Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ona jest niemożliwa

kiedyś poświęciłam się, i przeglądałam cały topic, ona jest śliczna, taka śmieszna :D

Moje złotko kochane :D słoneczko :D peeeereeełka :lilangel: :buzi: :buzi: :buzi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

:o o matko i corko jakie grono liczne tu zajrzalo :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

niunka91 WITAAAAAAAAAAAAMY ;) nie wierze ze systko przejzalas WIELKIE brawo :D i :buzi:

jestescie toffani ze jeszcze tu zagladacie :D :iloveyou:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja też zawsze wszystko oglądam 8)
ale nie komentuję, bo brak mi słów, jak Szpilka super wychodzi na zdjęciach 8)

hahahah to tak jak ja ja przed sekunda bylam u Ciebie ale jakos tak mi odwagi nie starczylo zeby sie ujawnic ;)

Posted

[quote name='dbsst']
hahahah to tak jak ja ja przed sekunda bylam u Ciebie ale jakos tak mi odwagi nie starczylo zeby sie ujawnic ;)

no widzisz, takimi cieniami jesteśmy 8) koniec remontu?

Posted

Koniec remontu "wlasciwego" jeszcze tylko cementowanie po rurach gazowych a jutro MEGA sprzatanie

qto sie pisze na spacer w niedziele (moze z Emilem jak mi go Tz nie zabierze w delegacje :x )

Posted

hahaha debe chyba chcesz mnie przyprawić o jakieś psychodelicne wizje :lol: bo te ostatnie foty jakies takie są ten teges - magiczne psychodeliczne, że nie wiem czy to one czy ja :drinking: :drinking: :drinking: :oops: :lol: :wink:

Posted

po prostu wymiękłam.......ja się czasem zastanawiam, co popycha psy do sprawdzania stopnia obrotowości (że to tak mało inteligentnie.....ujmę :lol: ) swojej głowy 8) :lol:

Posted

Debe ... mi też już brakuje słów by opisać zdjęcia Szpiluni ... komplemeny mi się skończyły :lol: :lol: a te które już napisałam to trzeba pomnożyć conajmniej przez 100 :D

Siuper chruper Szpilatron :lol:

Posted

buuhahhahah ale wujaszek ma minke :D :D ]

widzę, że emilek sie suuuper sprawuje :angel: :angel:
tylko coś mało mało :roll:
już sie nie moge doczekać aż go wezme w objecia Emileczka suuuperanckiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sayma']buuhahhahah ale wujaszek ma minke :D :D ]

widzę, że emilek sie suuuper sprawuje :angel: :angel:
tylko coś mało mało :roll:
już sie nie moge doczekać aż go wezme w objecia Emileczka suuuperanckiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nooo i z tym się zgadzam , zbyt mała częstotliwość wklejania nowych fotek na dogo :wink:
/ Sayma jak fajnie że jesteś :angel: /

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='dbsst']
qto sie pisze na spacer w niedziele (moze z Emilem jak mi go Tz nie zabierze w delegacje :x )

a gdzie i o której? 8)

i co z tym spacerkiem ??? kto ostatecznie by szedł???i GDZIE??? bo może byśmy z Prestonkiem spróbowali tak z daleka....a potem troszkę bliżej :lol:

najwyżej, jeśli sie okaże, że to dla niego narazie za dużo (a to, co dla niego jest dobrze, a co za dużo, to ciężko przewidzieć :wink:), to grzecznie pomachamy Wam łapkami z daleka i się zmyjemy

Posted

powiem ze pogoda mnie zalamala i brak slonca mnie przybil i nie wiem czy cos wypali ze spacerku dzisiejszego :cry:

Ka-ka REWELACYJNY avi zreszta lece do Ciebie Ci to powiedziec :)