Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hahaha, boskie, wiedziałam, że jeszcze coś chowasz w zanadrzu :wink: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 superanckie :angel: łącznie z komentarzem :wink: :lol: :lol: :lol: na temat wisieniek i wiśnióweczki możemy porozmawiać , bo ten temat już wczoraj był przerabiany / bodajże u Ozzulca :-? /i mamy już pewne doświadczenie .Ale mnie męczy jedno pytanie , czy Szpilka tez nadużywała :o 8) Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No tak, opis dzialania wiśnioweczki bowski :lol: Quote
Agga Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Szpilunia cioteczka całuje cię w te fafle :calus: Quote
Majka_Gizmo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 http://img82.imageshack.us/img82/2082/img43881dj.jpg Jeee jaka Szpilka kapitalna, a te fafelki, a te ząbecki :lol: Cmoki dla Was :buzi: Quote
Siostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Heheheh, dbsst nie myslałaś, żeby Szpilę na jakiś casting wysłać? Czas, by nasza gwiazda wypłynęła na szersze wody - szanse ku temyu ma ogroooomne... Quote
Yorczka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 śliczne zdiątka :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='Majka&Gizmo']http://img82.imageshack.us/img82/2082/img43881dj.jpg Jeee jaka Szpilka kapitalna, a te fafelki, a te ząbecki :lol: Cmoki dla Was :buzi: iiiiiiii a kto to sie zjawil :angel: Majeczka wiiiitaj dawno Cie nie bylo :D i tesknilysmy ;( Yorczko wietaj :D :angel: :angel: :angel: :angel: Siostra jak znajdziecie mi casting to ze Szpidoopcia sie pofatyguje (ale jestem bezczel ;)) Alicjo Kochanie teraz maile rozsylam ;) moze pozniej cos lapne ;) Quote
Koma Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ale cudowna Szpilunia :angel: :angel: :angel: Piekną ma figurę :loveu: Śliczna! Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maile dotarły :wink: :lol: Szpileczka moja najkoffańsza też jest :angel: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maile dotarły :wink: :lol: Szpileczka moja najkoffańsza też jest :angel: no to sie ciesze ze dotarly bo mam jeszcze 84 ale juz mi sie nie kce ich slac dzis ;) Koma :buzi: dziekuje Quote
Majka_Gizmo Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst']iiiiiiii a kto to sie zjawil :angel: Majeczka wiiiitaj dawno Cie nie bylo :D i tesknilysmy ;( Ja również stęskniłam się za Wami :buzi: -tu czuję się jak w domu i zawsze -jak w nim mam ciepłe przywitanie :buzi: http://img175.imageshack.us/img175/5888/img421o13re.jpg Hahahaha hahaha fota kapitalna-Szpila z mega cygarem w pogoni za przestępcami 8) Pozdrawiam i ćmoki w fafelki dla bokserki nomber one :buzi: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 hehehehe staramy sie jak mozemy zeby u nas tak Szpilowo bylo ;) mam nadzieje ze teraz juz czesciej na dgm bedziesz :D Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst']Szpila w swoim zywiole :D Jezu ! Dobrze opanowałaś Emila! Robi co mu polecisz :lol: Foty sa poprostu boskie !!!! Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 :oops: o qrczaki latajace dziekuje bardzo to mile :oops: :buzi: Haniu thx Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Nie, no te foty w ruchu sa odpalowe :oops: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Kurcze Szpilka robi coraz to nowe miny :o 8) :lol: :lol: Dbsst , naprawdę PODZIWIAM twoje zacięcie fotograficzne i jego efekty 8) Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 qrcze dziewczynki dziekuje :d baaaaaaaaardzo to baaaaaardzo budujace :D :angel: a Szpila jak biega to ma inny zestaw min niz jak chodzi, spi, zacheca do zabawy, wyglada badz nie wyglada ;) ten zestaw nazywam :przejeciam: ona zawsze taka przejeta biegnie ;0 Quote
Justa Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst piekne zdjęcia !!! :angel: dopiero teraz dostrzegam różnicę pomiędzy zdjęciami ze zwykłej cyfrówki i cyfrówki - lustrzanki :roll: (bo Emil to lustrzanka, nie? ) Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Szpileczka...Nie tak szybko kochanabo pancia nie moze chyba nadązyć za toba :lol: Quote
KaRa_ Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Jak dawno mnie tu nie było... Mam nadzieje,że Szpila się nie obraziła na mnie z tego powodu :roll: A ile fotek :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 super fotki a kogo to Szpila chciała pocałować hahahaha Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dbsst, fotki boskie, wpadłam w big kompleks 8) Idę schować Stefana na dno szafy :-? 8) Quote
Recommended Posts