dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 a na koniec dwa moje ulubione portrety :D Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D ,, Portret z trawką w pysiu " extra :angel: Quote
Agga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 MOja kochana mordunia... A sarcia taka jakas słabiutka :cry: Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Agga napisał(a):MOja kochana mordunia... A sarcia taka jakas słabiutka :cry: moj aSarusia wlasnie sie wybieram do Waszej galerii Quote
Agga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):MOja kochana mordunia... A sarcia taka jakas słabiutka :cry: moj aSarusia wlasnie sie wybieram do Waszej galerii JUtro powstawiam foteczki. Mam jeszcze starocie z dzieciństwa. Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 huuuuura starocie z dziecinstwa :angel: Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):PIKA napisał(a):dbsst napisał(a):widze ze foty za bardzo Was nie zdenerwowaly to sie ciesze ;) :o a skąd takie glupie mysli? :o bo systkie sa takie same przedstawiaja mojego psa ;) 8) :lol:no przeciez że nie prezydenta 8) elekta :evilbat: i jego śliczną małżonkę :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dzięki bogu, że to Szpilencja bom za słaba dzisiaj na takie widoki :evilbat: Agguś jak to Sarunia słabiutka??? :( Quote
PIKA Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Fotograf godny obiektu fotografowanego :D Quote
bellatriks Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 sooooooper psisko!!!! wieli buziak od bellatriks "buzi: prosto w nosek Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Zajebiste!!!!! :lol: :lol: Nic wiecej nie powiem 8) Quote
Agga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 malawaszka napisał(a): Agguś jak to Sarunia słabiutka??? :( Waszunia zajrzyj do sarci.... Starość moja droga starość... :cry: Quote
sayma Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D nioooo moja Szpilka :angel: :angel: nio i prawie mój Emilek :wink: (raz go trzymałam, to prawie jak mój Ci ON :evilbat: :wink: ) Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D nioooo moja Szpilka :angel: :angel: nio i prawie mój Emilek :wink: (raz go trzymałam, to prawie jak mój Ci ON :evilbat: :wink: )Sayma witaj :calus: Trzymałaś Emila :o rany ale ci zazdraszczam :-? 8) Quote
sayma Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D nioooo moja Szpilka :angel: :angel: nio i prawie mój Emilek :wink: (raz go trzymałam, to prawie jak mój Ci ON :evilbat: :wink: )Sayma witaj :calus: Trzymałaś Emila :o rany ale ci zazdraszczam :-? 8) nioooo raz trzymałam a jakie on dżwięki wydaje :roll: :D :D sama sobie zazdroszcze :D :D Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 bylam w pubie koles robil striptis i wiecie co............mialam Emila ze soba 8) Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):bylam w pubie koles robil striptis i wiecie co............mialam Emila ze soba 8) :o :o :o :lol: :lol: :lol: Dbsst, już po 22 wstawiaj :lol: gg mi nie działa :-? Quote
sayma Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):bylam w pubie koles robil striptis i wiecie co............mialam Emila ze soba 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D czekam.................................. Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):bylam w pubie koles robil striptis i wiecie co............mialam Emila ze soba 8) :o :o :o :lol: :lol: :lol: Dbsst, już po 22 wstawiaj :lol: gg mi nie działa :-? mi też nie :evil: Dbsst no czekamy dzieci już spią :lol: Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 i mnie gg nie dziala :( ej wiecie co jestem doopa nie fotograf jak zaczal grzebac przy rozporku to wylaczylam aparat nie do konca chcialam zeby sie przedemna rozebral a on chcial sie przed kim kolwiek rozebrac potem do komorek nam sie nawet rozbieral 8) :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):i mnie gg nie dziala :( ej wiecie co jestem doopa nie fotograf jak zaczal grzebac przy rozporku to wylaczylam aparat nie do konca chcialam zeby sie przedemna rozebral a on chcial sie przed kim kolwiek rozebrac potem do komorek nam sie nawet rozbieral 8) :roll: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D A dlaczego : NA KONIEC ??? Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dbsst, to ty w kulminacyjnym momencie wyłączyłaś aparat? :o :lol: widze, że gg globalnie nie działa :-? Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Haniu na koniec sesji z tamtego spacerku ;) MAga jestem doopa nie fotograf powtarzam ale jakbym nie wylaczyla to bylyby dramat moge wstawic fort ale pod warunkiem ze pozniej mi jakos przegadacie stronki coby mlodziezy nie gorszyc :roll: Quote
Recommended Posts