dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 ło matko one juz rozrabiaja a ja jeszcze nie wyjechalam :evilbat: qrde lece z psem i ide sie pakowac Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst']ło matko one juz rozrabiaja a ja jeszcze nie wyjechalam :evilbat: qrde lece z psem i ide sie pakowacno leć , leć ale tak co byś na 500 stronkę wróciła :wink: Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a):na zlot byście przyjechały porozrabiać a nie tu :angel: no własnie bedziemy rozrabiać z zazdrości, że Wy tam a My tu :cry: :( :evilbat: :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ja jade w piątek - może i Wy dacie rade na weekendzik :fadein: Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a):ja jade w piątek - może i Wy dacie rade na weekendzik :fadein: ja własnie kcialam na weekendzik ale wszystko przeciwko mnie :evil: :D TZ pracuje, a ja wynajęłam sie w roli psiej opiekunki 8) :D (8 tyg. prawie :wink: AST) Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 prawie 8 tyg czy prawie AST?? :wink: :lol: bo wiesz jak prawie AST to możesz go brać ze sobą - gorzej jakby to był prawdziwy AST to wiesz noo :hmmmm: psów morderców na zlot nie wpuszczamy :lol: :wink: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a):prawie 8 tyg czy prawie AST?? :wink: :lol: bo wiesz jak prawie AST to możesz go brać ze sobą - gorzej jakby to był prawdziwy AST to wiesz noo :hmmmm: psów morderców na zlot nie wpuszczamy :lol: :wink:Malawaszka :( ja ci tu przyczepę kombinuję a ty tu taki afront do mojego Mordulca :evil: oj oj Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 oj,Waszka podpadlas :evilbat: :lol: .A moja Kaje dzis astek zaatakowal-na szczescie byl na smyczy-u bardzo przepakowanego jegomoscia :roll: ..I potem sie dziwic ze te psy maja taka opinie,skoro sa u takich ludzi Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no co? no co? ja się po prostu szyabko uczę, a tak było napisane w pewnej mondrej gazecie :lol: Quote
Patka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Suke pies? chociażlanie dostał !!! co za wstrętcioch ... Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Patka']Suke pies? chociażlanie dostał !!! co za wstrętcioch ... właściciel??? przeca Daga pisała że przepakowany był :lol: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Patka napisał(a):Suke pies? chociażlanie dostał !!! co za wstrętcioch ... tak..suke pies..i to na dodatek szczeniaka-bo przeciez to wciaz szczeniak,na dodatek bojak :cry: .A pna tylko scignal psa i poszedl dalej-jego koledzy mieli ubaw,ze taki duzy pies a sie boi(Kaja) :evil: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 no wiecie co kolesia trzebabylo podejsc na zolwia i za jaja i z wiadra :lol: jush prawie spakowana :D HA HA Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):no wiecie co kolesia trzebabylo podejsc na zolwia i za jaja i z wiadra :lol: jush prawie spakowana :D HA HA ja też już prawie spakowana :evil: :evil: :evil: na jutro do pracy :evil: 0X :bigcry: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):no wiecie co kolesia trzebabylo podejsc na zolwia i za jaja i z wiadra :lol: jush prawie spakowana :D HA HA ja też już prawie spakowana :evil: :evil: :evil: na jutro do pracy :evil: 0X :bigcry:a ja mam jeszcze urlop za L4 i miałam jechać do Morska :cry: :cry: :cry: i Szpilki nie pomiziam :cry: :cry: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a ja tez mialm byc juz spakowana :cry: ..Bawcie sie dobrze dziewczyny-pusto bez was tu bedzie :cry: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 pakuje sie juz 3 godziny i jeszcze tyle do schowania :-? qrde dzwonili z pracy TZ cos sie zepsulo i TZ smutny i zly :cry: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no my sie nawzajem będziemy pilnować jak już będziemy rozrabiać :wink: A może Maga przyjdzie i Hanka się zleje z PIKą , kto wie :roll: melduję się do rozrabiania :D Dbsst wyjeżdża, więc hulaj dusza na jej topicu :lol: :lol: wróci prosto za kraty :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Szpilunia, to dla Ciebie od Oskarka za to ze tak rzadko tu zagladamy, ale obiecujemy poprawe, na fotkach wygladasz rewelacyjnie ty moja ulubienico. Wielkie caluski Dbsst, udanego wyjazdy zycze Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Maga , my tu impre zrobimy na 500 strone :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ale jakoś do tej 500 strony trzeba dobrnąć :-? Po cichu i bez gadania się nie da :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):ale jakoś do tej 500 strony trzeba dobrnąć :-? Po cichu i bez gadania się nie da :lol:no my tu będziemy się bawić że ho ho aż doczłapiemy :wink: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ja bym nabila pare stronek fotami BA specjalnie dla debe-ale niestety-on zachorowal od mojej Kaji na kennela i ni ma spacerkow ani fotek :-? Ale troche pogadamy :wink: 8) Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Szpilunia, to dla Ciebie od Oskarka za to ze tak rzadko tu zagladamy, ale obiecujemy poprawe, na fotkach wygladasz rewelacyjnie ty moja ulubienico. Wielkie caluski Dbsst, udanego wyjazdy zycze ojejejejeje dziekujemy :oops: dziewczyny ani mi sie wazcie mnie za kraty wsadzac :evilbat: Quote
Recommended Posts