Ka-ka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Tiggy napisał(a):Zabierzcie mnie kiedys na taki spaceeer :lol: Tylko, czy beaglica moja by zawału nie dostała przy takich duuuzych psich... :P Dbsst, a gdzie Twoje fotki? :> jamniczka miiiiiiiiini mini (Kaja) jakoś nie dostała :wink: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Dbsst gdzieś wsiąkła :-? a spacery zapraszamy wszystkich Debe, Emil i Szpila - wieczna trójca Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):dbsst napisał(a):mam nadzieje ze na nastepnym sie razem napijemy ;) :eviltong: :lol: :( asher nas nie lubi :( :cry:Nieo to chodzi. Debest przyniosla mi piwo i cąłą flachę musiałam wypić sama. Nikt mi nie pomógł :( Chciały mnie schlać zołzy jedne :evilbat: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asher napisał(a): Nieo to chodzi. Debest przyniosla mi piwo i cąłą flachę musiałam wypić sama. Nikt mi nie pomógł :( Chciały mnie schlać zołzy jedne :evilbat: O przepraszam, ja wzięłam, ze dwa łyczki :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :evil: noo tu jestem OBURZONA!!!! Debe gdzie Twoje foty - nie czaruj ich tylko wstawiaj!!!!! :evil: :roflt: nawet Masaj był w kagańcu :roflt: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hahaha, Szpila to sęp nad sępy :lol: Ale robi to z takim wdziękiem, że człowiek by jej ostatnia kromkę chleba oddał :lol: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a): :roflt: nawet Masaj był w kagańcu :roflt:Waszka, ty się nie dziw. Masaj ma charakter pitbula :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Debe naprawdę znikneła :o Nie ma jej na dogo, nie ma na gg, nie ma na komórce :o Szpileczko, gdzie twoja pani? :-? Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Może znów się do wiśniówki dorwała :roll: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a): :roflt: nawet Masaj był w kagańcu :roflt:Waszka, ty się nie dziw. Masaj ma charakter pitbula :lol: ehhh skąd ta to znam - W małym ciele wielki duch :evil: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Debe, nie pij tej wisniówki, bo znów cię zgubi :-? Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :roll: qrna ale PIKA jest WYSOKA!!!! :o Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 No nie ja idę spać a tu jeszcze fot Szpilkowej nie było :( Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 normalnie Debe przegina :evil: poszła sobie w siną dal Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No nie ja idę spać a tu jeszcze fot Szpilkowej nie było :( jak to spać? w sobotę o tej godzinie? :o nie ma jej, nie ma :( Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A gdzie Debeściara? :o malawaszka napisał(a)::roll: qrna ale PIKA jest WYSOKA!!!! :o Nie ja wysoka, ale ta reszta taka mala :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a): Nie ja wysoka, ale ta reszta taka mala :lol: tak sobie tłumacz 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ani debe, ani zdjec szpilki nie ma :( :cry: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 fajny spacewrek a gdzie Debe sie wybrała Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 no nie to ja WAS UKATRUPIE tyle moich zdjec powariowaly :stupid: zdjec do tej galerii mam 3 albo 4 reszta to zdjecia innych ;) wstawie na saaaaaaaaamiutenkim koncu ;) Quote
Pasavera Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Co tak mało foteczek?! :( Co to za obijanie się? :wink: Jeszcze :angel: :modla: :angel: Wspaniały spacerek widze był :D :P Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Szpila i Saba Piki widzicie jaka roznica w wielkosci :D Szpila Sabe polubila potem gloopia nawet na nia szczekala :evilbat: tu mamy przyklad na zebractwo :oops: doskonale taka jestem mala nikt mnie nie kocha nikt mnie nie kce i w ten sposon Szpila wkrecila sie w asherowe towarzystwo :lol: tutaj widzimy ze Szpila zmienila dawcow ;) i znowu mina na biedulke ale tym razem skupiona i na bezczela Pika blagam daj cos jak juz i to zrodelko wyschlo ;) to trzebabylo sprobowac sil u Magi :lol: napewno nic nie mas dla mnie taka jestem bidna i znowu Szpila niewiadomo skad pojawia se w poblizu Asher :lol: Asher wez chociaz lyk tej koli daj blagam cholera jak ciezko dzis cos wysepic :lol: Quote
Recommended Posts