PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Znowu do Bydgoszczy pojechaly kasę wydawac, czy jak? :niewiem: Quote
Maga100 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Mogę jedynie zapewnić, ze Dbsst się wydaje, że jeszcze żyje :lol: Quote
Siostra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Co ta debe wyprawia????? :o Pojawia się i znika.... Już nie wiem, co myśleć :-? Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Maga100 napisał(a):Mogę jedynie zapewnić, ze Dbsst się wydaje, że jeszcze żyje :lol: dokladnie zdaje sie ze zyje ;) jestem jestem qto sie cieszy ;) :lol: ale na kilka chwil tylko :( Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Justa napisał(a):My My My tęskniliśmy !!! hihihihihi jak slodko ;) :buzi: jak tam gola Galciowa ;) Quote
Justa Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):Justa napisał(a):My My My tęskniliśmy !!! hihihihihi jak slodko ;) :buzi: jak tam gola Galciowa ;) Galciowe dzisiaj było na szczepieniu, a teraz słodko śpi jak chomik ;) Zarcie zmieniłyśmy i ona go nie je, ona je POCHŁANIA :o No i brak czasu... strasznie mi głupio, że czasami brakuje go nawet na psa... :roll: :-? A gdzie Szpilatronek??? :angel: Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No i co, no i co ??? Czy wreszcie spotkało Cię coś miłego w tej Bydgoszczy ??? 8) Cholera - była taka przyśpiewka : " Czy to w Koluszkach, czy to w Bydgoszczy - wszystkie świętosci taki ci osz**y " - nie wiem, czemu mi się to przypomniało... Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No i co, no i co ??? Czy wreszcie spotkało Cię coś miłego w tej Bydgoszczy ??? 8) Cholera - była taka przyśpiewka : " Czy to w Koluszkach, czy to w Bydgoszczy - wszystkie świętosci taki ci osz**y " - nie wiem, czemu mi się to przypomniało... hahahhahahahahahahha dobre a w Bydgoszczy nie spotkalo mnie nic milego :( i do tego palca sobie rozwalilam i mam rane cieta na zgieciu :( wiecie co nawet piwo tam jakies takie wredne dla mnie jest ;) :lol: :lol: a co do zdjec cholera nic nie mam znaczy mam ale nie sa to zdjecia szpili :( Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 My też My też się sieszymy HURRA!!!! Debe nie opuszczaj nas na tak długo ... smutno tu bez Ciebie i zdjęć Szpiluni. Masz tyle zaległości, musisz koniecznie do nas zajrzeć, bo dawno nas nie odwiedzalaś :wink: Buziaczki :* Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Daga&Oskar napisał(a):My też My też się sieszymy HURRA!!!! Debe nie opuszczaj nas na tak długo ... smutno tu bez Ciebie i zdjęć Szpiluni. Masz tyle zaległości, musisz koniecznie do nas zajrzeć, bo dawno nas nie odwiedzalaś :wink: Buziaczki :* cholender wlasnie nadrabiam zaleglosci ;) gadulate stwory :evil: Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 JAK TO MOŻLIWE, ŻE NIE MA FOT??!! :evil: Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):JAK TO MOŻLIWE, ŻE NIE MA FOT??!! :evil: no wlasnie nie wiem :roll: Quote
Patka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 CHoroba tak blisko jesteś i nas nie odwiedzisz !!!! paluszek by lilith oblizała :D ja bym nakarmiła :D Oj Dbsst wpadnij czasem :D Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Patka napisał(a):CHoroba tak blisko jesteś i nas nie odwiedzisz !!!! paluszek by lilith oblizała :D ja bym nakarmiła :D Oj Dbsst wpadnij czasem :D ostatnio jechalam o 4 rano z wawki wiec z soboty na niedziele odsypialam ;) ale teraz w piatek bede jechac wiec w piatek moglabym wpasc ;) ale to za miesiac ;) eh Lilith napewno uzdrowilaby mojego kulfona ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):JAK TO MOŻLIWE, ŻE NIE MA FOT??!! :evil: no wlasnie nie wiem :roll: no to debe bierz sie do roboty! aparat w rece !! Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Debeściaczku , paluszek pomuffamy fuuuuuu :wink: Ale nieładnie że nie ma fotek Szpilkowej :-? Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: i Ty tak łatwo mu pozwolisz go odebrać :o :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: :evil: jak on może nam coś takiego uczynić Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Daga&Oskar napisał(a):dbsst napisał(a):gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: i Ty tak łatwo mu pozwolisz go odebrać :o :lol: :lol: no pozwole bo przynajmniej bede miala SLICZNE zdjecia ze slicznego miejsca na swiecie :D Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):dbsst napisał(a):gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: i Ty tak łatwo mu pozwolisz go odebrać :o :lol: :lol: no pozwole bo przynajmniej bede miala SLICZNE zdjecia ze slicznego miejsca na swiecie :Da ze skąd :-? :o Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):dbsst napisał(a):gorsze wiesci TZ w delegacje bierze Emila :bigcry: i Ty tak łatwo mu pozwolisz go odebrać :o :lol: :lol: no pozwole bo przynajmniej bede miala SLICZNE zdjecia ze slicznego miejsca na swiecie :D no tak Ty bedziesz miała łądne zdjęcia, a my? A my nie bedziemy mieli Szpileczki :cry: Quote
Recommended Posts