Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a): a Szpila pozowala dzis w goownie a nie w kaluzy ;) ona to dopiero wie jak mi wstydu przyniesc ;) :roflt: :roflt: :roflt: co prawda, to prawda :lol: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): a Szpila pozowala dzis w goownie a nie w kaluzy ;) ona to dopiero wie jak mi wstydu przyniesc ;) :roflt: :roflt: :roflt: co prawda, to prawda :lol:Śmiej się Maga, śmiej :lol: Spacerek był extra :angel: Jestem wymęczona jak nie wiem co. I nie wiem czym, bo przecież albo stałyśmy, albo siedziałyśmy :o :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): a Szpila pozowala dzis w goownie a nie w kaluzy ;) ona to dopiero wie jak mi wstydu przyniesc ;) :roflt: :roflt: :roflt: co prawda, to prawda :lol:Śmiej się Maga, śmiej :lol: Spacerek był extra :angel: Jestem wymęczona jak nie wiem co. I nie wiem czym, bo przecież albo stałyśmy, albo siedziałyśmy :o :lol: wlasnie Maga smiej sie smiej a ja zdradze kilka sekretow :evilbat: asher jakto czym piffem sie zmeczylas przeciez ono takie ciezkie ;) Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :o piffkowy spacerek był :o No pięknie, pięknie :lol: :lol: A kiedy zdjąteczka bedą? Jestem okrutnie ciekawa 8) Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Gosiek napisał(a)::o piffkowy spacerek był :o No pięknie, pięknie :lol: :lol: A kiedy zdjąteczka bedą? Jestem okrutnie ciekawa 8) i ja jestem ciekawa 8) ale ja Szpilki mam malo :roll: :-? :x Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Było :multi: Dostałam od Debest w prezencie :buzi: Naprawwdę pyszne!!!! Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Było :multi: Dostałam od Debest w prezencie :buzi: Naprawwdę pyszne!!!! ja wiem jak dziewczyny rozpieszczac ;) a tak na serio to sie ciesze ze smakowalo :d mam nadzieje ze na nastepnym sie razem napijemy ;) Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Debeściara juz masz, jak ją dojrzysz :lol: Mam jeszcze biegnąca Szpilę, ale trzeba by to zdjęcie podkęcić, jak dojdę do ladu to Ci wysle mailem :wink: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):mam nadzieje ze na nastepnym sie razem napijemy ;) :eviltong: :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Pika dzieki widze widze moja coorcie ;) asher bo nie przyniese piffka z miodem ;) Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Ale miałyście kobitki super spacer :angel: Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Wspaniale, że spacerek się udał :angel: A co tak mało fot? :( :angel: :angel: :angel: Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Ale miałyście kobitki super spacer :angel: oj tak, tylko pozazrdościć ...i tyle psiaków ,super! :D Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 no ba, z taką ekipą nie mogło być inaczej :D:D:D wszystkim serdecznie BARDZO DZIĘKUJEMY, głównie, że się zgodziliście na "czarne towarzystwo" i zawału nie dostałyście 8) spacerek był fantastyczny !!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ale świetny spacerek był widze :o Czekam na więcej waszych zdjęć Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):mam nadzieje ze na nastepnym sie razem napijemy ;) :eviltong: :lol: :( asher nas nie lubi :( :cry: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Dbsst nie było by lepiej założyć specjalną galerie waszego spacerku? bo trudno sie tak biega od jednej galeri do drugiej :wink: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Dbsst aparat na stałe się przykleił do twarzy :roll: Kara, mysle, że sporo zdjęć sie dubluje, więc w jednej galerii mogłoby być nudno :wink: a tak, nikt już nie pamieta, co gdzie widział :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Super spacer! :lol: Za mało fot :evilbat: :evilbat: :lol: Quote
Tiggy Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Zabierzcie mnie kiedys na taki spaceeer :lol: Tylko, czy beaglica moja by zawału nie dostała przy takich duuuzych psich... :P Dbsst, a gdzie Twoje fotki? :> Quote
Recommended Posts