dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 a jak ju sobie posepila to czasem sie ruszyla i pobiegala zatrzymala sie na drina :lol: zamaskowala sie ;) no i oczywiscie tanecznym krokiem przemierzala okolice ;) i znowu sobie pogalopowala ;) probowala sie wkrecic w towarzystwo duzych :D tak wygladal Szpili spacer Quote
Pasavera Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 I to są te 3-4 foty które pasują do tej galerii tak?! :evilbat: Świetne zdjątka :angel: Hi hi Pika miała nowy styl spodni moro z psimi łapkami :lol: 8) Cóż za wspaniała gromada :angel: :angel: :angel: http://img379.imageshack.us/img379/1376/img51226dj.jpg :lol: 8) Quote
KaRa_ Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 biedna Szpila taka opuszczona tam musiała być,że co chwile do kogos innego się przyczepiała :lol: Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Pasavera napisał(a): Hi hi Pika miała nowy styl spodni moro z psimi łapkami :lol: 8) o to wlasnie po to, zeby psich lap widac nie było, :lol: ale mi mój pies kieszeń urwał :evil: KaRa_TC napisał(a):biedna Szpila taka opuszczona tam musiała być,że co chwile do kogos innego się przyczepiała :lol: Ona jakaś wyglodzona, ja nie wiem, czy jej Debeściara jeść nie daje :niewiem: :wink: Quote
olekg89 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ja widziałem szpila dostaje niewiele :( niecałą szklaneczke karmy :( :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 no pewnie ze nie daje tyle ile sie naje na spacerze tyle ma zminiejszona racje zywieniowa w domu ;) ciesze sie ze foty sie podobaja ;) Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 :o Boże jaka Szpilkowa wygłodzona :( .Dbsst zacznij karmić moją dziewczynkę bo cię do TOZu podam 8) Ale z niej mała cfaniara 8) i jak to sie umie wkręcić w towarzystwo :wink: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale z niej mała cfaniara 8) i jak to sie umie wkręcić w towarzystwo :wink: szieki Bogu umie i nie robi sama za przekaske no dobra balam sie ze Szpila moze zostac polknieta prze te WIELKIE psy i dlatego ja zaglodzilam same kosci powleczone skora nie sa apetycznym konskiem :evilbat: Quote
Justa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ale fajny spacerek mieliście... Sliczne fotaski debe :calus: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dziekuje Justa straszna szkoda ze Ciebie nie bylo :( i dzwie swiezynki z dzisiej ;) tak sie wypoczywa jak sie jesc nie dostaje :evilbat: a to fota autorstwa MOJEGO TZta piekna prawda Quote
Justa Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Faktycznie piękna :angel: Nio nie było mnie, ale miałam wązny powód... Bo przyjechał mój psijaciel najlepsiejszy, którego widę raz do roku :( Bardzio żałuję, że z czarnuchem nie byłam... Szczególnie, że zdziczała mi straszliwie :-? I jakaś taka niechętna do wszystkiego :roll: A do tego zarośnieta :-? :roll: Ale gdybyśmy były to bidulka znowu by się kompleksu mniejszości nabawiła :lol: 8) Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Hahaha, Szpila sęp nad sępy :lol: Ja skądś to znam, Boogie nie gorszy, a Sabinie też niwiele brakuje :oops: :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):Hahaha, Szpila sęp nad sępy :lol: Ja skądś to znam, Boogie nie gorszy, a Sabinie też niwiele brakuje :oops: :lol: spoko ze Szpila Sępschoooool zakladamy macie z Sabina u nas znizke ;) A Boogie nie chcial by nauczac tam tez ;) Quote
Camara Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a): a to fota autorstwa MOJEGO TZta piekna prawda śliczne :P dopiero w porównaniu do tych wielkopsów widać, że Szpilcia to drobinka, ale jaka za to sprytna :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 ja nie wiem to nie psy to Super Extra Wielko Psy ;) w koncu WSZYSCY mi wierza ze moja Szpidoopcia to mala pchla :angel: Quote
Koma Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No mała pchełka ale za to jaka śliczna :iloveyou: Ile fotek :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 :o dałaś TZtowi do rąk Emila :-? :o no no ale fota niczego sobie :wink: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o dałaś TZtowi do rąk Emila :-? :o no no ale fota niczego sobie :wink: sam se wzial :evilbat: no nie ze fotka superasna ;) Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a): nie sa apetycznym konskiem :evilbat: No końskiem to Szpila na pewno nie jest :lol: No sliczna TZ-towa fota :D Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):spoko ze Szpila Sępschoooool zakladamy macie z Sabina u nas znizke ;) A Boogie nie chcial by nauczac tam tez ;)Hihihi Boogie nie ma talentów pedagogicznych :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a): nie sa apetycznym konskiem :evilbat: No końskiem to Szpila na pewno nie jest :lol: No sliczna TZ-towa fota :D hahahaha bardzo smieszne ;) :lol: asher no nie mow moze jednak sie skusie wlasnie szukam dobrej kadry do szkoly ;) Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Nooo doobra, spytam.... SPytałam. Powiedział, żebym mu dała święty spokój, bo włąśnie ma doła :-? Więc nic z tego :roll: :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):Nooo doobra, spytam.... SPytałam. Powiedział, żebym mu dała święty spokój, bo włąśnie ma doła :-? Więc nic z tego :roll: :lol: :o dola o nie na dola najlepszy maly sepik z otarciem fafla o kolano :lol: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No dokładnie, z melancholii tylko dwa słowa są go zdolne wyrwać: micha i masz :lol: Quote
Recommended Posts