Maga100 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Justa napisał(a):To co? Do zobaczenia na Fortach? :D tak tak! :angel: Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziewczyny, życze Wam przesympatycznego spotkanka i żebyście duuużo nafociły...bedzie co oglądać :ylsuper: Quote
Justa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Maga cieszy mnie Twój entuzjazm, ale od razu ostrzegam, że moje czarne to dzikie jest :-? i możecie sie mocno rozczarować :-? W każdym razie jak zobaczycie czarną dziewoczkę z czarnym brytanem i niebieskim kapoczku, to będziemy MY :lol: 8) O 13, tiak? Alka, fotky będą będą, dziewczynki wezmą aparaty to będą :) :evilbat: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 wszystkie fotki ze spacerku beda w pierwszej kolejnosci na nowym topiku 8) Quote
Cimi Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahahha a to systko jasne ;) ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil:też :evilbat: i mnie denerwuje :evil: Ozzulec mnie dziś spychał z wyra i podbierał mój kocyk :x A co do mrozów to mamy w planie uszyć wdzianko:oops: 8) uszyjcie i nam bo my nie mamy talentu ;( ta reklama mnie tak wnerwia ze mam ochote ja wygryzcmy mamy na wzór ubranko po Atosie od Joli / Sota36/ wiec popróbujemy :-? , bo talentów krawieckich nam brak :oops: O ja tez wdzianko będę robić :D. Najprawdopodbniej na drutach kubraczek,a ten będzie obszyty ortalionem :lol: Quote
anetta Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dbsst, looknij na Inne i tam jest temat IzySzumielewicz, ona sprzedaje ubranka, kasa idzie na schronisko :D Nie wiem tylko czy ma duze rozmiarowki... Quote
asher Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hahaha, wczorja jakos mi umknęły striptisowe foty! Debe, a będzie kontynuacja? 8) Quote
mrowka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :calus: U nas tez jest podobnie :roll: musze Mejka ciagnac zeby wyszedl z klatki albo przez cala droge na lake-dopiero tam wraca do siebie czyli wariuje :wink: Zastanawiam sie czy mu jakiegos kubraczka nie kupic.. :roll: A teraz leceee zobaczyc zdjecia z Waszego spacerku :angel: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 anetta napisał(a):Dbsst, looknij na Inne i tam jest temat IzySzumielewicz, ona sprzedaje ubranka, kasa idzie na schronisko :D Nie wiem tylko czy ma duze rozmiarowki... wiem wiem w zeszlym roku kupilam od Izy ale w klacie jest za male w tym roku juz :o i musze zmienic :evilbat: Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej!! Czyzby sie Szpilecji ubranko szykowalo? :bigcool: Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Czyzby sie Szpilecji ubranko szykowalo? :bigcool: niom niom niom szykuje sie szykuje :D Quote
sayma Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Czyzby sie Szpilecji ubranko szykowalo? :bigcool: niom niom niom szykuje sie szykuje :D niedługo dla Szpilatrona będzie potrzeba XXXXL :wink: :D Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Czyzby sie Szpilecji ubranko szykowalo? :bigcool: niom niom niom szykuje sie szykuje :D niedługo dla Szpilatrona będzie potrzeba XXXXL :wink: :D hahahhaha tak xxxl w mrowczych rozmiarach czyli na bardo napakowana mowke :evilbat: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Na wystawie psów nierasowych w DG w klasie otwartej brązowy medal wziął bokserek ;) A ty wystawiasz Szpilke na normalnych wystawach? Kiedy ja was wkońcu zobacze? paździoszki Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 bernulka napisał(a):Na wystawie psów nierasowych w DG w klasie otwartej brązowy medal wziął bokserek ;) A ty wystawiasz Szpilke na normalnych wystawach? Kiedy ja was wkońcu zobacze? paździoszki gdzie tam ona sie do wystaw tak nadaje jak ja do baletu ;) jej matka bokser jej ojciec mam podejrzenia albo zajac poziomka albo jaki elf z zielonego lasu albo trkus podjadek wiesz za bardzo nie wiem gdzie ja dopasowac ;) Quote
asher Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Debe, a moze to jest szpilowy tatuś? :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ta fota mnie rozbroiła :lol: :lol: :lol: :lol: Zaraz się posikam :lol: :evilbat: :lol: :evilbat: :lol: paździoszki Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 asher napisał(a):Debe, a moze to jest szpilowy tatuś? :lol: asher moze byc wiesz uszy takie podobne i ten wyraz pycha posikalam sie :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Debeściaku - Szpilatronica jest piekna ! Zdjęcia Emilowe świetne ! Naprawdę - dwudziesty piaty raz wam zazdroszczę miłego spotkania ! Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Debeściaku - Szpilatronica jest piekna ! Zdjęcia Emilowe świetne ! Naprawdę - dwudziesty piaty raz wam zazdroszczę miłego spotkania ! dziekuje dziekuje dziekuje :D :buzi: a co do spotkanka to licze ze dolaczysz qiedys do naszego skromnego gronka ;) ja sie uzaleznilam od tych spotkan szkda ze za tydzien jestem w Bydgoszczy :( Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dbsst napisał(a):asher napisał(a):Debe, a moze to jest szpilowy tatuś? :lol: asher moze byc wiesz uszy takie podobne i ten wyraz pycha posikalam sie :lol: :lol: :lol: :hmmmm: próbuję doszukać się podobieństwa 8) nooooo może i tatuś ........ :roll: Quote
dbsst Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 hahaha no jak uszy i sylwetka podobna ;) Quote
Recommended Posts