Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 O tak Szpilcia wieczny szczeniaczek i te niwinne oczęta :wink: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Waszkomala jak mi psyklo!! już się cieszyłam, że Szpilcie zobaczę :evilbat: :lol: mojaaa Ci ona! :iloveyou: ja ją zaraz zjdem :oops: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='mrowka']Waszkomala jak mi psyklo!! już się cieszyłam, że Szpilcie zobaczę :evilbat: :lol: mojaaa Ci ona! :iloveyou: ja ją zaraz zjdem :oops: szczeniorek :loveu: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dbsst powiedziała że nie da zdjęć jak będziemy sępić :( ona nas nie lubi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst powiedziała że nie da zdjęć jak będziemy sępić :( ona nas nie lubi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tak myślisz? :sadCyber: :placz: :placz: :bigcry: :bigcry: Quote
Siostra Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst powiedziała że nie da zdjęć jak będziemy sępić :( ona nas nie lubi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: To co, może udawajmy obojętność - zimną jak głaz :wink: :D Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: powiem Ci w sekrecie ze 21 no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;) a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;) :( o tak napisała :cry: Quote
Magda-Amir Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: powiem Ci w sekrecie ze 21 no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;) a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;) :( o tak napisała :cry: debe... zranilas nas... dogłębnie... :cry: Quote
Justa Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Jaka cudowna ! :angel: Jak dla mnie bokser idelany. i te mięśnie. :iloveyou: dbsst jak będziesz miała kiedyś chwilkę to moziemy siem umówic na jakiś szpacerek ciom? :fadein: Póki jeszcze śniegu ni mo... Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 :o nio i pogniewała sie na maxa :( :( :cry: :cry: :cry: Szpilka wróć Quote
Agga Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ale ta Szpileczka to piękna pannica... :calus: Dbsst kochana wracaj do nas. Ty nawet nie wiesz jak mi tęskno... Quote
ameliace Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Auuuuuuuuuuuuuuu!! Wróóóóóóóóóóóóóóóóć!!! Proooooooosiiiimy!!! Quote
daga10011 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Debe sie pogniewala :o Debe-a ja takie pytanko :lol: ..Czemu Szpila ma na imie szpila??????? :lol: .wczesniej nadane czy pod wplywem malych igielek w malym wowczas pyszczku???????? :lol: ..bo ja sie zlapalam na tym ze jak gadam do Enisi to mowie gdzie jestes mala Szpileczko :lol: ..jakby juz nie miala imienia to pewnie to by jej pasowalo jak ulal :D Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :( Dbsst nawet na GG nie ma :( a może sie lakierem podtruła :-? Kurcze Dbsst po co ci ten Emil jak fotek nie ma naszej Szpilkowej koffanej :( :cry: :cry: :cry: Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Debe pewnie nie ma bo tak Jej zazdraszczam Emila, że pewnie się popsuł :gent: Quote
Agga Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Dbsst kochanie ty moje gdzie sie podziewasz? Tak pusto bez Was :cry: Quote
dbsst Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Remont koncze teraz jest najgorzej ale zyje ;) i sie nie gniewam Szpilka zawdziecza imie Alternatywa 4 ;) Quote
KaRa_ Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 dbsst napisał(a):Remont koncze teraz jest najgorzej ale zyje ;) i sie nie gniewam Szpilka zawdziecza imie Alternatywa 4 ;) Dbsst u mnie remont już od czerwca jest i tak się ciągnie i ciągnie :wink: Quote
Recommended Posts