Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Biedna Szpilowa, moje suki nawet generalnych porządków nie lubią, a ta bidula ma remont w całej krasie :roll:
Ale dacie radę, dziewczyny - wszystko przemija, nawet najdłuższa żmija ( to sentencja mojej bratowej :lol: ), więc i remont w końcu dobiegnie kresu :D

Posted

[quote name='Siostra']Biedna Szpilowa, moje suki nawet generalnych porządków nie lubią, a ta bidula ma remont w całej krasie :roll:
Ale dacie radę, dziewczyny - wszystko przemija, nawet najdłuższa żmija ( to sentencja mojej bratowej :lol: ), więc i remont w końcu dobiegnie kresu :D

hihihi dobre z ta zmijka ;)

Madzia wycalowana moje panna ;)

okropnie rozmamzane ale co tam i tak wstawie zeby Was gnebic osoba mojego psa ;)

Posted

Oooo rany ile fotek :o :lol: Ach Szpila jak zawsze śliczna!!! Koło mnie się przeprowadziła rodzinka z boksreką też taką małą i umieśnioną cały czas bawiłaby się z Deltą :D

Posted

Szpilcia nasza kochanaa!! Nasza jedynaa :iloveyou: :iloveyou: :loveu::loveu: wracacjcie juz do nas na stałe!!! Czekamy (razem z Mejkiem) już z niecierpliwościa na koniec remontu.. :D Buziaaki w nochal dla Szpilencji.. :calus:

Posted

dbsst napisał(a):
Agga napisał(a):
Ona jest kochana :calus: jak ja za ta morduchna tesknie :cry:

to wpadaj do mnie :D mam nowke sztuke mieszkanoko ;)

dbsst jak tylko bede mogła melduje sie z fioletem u was i z mega zabawka dla szpilki bahhaahah i dla TZ grzyby :lol:

Posted

Szpilaaaa !!! :angel: :angel: :angel:

Piękna :) Tęskniliśmy baaaardzio debe ! :calus:

A tak wogóle to rewelacyjne zdjęcia :o qwidze że to Twoje nowe cudo warte zachodu :D 8)

:angel: