sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ojjjjaaaaaaaaaaaaaa nie wierzę studenciaki na wagary wyskoczyły ihih :wink: :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst :lol: :lol: :lol: kebaby extra :wink: Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 oj Alu odrazu zmeczone wpadlam na chwile wstawic kilka zdjec :D oto kilka staroci :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):oj Alu odrazu zmeczone wpadlam na chwile wstawic kilka zdjec :D oto kilka staroci :D starocie ale jakże cenne :wink: Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 anetta napisał(a):dbsst napisał(a):nio Anettko dwa chlopy i ona jedna :D 3 chlopy...no to mamy wspolna znajoma:bigcool: :tort: taaaaaak w ogole to 3 chlopy ale ten 3 to nie sznaucer sayma a no kiedys trzeba zaczac wagary ;) Alu nio cio kebaby sa mniam Quote
sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 falafele mniaaaaaam kebaby beeeeeeee :roll: :roll: 0X :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 :o poddajesz w wątpliwość to stwierdzenie 8) /lepiej nie chcij żeby ci Evelina pomerdała torebką , wtedy wszystkie starocie cenniejsze od złota :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: / Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst, super, że mimo zmęczenia wpadłaś do nas i fotki Szpiluni nam wkleiłaś. Jest ulubienicą większości, a na pewno moją :D Zaglądam sobie tu co jakiś czas (nie zawsze pisze) ale zdjęcia Szpili podziwiam na okragło :) Kiedyś za bokserkami nie przepadałam dopkóki Szpileczki nie ujrzałam :) kWielki buziak ode mnie i Oskarka :) Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Daga&Oskar napisał(a):dbsst, super, że mimo zmęczenia wpadłaś do nas i fotki Szpiluni nam wkleiłaś. Jest ulubienicą większości, a na pewno moją :D Zaglądam sobie tu co jakiś czas (nie zawsze pisze) ale zdjęcia Szpili podziwiam na okragło :) Kiedyś za bokserkami nie przepadałam dopkóki Szpileczki nie ujrzałam :) kWielki buziak ode mnie i Oskarka :) jaaaaaaaaaaa jak strasznie nam milo ciesze sie ze sie nawrocilas hahahahaha ;) :lol: Alu ja sie Eveliny boje jak nie wiem dlatego rupiecie wygrzebalam ;) od jutra nie mam netu przez tydzien okolo Remont mnie czeka :( ale wlepiam ukrytego fafla na pocieszenie ;) Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 oj będziemy tęsknić z Wami :( cały tydzień to długo strasznie :( / wiem bo jak mnie odcieli latem :evil: / to wycałuj Szpilkę dziennie 3 razy :wink: :lol: :lol: :lol: od RRa i cioci Alicji 8) Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj będziemy tęsknić z Wami :( cały tydzień to długo strasznie :( / wiem bo jak mnie odcieli latem :evil: / to wycałuj Szpilkę dziennie 3 razy :wink: :lol: :lol: :lol: od RRa i cioci Alicji 8) hahahaha dobra bede takie Szpiliśki zmawiac ;) hahahhaah Quote
sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 o kurcze szpilkowata chyba foszka małego strzeliła :D :wink: na co sie ksieżniczka naburmuszyła?? Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 super psiak :D ;) szpilka agrafka hm mamy mini asortyment materialow biorowych hahah :D :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 oj bedzie brakowało Szpiluni, bedzie :( Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 a ja dzis dostalam zarabisty prezet od mojej kochanej SAYMY cieple niebiesciutkie skarpeteczki w pieski i teraz mam stopy jak maskotki Inia wlasnie siedzew moich skarach :D wiesz jakie cieple :D TZ mi zazdrosci ich (widzialam to po jego oczach ;) ) Quote
anetta Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):taaaaaak w ogole to 3 chlopy ale ten 3 to nie sznaucer Zgadza sie 8) :roflt: te zdjecia wymiataja Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 qiepsko a pani ma jane wlosy jak nasza Wind :D jak to ta pani to przyznaj sie skad ja znasz 8) Quote
agabass Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ale ta Szpilosława pikna A debe czy ty blondi teraz?? Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):a ja dzis dostalam zarabisty prezet od mojej kochanej SAYMY cieple niebiesciutkie skarpeteczki w pieski i teraz mam stopy jak maskotki Inia wlasnie siedzew moich skarach :D wiesz jakie cieple :D TZ mi zazdrosci ich (widzialam to po jego oczach ;) ) :multi: :multi: ja chcę zobaczyć skarpeteczki :wink: ale twój TZ zachciewny 8) :wink: Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 agabass napisał(a):ale ta Szpilosława pikna A debe czy ty blondi teraz?? nie ja teraz gorzka czekolada z jasnymi pasmami a czemu ????? hahhaha Ala dziwisz sie teraz juz mi nie jest do niczygo potrzebny mam swoje osobiste stopogrzalki :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):ale ta Szpilosława pikna A debe czy ty blondi teraz?? nie ja teraz gorzka czekolada z jasnymi pasmami a czemu ????? hahhaha Ala dziwisz sie teraz juz mi nie jest do niczygo potrzebny mam swoje osobiste stopogrzalki :D hi hi boi się że pójdzie na boczny tor 8) zrób fotkę stoopkom 8) Quote
Recommended Posts