agabass Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 no piękne cząstkowe fragmenty twarzy super Quote
Alka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Emil sprawdza się w 100% :kciuki: autoportreciki super!!! Quote
mrowka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 yeee yee ile fot Szpilci kochaneej :iloveyou: :angel: :angel: :angel: Kochanaa :iloveyou: Szpilciaaa... ahhhhh slicznota kochanaaa My tez chcemy na taki spacereeek :( :( :( Przyjezdzajcie do nass :angel: :lol: gdziee mozna taki CUS piekne dostac?? :angel: :lol: :lol: ihhihi ale Szpilcia ma sliczna minee, ahhh ale bym ja wysciskalaa.. :angel: a tu to chyba juz miala wujaszka dosc hahahah :lol: Debest wycaluj ode mnie Szpilcie koochanaaa ahh :iloveyou: Quote
mrowka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='dbsst']hahahaha ale to nic akiego takie zabawy jak Emil sie sprowadzil ;) cholera na wiecej znaczy na jeszcze jedno nie starcza mi cierpliwosc bo mi image muli Ka-ka jak go wzielam w rece to poczulam ze ma dusze to nie jest zwykly aparat to Emil ;) a czemu nie wiem nawet nie lubie tego imienia ale tak mi wpadlo i tak zostalo Tz uwaza ze jestem walnieta ale co tam ja mam swoja terie i uwazam ze jak bede go nazywac to lepsze zdjecia bede lubic bo on bedzie mnie lubic ;) A TEE OCZY.. OHHHHH YEE :angel: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 No przyjedź ty ze Szpileczką na Śląsk bo my ci się wszyscy do miziania Modelinki zwalimy na to biurko :wink: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 wlasnie wrocilam ze wspanialego spacerku z.........................Maga100 i Leosiem :D i byl z nami emil wiecie co to oznacza :D ;) Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 oj to troche potrwa niestety :( ale wieczorkiem poznym juz cos sie pokaze slowo :D Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):oj to troche potrwa niestety :( ale wieczorkiem poznym juz cos sie pokaze slowo :Dto ja znowu nie dotrwam :-? Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):oj to troche potrwa niestety :( ale wieczorkiem poznym juz cos sie pokaze slowo :D poznym wieczorkiem to ja juz spie, zeby cos rozumiec rano na lekcjach :lol: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 dotrwacie dotrwacie a jak nie to jutro obejzycie ;) Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):dotrwacie dotrwacie a jak nie to jutro obejzycie ;) Ale ja chce dzisiaj je zobaczyć, i to najlepiej zaraz :evilbat: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Oj, Dbsst, a ja miałam nadzieję już niebawem coś ujrzeć :( szczególnie te, gdzie Szpila frunie, a Leon ledwo za nią nadąża :lol: Quote
sayma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 a ja trzymałam dzisiaj Emilaaaaaa w rekach i ................ i jedyne co moge powiedziec, że to jest miłośc od pierwszego pstryknięcia 9 lub dotknięcia) :laola: :iloveyou: koffffana dzięki :calus: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 sayma napisał(a):a ja trzymałam dzisiaj Emilaaaaaa w rekach i ................ i jedyne co moge powiedziec, że to jest miłośc od pierwszego pstryknięcia 9 lub dotknięcia) :laola: :iloveyou: koffffana dzięki :calus: spoko ;) mam nadzieje ze bedzie Ci sie snil przez caly tydzien dzien w dzien tak jak mnie po poerwszej zabawie eosem hahahahhahaha zdradze Wam sekret ze i ja sie doczekac fot nie moge ;) ale..............................ale czekamy oooooo batreia juz jest :D Quote
sayma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):a ja trzymałam dzisiaj Emilaaaaaa w rekach i ................ i jedyne co moge powiedziec, że to jest miłośc od pierwszego pstryknięcia 9 lub dotknięcia) :laola: :iloveyou: koffffana dzięki :calus: spoko ;) mam nadzieje ze bedzie Ci sie snil przez caly tydzien dzien w dzien tak jak mnie po poerwszej zabawie eosem hahahahhahaha zdradze Wam sekret ze i ja sie doczekac fot nie moge ;) ale..............................ale czekamy oooooo batreia juz jest :D no to zaraz beda foteczkiiiii :angel: :angel: :angel: śnił to Emilooo mi sie bedzie dopóki go nie będę miała :roll: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Debe ... no nie bądź taka, nie trzymaj nas w niepewności, dawaj foty ! Pliss :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a): zdradze Wam sekret ze i ja sie doczekac fot nie moge ;) ale..............................ale czekamy oooooo batreia juz jest :D hahaha, widzę, ze budujesz napięcie :wink: Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Dbsst no dawaj werescie te fotki :evilbat: Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):665 8) Tyle ich zrobiłaś? :o Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']Dbsst no dawaj werescie te fotki :evilbat: Karze ze zniecierpliwienia już się język plącze :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 GDZIE FOTY?????????????? a poza tym czuję niedosyt, jeśłi chodzi o fotki wczorajsze...miało być dużo oczków...i gdzie one są????????????? tylko 3 foteczki:placz: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 ojjjj duuuuuuuuuuuuuuzo wywalam te przy kanalku rozmazane reszty jeszcze nie widzialam ;) jedno z patykiem super :D i jedno portretowe takiej jednej Pani ;) przy kanalku kicha foty ale jedno na gorce slooooooodkie czemu tyle nie wyszlo ;( Quote
Recommended Posts