Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;)nie nie stanowczo tylko ucholce :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;)nie nie stanowczo tylko ucholce :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahahahhaha z krztaltu i z koloru hahahahaha Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;)nie nie stanowczo tylko ucholce :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahahahhaha z krztaltu i z koloru hahahahahaz koloru to chyba tylko jak przemarzła na spacerku :wink: :lol: Quote
Alka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):asher napisał(a):Debe, a moze to jest szpilowy tatuś? :lol: asher moze byc wiesz uszy takie podobne i ten wyraz pycha posikalam sie :lol: :lol: :lol: :hmmmm: próbuję doszukać się podobieństwa 8) nooooo może i tatuś ........ :roll: kurcze, ale przystojniak ! Quote
anetta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):anetta napisał(a):Dbsst, looknij na Inne i tam jest temat IzySzumielewicz, ona sprzedaje ubranka, kasa idzie na schronisko :D Nie wiem tylko czy ma duze rozmiarowki... wiem wiem w zeszlym roku kupilam od Izy ale w klacie jest za male w tym roku juz :o :o :o :o :o Ty przystopuj z tymi sterydami co :roll: ;) A co do foty to Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 anetta napisał(a):dbsst napisał(a):anetta napisał(a):Dbsst, looknij na Inne i tam jest temat IzySzumielewicz, ona sprzedaje ubranka, kasa idzie na schronisko :D Nie wiem tylko czy ma duze rozmiarowki... wiem wiem w zeszlym roku kupilam od Izy ale w klacie jest za male w tym roku juz :o :o :o :o :o Ty przystopuj z tymi sterydami co :roll: ;) A co do foty to rany :o to kto nosił ten paltocik od Izy :-? Szpilka czy Dominika :roll: :o Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;) I Ta mina :lol: posikalam sie z tej foty :lol: Debe może takie wdzianko Szpili zafundujesz ? :lol: nawet czapeczkę ma, buty i rekawiczki Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Debe, a gdzie dalszy ciąg zdjęć ze streaptise`u? Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 "PIKA" napisał(a):[quote name='dbsst']hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;) I Ta mina :lol: Oooooooooooooooooooooooooo......................... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: .............................. Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 "mmbbaj" napisał(a):PIKA napisał(a):[quote name='dbsst']hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;) I Ta mina :lol: Oooooooooooooooooooooooooo......................... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: .............................. jak patrze na ta fote i na mojego psa to widze razace podobienstwo i sikam znowu :lol: Maga jutro wstawie striptisssssssssssssssssssssssssssssssss dzis juz ide spac ;) Quote
agabass Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 dbsst napisał(a):asher napisał(a):Debe, a moze to jest szpilowy tatuś? :lol: asher moze byc wiesz uszy takie podobne i ten wyraz pycha posikalam sie :lol: :lol: :lol: no tatuś boski :lol: powalający Szpila szuka rodziny czy co no jak chcesz to Gom wymyślił jakiś cichy ślub w fortowej scenerii a później podróż w nieznane gzie będą życli długo i szczęśliwie i stworza nową rase boksobaski i zbiją na tym trochę kaski hahahahahha DAWAJ FOTKI SZPILOSŁAWY Quote
dbsst Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 hahahah agabass jakie rymowanki kolacza Ci sie po glowie ;) zdjecia szpidoopyyyyyy sa na Magowym topiku fortowym ;) Quote
PIKA Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):miał być striptis 8) wlasnie :roll: Quote
Agga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):miał być striptis 8) wlasnie :roll: Oj baby baby a wam w głowie tylko striptis :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 my tu tylko dlatego zaglądamy tak często. Ze względu na ten striptis :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agga napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):miał być striptis 8) wlasnie :roll: Oj baby baby a wam w głowie tylko striptis :roll: :lol:oj Agguś co nam w głowach :oops: , jaki tam striptis :-? Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wy tu o striptisie , a ja mam cos dla dbsst, a właściwie Szpili. :wink: :D Wind na yorkach wkleiła link http://psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_186&products_id=2026&topSsid=ec27f41767105f8f9c5d3e9a96f47757 Quote
Siostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 :lol: :lol: :lol: Umarłam ze śmiechu!!!! Mistrzostwo świata :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 :lol: "w klacie" juz Szpili ubranko nie pasuje :wink: no za bardzo pakuje i juz :wink: a może ja tak ubranko Prestonowi sprawie 8) mało, że rott z ogonem, to jeszcze w płaszczyku...np....krwista czerwień 8) :wink: a tak na serio.....DBSST...zima do warszawy przyszła.....spiesz się z tym ubrankiem :evilbat: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 A wyobrażacie sobie tak ... grudzień, forty, godzina 13.00 a tam Szpila w różowym płaszczyku, Preston w czerwonym, Leon w Pomarańczowym, Sabina w Zółteym, Boogajski w Białym (coby dobrze było widać je z dołków), Pika w seledynowym.... oooo tak 8) :D Quote
Ka-ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 LEON, to chyba w czerwonym w czarną kratkę 8) Quote
Recommended Posts