Koma Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ojejciu Szpileczka :angel: :angel: :angel: i dbsst się pokazała :angel: Quote
Wind Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 debesciaku, Widze, ze dzisiaj bawilas sie w reporterke ;) Nie bylo chyba latwo tak TZ-ta w lazience nakryc ;) A ze zapytam ... moze masz jeszcze jakies fotki z tego miejsca? :lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Wind napisał(a):debesciaku, Widze, ze dzisiaj bawilas sie w reporterke ;) Nie bylo chyba latwo tak TZ-ta w lazience nakryc ;) A ze zapytam ... moze masz jeszcze jakies fotki z tego miejsca? :lol: hehehe mam i to nie TZ to moj przystojny braciak :D wyslalam Ci w orginale ta fote :D Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 a to ja pierwszego dnia z Emilem :D Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 i ostatnie na dobranoc spadam bo juz lakier czuje wszedzie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 dbsst napisał(a):i ostatnie na dobranoc spadam bo juz lakier czuje wszedzie ;) Och jaka Szpilka zrozpaczona, ze juz się musi z nami żegnac. Buziaczki cukiereczku :buzi: Quote
Wind Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 debesciaku, Robisz piekne portrety :-) Jestem pod wrazeniem! :-) A przy tym zapaszku lakieru to chyba weny Ci nie brakuje? ;) Czekamy na wiecej! :-) Quote
Magda-Amir Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 dbsst napisał(a): jaaa ja mam identycznego króliczka :D :D a szpilencja :angel: :angel: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ale machinke ma Dbsst :o 8) A braciszek bardzo musi być do ciebie podobny :wink: NO I NARESZCIE SZPILENCJA :angel: :angel: :angel: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Szpilcia Mojaa!!! :laola: :BIG: Kochana Szpileczkaa na zdjeciach!! :angel: Wyscikaj Szpilusie moja mocno od nas... Wracajcie szybko na dogo, bo Mejk teskni :roll: facet)a raczej polfacet :evilbat: ) juz chcial jechac do Warszawy :lol: Gratuluje nowego aparaciku!! :klacz: ja tez moj sprzecior z chcecia zamienilabym na cos nowego... Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 wowww ekstraaa :klacz: jaki to EOS?? :fadein: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 malawaszka napisał(a):wowww ekstraaa :klacz: jaki to EOS?? :fadein: waszeczko 350 d moje marzenie milosc mojego zycia moj Emil moje swietelko w tunelu ;) Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 malawaszka napisał(a)::o o qrwa zajebisty :o amen on sam pstryka zdjecia naprawde czad Quote
KaRa_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wreście nowe foki :angel: :angel: Dbsst dlaczego jak byłaś na kursie to nie wpadłaś do mnie????? :evil: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a)::o o qrwa zajebisty :o amen on sam pstryka zdjecia naprawde czad to ja poprosze o tłumaczenie , bo jak już bede kupować to muszę wiedzieć o co biega :-? :roll: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 nareszcie moja najkochansza wróciła.... :angel: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wreście nowe foki :angel: :angel: Dbsst dlaczego jak byłaś na kursie to nie wpadłaś do mnie????? :evil: Kara Kochanie mnie wcale nie bylo przed zjazdem na DGm :( zobaczymy sie nastepnym razem ;) dzis chyba musze zaczac odrabiac straty u Was na Waszych topikach :evilbat: Quote
agabass Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 o debe się nareszcie pojawiła ciekawe tylko na ile :wink: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Na gg mi powiedziała, że będą nowe foteczki Szpilki tylko baterie naładuje... :lol: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 agabass napisał(a):o debe się nareszcie pojawiła ciekawe tylko na ile :wink: juz blizej konca niz dalej ;) mam nadzieje ze na poczatku tygodnia bedzie malowanie i sprzatanie i ze bede juz tylko dla was ;) Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Dbsst a kiedy bedziemy oblewac... no kochana ty pilnuj tych bateri bo ja mam Szpilkowy głód...a człowiek na głodzie potrafi byc okropny i upierdliwy 0X :lol: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Agga napisał(a):Dbsst a kiedy bedziemy oblewac... no kochana ty pilnuj tych bateri bo ja mam Szpilkowy głód...a człowiek na głodzie potrafi byc okropny i upierdliwy 0X :lol: hahahahhaha cos sie nie laduje goopia bateria beeeee a mam tyle fot do zameczania i to nie tylko mojej Szpilunki Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst bo mnie zamkna no wiesz gdzie jedna mała foteczka szpilki i powinnam byc szczęśliwa... :lol: Quote
agabass Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):o debe się nareszcie pojawiła ciekawe tylko na ile :wink: juz blizej konca niz dalej ;) mam nadzieje ze na poczatku tygodnia bedzie malowanie i sprzatanie i ze bede juz tylko dla was ;) no to czekamy z niecierpliwościa na cała ciebie Quote
Recommended Posts