Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :P :P :P 8) to małe głaskane przez Dbsst, to nie Leon 8) Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Are you talking to me? Atak Szpilki na własną panią kto powiedział, że piaskownica jest nie dla psów 8) Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'] Are you talking to me? Atak Szpilki na własną panią kto powiedział, że piaskownica jest nie dla psów 8) :lol: :lol: :lol: ciała piaskownica MŁA :wink: Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuhaha doooooobre dziekuje moje wstawie poooooooooozniej ;) Ale to zdjecie skaczace kosa Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='dbsst'] dziekuje moje wstawie poooooooooozniej ;) tzn kiedy? :-? :wink: spodobało jej się, może mysli, że jest na plaży zakochałam sie w tej piaskownicy, chciałabym ją zabrać do domu... Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 No cudowne to zdjęcia...a Szpila w "ataku" wręcz rewelacja! Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Maga100'] zakochałam sie w tej piaskownicy, chciałabym ją zabrać do domu... Co z miłość :lol: upssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Quote
mrowka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Jejku ja juz nie mogee.. ahhh jaka ona jest slicznaa!! Sama sie w niej zakochalam :oops: :oops: zaraz z Mejkiem jeszcze bede walczyc :lol: haha :iloveyou: Debest czeekam na zdjeciaa leniuchu :P :angel: :angel: Quote
Justa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 dbsst napisał(a):Justyś napisalam Ci na gg ale Ciebie nie ma ;( nio teraz odebrałam Twą wiadomość. Bom miała ciężki dzień i kompa nie tykała :roll: To com? 12.00 Forty? czy coś się zmieniło? :roll: Quote
Justa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Justa napisał(a):dbsst napisał(a):Justyś napisalam Ci na gg ale Ciebie nie ma ;( nio teraz odebrałam Twą wiadomość. Bom miała ciężki dzień i kompa nie tykała :roll: To com? 12.00 Forty? czy coś się zmieniło? :roll: oj dbsst dbsst właśnie pozbawiłaś moją czarną wybiegania :roll: może kiedy indziej... Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Justa napisał(a): oj dbsst dbsst właśnie pozbawiłaś moją czarną wybiegania :roll: może kiedy indziej... też dostałaś smsa o jakiejś strasznej godzinie? :lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Szpilka :iloveyou: ile extra fot :angel: Jest cudowna :D Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Maga100'] zakochałam sie w tej piaskownicy, chciałabym ją zabrać do domu... Co z miłość :lol:no dbsst , zgódź się na tę piaskowniczkę :roll: :wink: pilliiiiiiiisssssssssss 8) Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 hej wszystkim mowie z zaswiatow wstawie moje probki dzis tylko..................... Bardzo Was prosze uwazajcie na niewinnie wygladajace wiśnióweczki 0X Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 a to juz normalniejesze ;) to zabawa migaweczka ;) i normalne ;) Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 są tak sliczne, że brak mi słów 8) :angel: a z wczoraj kiedy wstawisz? :-? :-? :-? Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 te najladniejsze to juz wstaiwlam u Ciebie mialam jakos duzo Leona ;) dziekuje cieszkam sie ze sie podobaja ;) Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 śliczne :angel: a te wiśnióweczki to co robią?? :-? Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka']śliczne :angel: a te wiśnióweczki to co robią?? :-? dzieki ;) waszka ta wisnióweczka sprawia ze umierasz nastepnego dnia ;) nie masz tak przejrzystego spojrzenia i postawy tak stabilnej i pewnej tez nie masz ;) Twoje spojrzenie staje sie niepewnei majaczace a twarz zaczyna zyc swoim zyciem a na sam koniec wszystkie Twoje czlonki sie buntuja i Twoje cialo zostawia Twoja swiadomosc daleko w tyle ;) to mniej wiecej tak wyglada :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hahah debest myślałam, że jakieś fałszywe wiśniuweczki a to po prostu pijaństwo :roflt: :wink: Quote
Recommended Posts