dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahaha a no jestem ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahaha a no jestem ;) :laola: juz kompik podłączony w domciu :wink: Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahaha a no jestem ;) :laola: juz kompik podłączony w domciu :wink: ale tylko na dzis jestem wcisnieta miedzy szafki a komode miejsca nie mam wcaale a nos w monitorze :evilbat: przechodze zalamanie remontowe normalnie a najgorsze przed nami szlifiowanie scian z TZ juz sie sprzeczamy bo on tez juz chyba ma dosc goraca atmosfera panuje ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahaha a no jestem ;) :laola: juz kompik podłączony w domciu :wink: ale tylko na dzis jestem wcisnieta miedzy szafki a komode miejsca nie mam wcaale a nos w monitorze :evilbat: przechodze zalamanie remontowe normalnie a najgorsze przed nami szlifiowanie scian z TZ juz sie sprzeczamy bo on tez juz chyba ma dosc goraca atmosfera panuje ;) a bo też zachciało wam sie remontów 8) / mnie to czeka :wink: Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 qrde juz nigdy wiecej bez kitu nie daje rady z tym i w tym syfie Quote
sayma Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahhahaha a no jestem ;) :laola: juz kompik podłączony w domciu :wink: ale tylko na dzis jestem wcisnieta miedzy szafki a komode miejsca nie mam wcaale a nos w monitorze :evilbat: przechodze zalamanie remontowe normalnie a najgorsze przed nami szlifiowanie scian z TZ juz sie sprzeczamy bo on tez juz chyba ma dosc goraca atmosfera panuje ;) a bo też zachciało wam sie remontów 8) / mnie to czeka :wink: gorąca atmosfera to chodżcie do mnie u mnie zimnoo jak cholerka to sie ostudzicie :wink: :D Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dbsst napisał(a):qrde juz nigdy wiecej bez kitu nie daje rady z tym i w tym syfie :( nie chce straszyć ale najgorsze syfiszcze przed wami , to szlifowanie :evilbat: / dlatego ja nie robię gładzi :lol: :lol: , u mnie to by nie zdało egzaminu bo płyty betonowe pękają i nic nie pomaga , wychodzą te pęknięcia , więc u nas tylko tapetki :wink: / Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 daj spokoj mam juz dosc wrrrrrrrrrr ale co tam dam rade ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dbsst napisał(a):daj spokoj mam juz dosc wrrrrrrrrrr ale co tam dam rade ;) :lol: :lol: a masz inne wyjście :lol: :lol: Jak Szpilka wytrzymuje w tym bałaganie :o Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wiesz co ? Ty się ciesz, że twój robi remonty , chociaż sie złosci . Bo później to możesz usłyszeć : Remoncik ??? Ja już w życiu w temacie remontów WSZYSTKO zrobiłem ! :roll: :roll: :roll: Quote
agabass Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Remontow się zachciało, ale jaki będzie efekt końcowy napewno piękny. Dasz radę. A spacer no to dawaj proponuj kiedy?? Quote
sayma Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 agabass napisał(a):Remontow się zachciało, ale jaki będzie efekt końcowy napewno piękny. Dasz radę. A spacer no to dawaj proponuj kiedy?? niooo idxcie na spacerek i naróbcie fotttek uroczych basków i damencji modeliny :angel: :angel: Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Szpilka znosi remont niezle siedzi u moich rodzicow i wpada na "posprzatane" czyli wieczorkiem na noc a rano jak wariat wypada z chaty i pedzi na wyrko do mamy ;) dzis juz bylo goraco na maxa na szczescie teraz nastala cisza Agabass a moze we wtorek :D co Ty na to :D Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 oj żal mi Was / ale jak potem ładnie będzie 8) / :calus: dla Modelinki :wink: Quote
agabass Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 we wtorek to najwcześniej o 17 wiem, ze ma być ładna pogoda to jak chcesz zastanów się czy masz czasa i browarek jakiś możemy rozpracować Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Buziak, zeby Wam lepiej było zniesc ten remont! :buzi: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 LAZY napisał(a):Buziak, zeby Wam lepiej było zniesc ten remont! :buzi: na remoncik to lepszy :drinking: Quote
Siostra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 biedna debe, od remontu gorsze jest tylko sprzątanie po nim :wink: Mozemy sobie ręce podać, kofana - ja wszsk kończę budowę. Trzymaj się, damy radę :D Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Siostra napisał(a):biedna debe, od remontu gorsze jest tylko sprzątanie po nim :wink: Mozemy sobie ręce podać, kofana - ja wszsk kończę budowę. Trzymaj się, damy radę :D :roll: jak wy już macie wprawę to moze ja was do mnie zaproszę na to tapetowanie i malowanie 8) Quote
Siostra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alu, nie ryzykowałabym...hehehe - przynajmniej w moim przypadku. Mogę słuzyć jako kuchta, goniec, wyprowadzacz psa, ale do prac budowlanych lepiej mnie nie dopuszczać :D Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Siostra napisał(a):Alu, nie ryzykowałabym...hehehe - przynajmniej w moim przypadku. Mogę słuzyć jako kuchta, goniec, wyprowadzacz psa, ale do prac budowlanych lepiej mnie nie dopuszczać :D 8) och nie bądź taka skromna :wink: :lol: Quote
Agga Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 dbsst no wieesz co gdzie szpila? ja dla ciebie i zdjecia Sary i Agatki Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Agga napisał(a):dbsst no wieesz co gdzie szpila? ja dla ciebie i zdjecia Sary i Agatki Szpilka na wywczasach u babci :wink: 8) a dbsst z TZtem doprowadzają chałupe do ruiny :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Patka napisał(a):Alu no wiesz :roll: :lol: oj wiem co mówię ja zawsze po remoncie mam jakieś straty :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts