dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a): ale worek to zly pomysl mozecie wierzyc lub nie ale to sepienie to SZTUCZKA sama Szpilatrona JEJ nauczylam 8) :lol: terefere Moja to umie sama z siebie uczyć jej nie musialam :lol: taaaaaaaaaaaaaa jasne to jest bardzo trudna do nauczenia sztuczka pochlania ona wiele czasu i energii i nie wszystkie psy sie umieja naumiec jej 8) Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a): a to fota autorstwa MOJEGO TZta piekna prawda cudne foteczki, przecudna Szpilunia Emil w rękach TZ spisał się na medal :thumbs: Hej!! No cóz mam powiedziec, TZ ciec ma talent 8) Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 cudooooooooo!!!! .................. . . . . :D :D :D :D :D :D :D . . . . . . . . . . . . . . . . . Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 asiunia napisał(a):Alka napisał(a): a to fota autorstwa MOJEGO TZta piekna prawda cudne foteczki, przecudna Szpilunia Emil w rękach TZ spisał się na medal :thumbs: Hej!! No cóz mam powiedziec, TZ ciec ma talent 8)talent bezsprzeczny , ale majac taką Modelinkę to trzeba fachmana żeby spieprzyć fotkę :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ewelinabuck witaj :D :buzi: jak milo ze wpadlas :D dziewczynki rozpieszczajcie mojego TZ ;) Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):ewelinabuck witaj :D :buzi: jak milo ze wpadlas :D dziewczynki rozpieszczajcie mojego TZ ;) :wink: może ci kompa nie będzie zajmował 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ewelinabuck witaj :D :buzi: jak milo ze wpadlas :D dziewczynki rozpieszczajcie mojego TZ ;) :wink: może ci kompa nie będzie zajmował 8) hahaha to wlasnie ten misterny plan ;) podlizywalam sie i troche mu pomoglam w pracy jetsem TZtka do rany przyloz normalnie az sama sie nie poznaje zakochana czy co 8) Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 600 stronka :laola: SUPER!!! takiej okazji nie można przepuścić , zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 :o :eek2: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Debe - oprócz całego sznurka wyjatkowych psów z DG - wśród których Szpila i tak juz była - teraz CHCĘ JA PODWÓJNIE - z uwagi na jej charakter UŻYTKOWY :lol: :lol: :lol: No i :beerchug: - z okazji jubileju !!! Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Co prawda jeszcz enie nadrobiłam wszystkiego ale za 600 stronę łaskawie moge się napić :drinking: :BIG: :drinking: :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 :laola: 6 0 0 S T R O N K A :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 łech ochlonelam troche w zyciu bym sie nie spodziewala ze galeria mojej skromnej qrduplowatej Szpili bedzie miala tyle stron :o zalozylam ta galeryjke bo chcialam sobie tu zdjecia chomikowac a tu taka sie powiesc zrobila i to wszystko tylko i wylacznie DZIEKIE WAM niesamowite, oczy ze zdumienia przecieram i KOCHAM WAS za to ze ze mna kcecie byc :D i za to ze cuuuuuuudownie udajecie ze w moje oczy jeszcze patzrec chcecie :D i ze sluchac bzdur Dominiki jeszcze mozecie :D bo zdaje sobie sprawe ze to baaardzo nuzace jest :D jestem z Was dumna ze z nami wytrzymujecie i ze jeszcze tu zagladacie :D i radosc mnie wielka rozpiera ze male bokserki prawie kochacie ;) WASZE ZDROWIE :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 :calus: Koffamy Was nie prawie ale CAŁKIEM CAŁKIEM MOCNO Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 hurrra, jest okazja , żeby się napić :angel: :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):łech ochlonelam troche w zyciu bym sie nie spodziewala ze galeria mojej skromnej qrduplowatej Szpili bedzie miala tyle stron :o Ale chyba na tym, drogie panie, nie poprzestaniecie, co? :D Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 jackx napisał(a):a mnie tez pokochacie jak sie wtym momencie dolacze ? :D no PEWNIE ze POKOCHAMY my mamy bardzo POJEMNE SERDUSZKA :lol: Witamy czule :D Asher teraz jak mam Emila i perspektywe ROBIENIA CI FOT to sie dopiero rozwiniemy 8) :lol: no to siup kolejeczka dla WSZYSTKICH :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jackx napisał(a):a mnie tez pokochacie jak sie wtym momencie dolacze ? :DOwszem, ale póki co w twoim poście brakuje nader istotnego elementu... :drinking: :drinking: :drinking: 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 asher napisał(a):jackx napisał(a):a mnie tez pokochacie jak sie wtym momencie dolacze ? :DOwszem, ale póki co w twoim poście brakuje nader istotnego elementu... :drinking: :drinking: :drinking: 8) PODSAWOWEGO wrecz ;) :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):asher napisał(a):jackx napisał(a):a mnie tez pokochacie jak sie wtym momencie dolacze ? :DOwszem, ale póki co w twoim poście brakuje nader istotnego elementu... :drinking: :drinking: :drinking: 8) PODSAWOWEGO wrecz ;) :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:otóż to :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 buuuuuu ja już za 601 :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):buuuuuu ja już za 601 :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :o :roll: 8) :lol: 601 :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hehehe jak ten czas szybko leci ;) :drinking: juz zebralo mi sie na ziewanko a to oznacza ze musze isc juz palulu BRANOC wlochatych snow :D :drinking: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 :calus: w każdą kropkę na faflu :angel: :lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):hehehe jak ten czas szybko leci ;) :drinking: juz zebralo mi sie na ziewanko a to oznacza ze musze isc juz palulu BRANOC wlochatych snow :D :drinking:Sama Słodycz :calus: Quote
Recommended Posts