dbsst Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 czesc jestem na chwile napewno :D Agga DZIEKUJE ZA TAKA ILOSC FOTnapracowalas sie tym wlepianiem jestem wdzieczna :buzi: Zdjecia mnie osobiscie sie strrrrrrrrrrrrrasznie podobaja :D komentarze zreszta tez :D ;) Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 cała przyjemność po mojej stronie :angel: To co z ta prośba moja? :lol: Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :angel: To co z ta prośba moja? :lol: hihihihihi czy Ty naprawde chcesz ten smierdzacy kocyk :D Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :angel: To co z ta prośba moja? :lol: hihihihihi czy Ty naprawde chcesz ten smierdzacy kocyk :D no chyba ze ty sobie kocyk zostawiasz a mi oddasz szpilunie? :lol: Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 hehehe a bierz sobie tego cholernika ;) :lol: ostatnio jej sie na sluch jeszcze n\berdziej rzucilo i glucha w pien jest szczegolnie nie slyszy do mnie i feeeee :evil: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 dbsst napisał(a):hehehe a bierz sobie tego cholernika ;) :lol: ostatnio jej sie na sluch jeszcze n\berdziej rzucilo i glucha w pien jest szczegolnie nie slyszy do mnie i feeeee :evil: Yupi :angel: KIedy moge po smierdziszka przyjechac... Patrzcie Dbsst oddaje mi szpile!!!!! 8) Dbbst zapomniałas ze to trzeba krzyczec nie wolno i uciekac w druga strone 8) Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='dbsst']hehehe a bierz sobie tego cholernika ;) :lol: ostatnio jej sie na sluch jeszcze n\berdziej rzucilo i glucha w pien jest szczegolnie nie slyszy do mnie i feeeee :evil: Yupi :angel: KIedy moge po smierdziszka przyjechac... Patrzcie Dbsst oddaje mi szpile!!!!! 8) Dbbst zapomniałas ze to trzeba krzyczec nie wolno i uciekac w druga strone 8)[/quote] no tak ja goopia zapomnialam zly ze mnie wlasciciel psa to nie pies jest gluchy tylko ja tepa 8) :wallbash: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Agga'] ona jest porpostu taka ... ach az słów brakuje zeby ja opisac :oops: Quote
agabass Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 na chwilę to i ja mogę się pojawić ale ty debe nie do poznania. A Szpilatron jak zawsze rewelka Quote
Magda-Amir Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 no Szpila bombastick :angel: :D jaki pęd w ogóle :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 :o Szpilatron chodził w zaprzęgu :o :o :o Quote
Agga Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:o Szpilatron chodził w zaprzęgu :o :o :o dbsst wstawie ci tu jeszcze foty z galeriii zlotowej ale moje bo paya juz masz....reszte wstawisz sama tzn od nnych dogomaniaków...tak zeby sie nie pomieszało ok ? Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 jeżu kolczasty jak ty sie dziewczyno napracowalas :o dziekuje bardzo :buzi: kiedys am wstawie te systkie foty :D Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 o kurka Szpila jest tak wytrawną Modelinką że jak widzi aparat to zaraz pozuje :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Agga napisał(a):Jej pani tez ładnie pozuje :lol: Agga wez Ty mnie nie nerwuj i nie smiechaj sie ze mnie :evil: Quote
daga10011 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Szpilowa to takie miny robi ze zawsze musze opluc monitor :oops: powinien byc zakaz tej galerii,juz jeden monitor w tym roku wymienialam :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 daga10011 napisał(a):Szpilowa to takie miny robi ze zawsze musze opluc monitor :oops: powinien byc zakaz tej galerii,juz jeden monitor w tym roku wymienialam :lol: ciezs śie przynajmniej masz monitor zawsze czysty :wink: Dbsst a gdzie zginęła Sayma :o Quote
LAZY Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='daga10011']Szpilowa to takie miny robi ze zawsze musze opluc monitor :oops: powinien byc zakaz tej galerii,juz jeden monitor w tym roku wymienialam :lol: Jakąś toksyczna ślinę chyba posiadasz... :lol: Quote
Recommended Posts