dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):No dokładnie, z melancholii tylko dwa słowa są go zdolne wyrwać: micha i masz :lol: ehhh jak ja ta psia nature znam ;) wlasnie sie wyrywamy z melancholii ;) Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ale sępisko z tej Szpiolosławy słodkie :lol: super spacer szkoda, ze nas nie było :cry: Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dopiero teraz widze foty spacerowe :P .Alez zebranie :o :D .Fotki przecudne,a Szpiloslawa oczywiscie swoimi minami mnie rozsmieszyla i znowu oplulam monitor :oops: zebraczka :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 agabass straszna szkoda ze Was nie bylo jak szpila jechala w tramwaju to byla pewna ze Was spotka jak sie zorientowala gdzie jestesmy to zaczela piszczec :oops: Daga proszkam Cie nie opluwaj sobie monitora ;) niegrzeczna dziewczynka ;) Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):może uda sie nastepnym razem oj mam nadzieje bo tesknimy za Wami Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Mój dom ! Mój słodki dom ... :angel: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 chyba moj TZ jest zadowolony ze Jego zdjecia bije rekordy popularnosci 8) Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 no zdjecie jest zaiscie boskie :P :D :lol: wiec musi bic rekordy :lol: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):może uda sie nastepnym razem oj mam nadzieje bo tesknimy za Wami Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):może uda sie nastepnym razem oj mam nadzieje bo tesknimy za Wami no troszku lepiej ;) Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ja chciałam oficjalnie potwierdzić, że jak tylko wkładałam reke do kieszeni, to zaraz morda Szpili była obok :lol: :lol: a na następnym spacerku (za tydzien mam nadzieję) bedzie nas jeszcze więcej 8) Quote
Agga Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Szpileczko spałaś? A widze, że pańcia ci legowisko jakoś zmieniła :lol: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Ja chciałam oficjalnie potwierdzić, że jak tylko wkładałam reke do kieszeni, to zaraz morda Szpili była obok :lol: :lol: a na następnym spacerku (za tydzien mam nadzieję) bedzie nas jeszcze więcej 8)O tak, tak, Szpilka ma szósty zmysł jeśli hcodzi o smakołyki :lol: Boogie się załamał, jest w tym lepsza od niego :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Ja chciałam oficjalnie potwierdzić, że jak tylko wkładałam reke do kieszeni, to zaraz morda Szpili była obok :lol: :lol: a na następnym spacerku (za tydzien mam nadzieję) bedzie nas jeszcze więcej 8)O tak, tak, Szpilka ma szósty zmysł jeśli hcodzi o smakołyki :lol: Boogie się załamał, jest w tym lepsza od niego :lol:a ja proponuję żeby smakołyków nie upychać w marnej ilości :evil: po kieszeniach , tylko zapakowa do plecaka cały wór . Szpilka by miała łatwiej , nie musiała by sępić :-? Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 a to fota autorstwa MOJEGO TZta piekna prawda cudne foteczki, przecudna Szpilunia Emil w rękach TZ spisał się na medal :thumbs: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Ja chciałam oficjalnie potwierdzić, że jak tylko wkładałam reke do kieszeni, to zaraz morda Szpili była obok :lol: :lol: a na następnym spacerku (za tydzien mam nadzieję) bedzie nas jeszcze więcej 8)O tak, tak, Szpilka ma szósty zmysł jeśli hcodzi o smakołyki :lol: Boogie się załamał, jest w tym lepsza od niego :lol:a ja proponuję żeby smakołyków nie upychać w marnej ilości :evil: po kieszeniach , tylko zapakowa do plecaka cały wór . Szpilka by miała łatwiej , nie musiała by sępić :-? zlosliwe babsztyle :lol: Maga powiadasz WIECEJ jupi ;) tak tak wiecej psow bo teraz bylo MALO Agga zlosliwa babo wypralam poslanko i tu na zdjeciu lezy wybebeszona ;) Alka tylko Ty jestes porzadny czlowiek ;) :buzi: dziekuje :D Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Ja chciałam oficjalnie potwierdzić, że jak tylko wkładałam reke do kieszeni, to zaraz morda Szpili była obok :lol: :lol: a na następnym spacerku (za tydzien mam nadzieję) bedzie nas jeszcze więcej 8)O tak, tak, Szpilka ma szósty zmysł jeśli hcodzi o smakołyki :lol: Boogie się załamał, jest w tym lepsza od niego :lol:a ja proponuję żeby smakołyków nie upychać w marnej ilości :evil: po kieszeniach , tylko zapakowa do plecaka cały wór . Szpilka by miała łatwiej , nie musiała by sępić :-? zlosliwe babsztyle :lol: Maga powiadasz WIECEJ jupi ;) tak tak wiecej psow bo teraz bylo MALO Agga zlosliwa babo wypralam poslanko i tu na zdjeciu lezy wybebeszona ;) Alka tylko Ty jestes porzadny czlowiek ;) :buzi: dziekuje :Dno wiesz deba to ja zła :-? ja tak troszczę sie o Szpilkę żeby nie musiała sępić o dziewczyn a ty mnie takie rzezcy ze ja zła :( Chyba sie w sobie zamknę :-? 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hahaha alez Alicji nie zamykaj sie w sobie blagam :D ale worek to zly pomysl mozecie wierzyc lub nie ale to sepienie to SZTUCZKA sama Szpilatrona ja nauczylam 8) :lol: ona nieby nigdy nic podchodzi sepi a oczkamie z konspiry szuka cennych drobiazgow po kieszeniach i po portfelach 8) a myslicie ze jak na Emila zarobilam :evil: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):hahaha alez Alicji nie zamykaj sie w sobie blagam :D ale worek to zly pomysl mozecie wierzyc lub nie ale to sepienie to SZTUCZKA sama Szpilatrona ja nauczylam 8) :lol: ona nieby nigdy nic podchodzi sepi a oczkamie z konspiry szuka cennych drobiazgow po kieszeniach i po portfelach 8) a myslicie ze jak na Emila zarobilam :evil: :lol: :lol: :-? i ty dopiero mi to mówisz , oj od dzisiaj wysyłam Ozzulca na rekonesans po kieszeniach 8) Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Debe, zakładajcie ze Szpilą tę szkołę 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Debe, zakładajcie ze Szpilą tę szkołę 8) haha ateraz to zakladajcie tak :lol: Ala to bardzo przydatna umiejetnosc teraz na auto znieram (buuuuuuuuuuhahahahahha) Quote
agabass Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 no ja o tym sępieniu od początku wiedziałam :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 agabass napisał(a):no ja o tym sępieniu od początku wiedziałam :lol: :o i nic mi nie powiedzialas :o :lol: Quote
PIKA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a): ale worek to zly pomysl mozecie wierzyc lub nie ale to sepienie to SZTUCZKA sama Szpilatrona ja nauczylam 8) :lol: terefere Moja to umie sama z siebie uczyć jej nie musialam :lol: Quote
Recommended Posts