 dbsst napisał(a):test na spostrzegawczosc koniecznie z glosnikami matko, debe, mało zawału nie dostałam!!!! :D Quote
Recommended Posts