Koma Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 No to całe szczęście bo już się przestraszyłam, że coś z sunieczką nie tak :fadein: a lampie należy się kara, że tak mnie wystrachała :evilbat: :P Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Koma napisał(a):No to całe szczęście bo już się przestraszyłam, że coś z sunieczką nie tak :fadein: a lampie należy się kara, że tak mnie wystrachała :evilbat: :P hahahaha dobra zatkam ja jak bede robic zdjecia niech ma ;) Quote
Koma Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):No to całe szczęście bo już się przestraszyłam, że coś z sunieczką nie tak :fadein: a lampie należy się kara, że tak mnie wystrachała :evilbat: :P hahahaha dobra zatkam ja jak bede robic zdjecia niech ma ;) oj nie bo jeszcze foty nie wyjdą :roll: :lol: a to już wogóle byłaby tragedia :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):No to całe szczęście bo już się przestraszyłam, że coś z sunieczką nie tak :fadein: a lampie należy się kara, że tak mnie wystrachała :evilbat: :P hahahaha dobra zatkam ja jak bede robic zdjecia niech ma ;) oj nie bo jeszcze foty nie wyjdą :roll: :lol: a to już wogóle byłaby tragedia :lol: :lol: :lol: hahahhahahha ale to jak mam jej powiedziec ze zle robi i ze jest feeeeeeee Quote
Koma Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):No to całe szczęście bo już się przestraszyłam, że coś z sunieczką nie tak :fadein: a lampie należy się kara, że tak mnie wystrachała :evilbat: :P hahahaha dobra zatkam ja jak bede robic zdjecia niech ma ;) oj nie bo jeszcze foty nie wyjdą :roll: :lol: a to już wogóle byłaby tragedia :lol: :lol: :lol: hahahhahahha ale to jak mam jej powiedziec ze zle robi i ze jest feeeeeeee qrcze :hmmmm: jeszcze nigdy nad tym nie myślałam... :lol: Ale wiem!!!! Najlepiej musisz ją pomęczyć :evilbat: i robić mnóstwo zdjęć :) O tak to najlepsze wyjście! Wszyscy będą zadowoleni a lampa ukarana :D Quote
anetta Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Jak ja dawno nie widzialam Szpilencji :angel: Ekstra foty :lol: :lol: :lol: Jak zawsze miny ma wyjechane :P Quote
olekg89 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 twoja chuda to zobaczysz moja załamka kosci sterczą mozna sie drapać :lol: ,ale miechnie to ma bieganie za piłka i pływanie 3 godziny bez przerwy robią swoje :lol: Quote
Koma Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Wasze chude?? :o :o To chyba jakaś obsesja na Dogo, wszyscy przeczuleni na tym punkcie :lol: My z Komką mamy raczej tylko wycieczki piesze, bo nie pływa (boi się wody :roll: ), nie biega za piłką(tylko w domu bo, na dworzu zwiewa razem z nią :roll: ), biegamy tylko gdy ma patyka w pysku(bo gdy nie ma to łapie mnie za kostki :roll: )... a i tak trzymamy formę :lol: :lol: :lol: A i tak zarzucają nam że Komka jakaś taka chuda :o Ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje :lol: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Etam dbsst dla mnie szilka czy wypasiona czy chuda zasze ta sama kochana szpilka... :angel: hehehe ale zaloze sie ze pierwsze zdanie bedzie faktycznie ona mala albo ale ona mala :lol: :lol: :lol: zobaczymy :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 hihi a tu kilka fotek z wieczornego spacerku :D reflektory :D patyczek :D ale jestem duuuuuuuuuuza dawaj Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 moj ci on mojjjjjjjj czyz do siebie nie pasujemy :D Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 a to Bonitka kolezanka Szpili :D musi chodzic w namordniku bo lubi sobie przekasic na spacerze to i owo ;) ale i w tym kagancu umie sobie poradzic :lol: o prosze jak pieknie jezor pokazuje :D jestesmy grzeczne czy cos dostaniemy :D Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 mizianie z cioteczka ;) i jeszcze wieksze mizianie :D a na koniec macie po oku ;) Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 JEEEE ale Szpilencja ma nowych fotek :o :o a kożelanka tysz fajna :wink: , i zdjęcie z oczkami mi sie podoba :wink: Quote
Justa Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 :angel: :angel: :angel: :iloveyou: Ale się stęskniłam za Szpilunią!!! :calus: A Galcik taka brzydka zarośnięta jest :oops: :roll: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 ja cie sune :o Obcy kontratakuje!!! A ona co Devid COperffilde!? :o :o yyyy Pies z Czarnobyla swieci w ciemnosciach :o :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Agga'] ja cie sune :o Obcy kontratakuje!!! A ona co Devid COperffilde!? :o :o yyyy Pies z Czarnobyla swieci w ciemnosciach :o :lol:Dbsst oszczędza energie elektryczną i świeci Szpilką :roll: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst oszczędza energie elektryczną i świeci Szpilką :roll: to straszne...jak psa wykorzystuje :o Quote
Maga100 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] brr, nie chciałabym szpili spotkać w ciemnościach, zawał murowany :shocked!: :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Justa nie wierze w to ze Galina moze brzydko wygladac nie wierze dziewczyny nie powinnam tego mowic ale Szpila jest glownym generatorem pradu na warszawe ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 dbsst napisał(a):Justa nie wierze w to ze Galina moze brzydko wygladac nie wierze dziewczyny nie powinnam tego mowic ale Szpila jest glownym generatorem pradu na warszawe ;) :lol: :lol: :lol: to co W-awka zrobi jak Szpila będzie na wakacjach , chyba przejdą na zasilanie awaryjne :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Justa nie wierze w to ze Galina moze brzydko wygladac nie wierze dziewczyny nie powinnam tego mowic ale Szpila jest glownym generatorem pradu na warszawe ;) :lol: :lol: :lol: to co W-awka zrobi jak Szpila będzie na wakacjach , chyba przejdą na zasilanie awaryjne :wink: hehehehe chiba tak ;) mam dobre wiescie przez caly urlop bede miec aparacik :D znaczy te wiesci sa napweno dobre dla mnie ;) Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 zdjecie jest malutkie bo z daleka robione i generalnie kiepskie ale mnie sie podoba i teraz jak juz poustawialam aparat to postaram sie zrobic podobne ale lepsiejsze :D Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']zdjecie jest malutkie bo z daleka robione i generalnie kiepskie ale mnie sie podoba i teraz jak juz poustawialam aparat to postaram sie zrobic podobne ale lepsiejsze :D oj oj Szpilka wyhamuj....... :roll: , czy ona trenuje skok w dal :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 heheheheh ona upodabnia sie do zajaca :D coby na zlocie denerwowac systkie psy ;) :lol: Quote
Recommended Posts