Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):Po to nas masz w końcu :lol: hehehe no ba :buzi: Kara nie jestesmy podobni wcale ja nie widze podobienstwa (no moze charakterem )oczki dbsst , oczki :wink: Quote
KaRa_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):Po to nas masz w końcu :lol: hehehe no ba :buzi: Kara nie jestesmy podobni wcale ja nie widze podobienstwa (no moze charakterem ) Ale ja widze podobieństwo :evilbat: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 O jaka krytyke chodzi? Taka ze facet to swinia...a jednak na tych zdjęciach wydaje sie ze wcale nie, ze jednak jakis sympatyczny? chyba jakis wyjatek trafilas... Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a): mrowa mialas szanse zobaczyc torpede w realu ;) teraz musisz rok czekac :lol: :placz: :placz: :placz: debest jestescie pdoobni oj jestescie :D Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):O jaka krytyke chodzi? Taka ze facet to swinia...a jednak na tych zdjęciach wydaje sie ze wcale nie, ze jednak jakis sympatyczny? chyba jakis wyjatek trafilas... haha ja go chowalam przez tyle lat to on wie jak z babami sie obchodzic ;) Kara a ja nie widze ehh slepa jestem chyba ;) Ala On ma sliczne oczy i takie dlugie rzesy i takie niebiesciutkie a moje to pomioty szare ;) ale skoro jestesmy do siebie podobni to oki niech Wam bedzie ;) Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 debest napisał(a):Ala On ma sliczne oczy i takie dlugie rzesy i takie niebiesciutkie a moje to pomioty szare noom z tymi oczami to ja sie zgodze :oops: :wink: A teraz dawaj Szpilcie jeszcze na dobranoc :angel: Quote
daga10011 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 przyznam sie,ze dlugo tu nie zagladalam :oops: ..ale bylam bardzo zajeta :oops: Szpilowe fotki z aporterkiem sa niesamowite :o :P :D ..Cudne pyszczydlo..a braciszek podobny-nie wypieraj sie wiezow krwi 8) :lol: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A czemu Szpileczka taka frasobliwa jest ? Coście jej zrobili ? Super foty fruwalskiej szpilencji. Zwłaszcza te powiewajace uszy :lol: A tak nawiasem to ona niezła mięśniara jest :o Młody też niczego sobie 8) Noooo, ale w końcu to twoja krew !!! Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Dbsst jak zobaczyłam fotę golącego się to pomyślałam ,< dbsst odbiło że się goli :lol: :lol: :lol: ale jak przypatrzyłam się i zobaczyłam zarost dojrzałam że to man>podobni i to bardzo 8) Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: Waszunia :lol: :nono: Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 no coooo?? :oops: tak sie tylko luźno pytam 8) Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 malawaszka napisał(a):no coooo?? :oops: tak sie tylko luźno pytam 8) nie nic :buzi: :grins: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: :roflt: oj waszka waszka :lol: :lol: :bigok: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: :roflt: oj waszka waszka :lol: :lol: :bigok:no i prawidłowe odruchy , więc wsio OK .Dbst jakby co to wszystko by w rodzinie zostało , no i Szpilka częściej by do Waszki przyjeżdżała / i my też :lol: :lol: / Quote
Siostra Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No, jestem prawie usatysfakcjonowana liczbą zdjęć :D Prawie - bo dobrego nigdy dosyć :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Siostra napisał(a):No, jestem prawie usatysfakcjonowana liczbą zdjęć :D Prawie - bo dobrego nigdy dosyć :wink:no jeszcze daleko do ilościowej świetności 8) Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: powiem Ci w sekrecie ze 21 no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;) a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;) Quote
KaRa_ Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra napisał(a):No, jestem prawie usatysfakcjonowana liczbą zdjęć :D Prawie - bo dobrego nigdy dosyć :wink:no jeszcze daleko do ilościowej świetności 8) Zgadzam się :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: powiem Ci w sekrecie ze 21 no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;) a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;)no to se idę do Ozzinkowej :cry: :cry: :cry: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ehhhh za młody :sadCyber: albo inaczej - to ja za stara :placz: :silly: Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='malawaszka']ehhhh za młody :sadCyber: albo inaczej - to ja za stara :placz: :silly: eetam to on za mlody ;) jestem sobie pappy Quote
Recommended Posts