Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha a jaką Szpila ma poważną mine przy testowaniu :lol::wink: a ja stawiam, że to nie powaga, tylko mina, która mówi " i co ja robię tu, uuuuuuuu, co ja tutaj robię??????????" :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha a jaką Szpila ma poważną mine przy testowaniu :lol: Ładne biurko :wink: a dziekuje biurko robil osobisty moj TZ :D zdolna bestia :D Ka-ka jakos tak wyszlo spontanicznie ze ten spacer ma byc o tej porze :oops: ale nadrobimy :D cieszkam sie ze Szpilotester sie podoba mozna ja wynajac :D Ala parapet przetestowalaby w chwile to dla niej maly miki ;) a mnie sie wydaje ze to byla mina czy wy zescie juz do reszty zwariowali ja spalam ;) hahahhaha Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dobrze, że poszłyście, bo pogoda taka zmienna ale mam nadzieję, że się kiedyś umówimy na spacerek....może akurat Preston zachowa się grzecznie :hmmmm: lubi żółte boksereczki :wink: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):dobrze, że poszłyście, bo pogoda taka zmienna ale mam nadzieję, że się kiedyś umówimy na spacerek....może akurat Preston zachowa się grzecznie :hmmmm: lubi żółte boksereczki :wink: hehehe koniecznie musimy sie spotkac bo musze obfocic czarna krwiozercza bestie z ogonem i piekna wlascicielke tej bestii :D Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 żeby tylko Preston miał dobry dzień i polubił Szpilencję, bo inaczej będziemy rozmawiały przez megafon i obfocisz mnie wyraźnie, jeśli się w teleobiektyw zaopatrzysz :lol: 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):żeby tylko Preston miał dobry dzień i polubił Szpilencję, bo inaczej będziemy rozmawiały przez megafon i obfocisz mnie wyraźnie, jeśli się w teleobiektyw zaopatrzysz :lol: 8) a czemu ma nie polubic Szilatrona ona jest taka ze ja sie chyba da lubic ;) Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 8) no włwśnie systkie lubiom Szpilkę :wink: :lol: :lol: to i Preston polubi :wink: Quote
Camara Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst'] jak ja się za tą morduchą stręskniłam :P Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Camara dziekuje :buzi: dzis bylam na spacerku i zrobilam kilka zdjec ;) na Sacerku byla rowniez taka jedna Trojka ciekawe czy poznacie ;) oto kilka z nich :D szczerze powiem ze tych zdjec jest straaaaaaaaasznie duzo a ja nie potrafie sie zdecydowac qtore wstawic :D a najfajniejsze jest to ze POZNALAM MACZUNIA taka oto czarna bestia :D Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Szpila , Gomez , Diablik są a Maczunio gdzie :o Quote
Agga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Yeeeeeeeee Szpilka.... Dbsst a nie masz tam gdzies takiej foteczki Szpilki z Tobą? Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 zdjecia w wiekszosci kiepskie jakosciowo ale jest kilka perelek latajacy Gomcio qrolicza Szpila i uchachany Dablik Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 hi hi Diablik jak mały konik co wierzga kopytkami 8) :lol: :lol: super :wink: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='Agga']Yeeeeeeeee Szpilka.... Dbsst a nie masz tam gdzies takiej foteczki Szpilki z Tobą? naszczescie nie ;) Ala dojdziemy i do Maczomena :D ja jestem w nim zakochana ciag dalszy zdjeciowej opowiesci ;) http://img73.imageshack.us/img73/6495/img18831ki.jpg ej stary przesun sie kawalek ide pozowac ;) zgadywanka gdzie jest pies ;) jak to gdzie w moim kadrze ;) Quote
Agga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dbsst jak to nie masz wspolnego zdjęcia ze Szpilką? :cry: Quote
Agga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Wow Szpila....Wiesz jednak bardziej ładniej wyglądasz jak na kolankach lezysz :lol: Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst'] o jezusie nazareński, co za PASZCZA :o Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 a no nie mam :( ale zato mam duuuzo Szpilki ;) rozmazal mi sie Gomeowaty i baletmistrz Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 niezłe niezłe z nowym aparatem Debe szleje Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 hehehe a to jeszcze nie koniec :D hahahahha Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 chce te fotki mieć sa super extra i jakie wyraŹNE JUCHU Quote
Recommended Posts