Hanna R. Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dbsst napisał(a):nie tylko wracam pozniej i musze sie zajac moim niewybieganym psem obiadem i takie tam ;) wlasnie wstawialam kilka zdjec i co wywalilo mnie z dogo :evil: dla Dogomaniakow O żeszszsz - piękna jest ! Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dbsst napisał(a):nie tylko wracam pozniej i musze sie zajac moim niewybieganym psem obiadem i takie tam ;) wlasnie wstawialam kilka zdjec i co wywalilo mnie z dogo :evil: dla Dogomaniakow Moje dwie kochane dziewczyny wróciły :angel: :calus: poczta doszła :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
Agga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 JESTEM ZAKOCHANA!!!! dbsst ale ty to wiesz bo nikt nie kochał smierdziela w morsku tylko ciocia agga delektowała sie zapachem padliny :lol: Quote
Birma Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 hehee... słodziachne te fafle :D :angel: Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 no i co, jedno zdjęcie i koniec? :evil: miały być zdjęcia (liczba mnoga). Jak to było.... obiecanki cacanki, a głupiemu radość :evil: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Maga100 napisał(a):no i co, jedno zdjęcie i koniec? :evil: miały być zdjęcia (liczba mnoga). Jak to było.... obiecanki cacanki, a głupiemu radość :evil: oj Maga nie marudz dbsst napewno zaraz nas zasypie fotkami :wink: Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj Maga nie marudz dbsst napewno zaraz nas zasypie fotkami :wink: taaa, mnie już przykryła ich lawina... 8) Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj Maga nie marudz dbsst napewno zaraz nas zasypie fotkami :wink: taaa, mnie już przykryła ich lawina... 8) to może wyszkol Leona na psa ratownika to cię odkopie :wink: Quote
Maga100 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to może wyszkol Leona na psa ratownika to cię odkopie :wink: dziękuje bardzo, żeby ratował mnie tak, jak w wodzie? czyli wskakując mi na plecy? :-? Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):to może wyszkol Leona na psa ratownika to cię odkopie :wink: dziękuje bardzo, żeby ratował mnie tak, jak w wodzie? czyli wskakując mi na plecy? :-? :lol: on sprawdzał Twoje odruchy :wink: Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 qrcze naprawde dzis wstawialam wam foty i tylko ta sie wstawila ale co tam ponawiam probe 8) kto da buzi Quote
Pasavera Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dbsst napisał(a):kto da buzi ja :angel: ja :angel: :calus: Quote
Agga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 SZPILA :calus: Pamietaj ciocia agga kocha najbardziej...i teskni Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 tak to prawda Ciocia Agga jako jedyna tulkala padlinowa szpilowa oki widze ze juz foty mi sie wstawiaja wiec :D zaczynam :D jestescie gotowi :d Quote
Guest bernulka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Dbsst wróciła!! Hurra hurra! Ty nie dziękuj (bo nie ma za co) tylko wchodź częściej na dogo bo po głowie dostaniesz :chainsaw: A ja z niecierpliwością czekam na nowiutke fotecki MOJEJ Szpilusi :evilbat: :B-fly: paździoszki Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 ciocia Agga my tez tesknimy tak spala Szpila po powrocie z Morska:lol: tak Szpila udaje modrzejsza niz jest ;) ciekawe czy na cos wpadnie badz komus w kolana :evil: u nas w stolycy tez sa owieczki :D a i wampir ringowy sie trafi 8) Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 bernulka napisał(a):Dbsst wróciła!! Hurra hurra! Ty nie dziękuj (bo nie ma za co) tylko wchodź częściej na dogo bo po głowie dostaniesz :chainsaw: A ja z niecierpliwością czekam na nowiutke fotecki MOJEJ Szpilusi :evilbat: :B-fly: paździoszki hahahahhaha normalniem sie zestrachala jak nie wiem fajnie jest Was "widziec" znowu Quote
Guest bernulka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ślicnee fotecki... dbsst a coś ty tej Szpilusi zrobiła bo ona plumka tutaj :o :eek2: :lol: tłumacz sie bo się paździoszek zdenerwuje :evilbat: :lol: paździoszki :lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dbsst napisał(a):bernulka napisał(a):Dbsst wróciła!! Hurra hurra! Ty nie dziękuj (bo nie ma za co) tylko wchodź częściej na dogo bo po głowie dostaniesz :chainsaw: A ja z niecierpliwością czekam na nowiutke fotecki MOJEJ Szpilusi :evilbat: :B-fly: paździoszki hahahahhaha normalniem sie zestrachala jak nie wiem fajnie jest Was "widziec" znowu fajnie was zobaczyć :wink: i poczytac :wink: / oby jak najczęściej 8) / Całuski dla ufaflunionej Szpilci :calus: :calus: Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 ze co jakie plumka wr bojkam sie kca mnie zjesc i ukatrupic ;) Quote
agabass Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 fajna ta Szpilkowa, ale wcale nas nie odwiedza smutno nam Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 dzis jest z nowa dostawa zdjec ;) Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 zakochana para Agga znasz to uczucie jak wielki fafluniast jezyk kce dac ci buzi chodzby nie wiem co ;) a to tak romantic Quote
Guest bernulka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 jak nie plumka jak plumka :lol: Ale ja juz wiem czemu... / pewnie że ze zlociq juz wróciła /! A tu dowód że plumka: paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts