Alicja Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciakisyskie idą spać :( ja ledwo wstalam dzis gdyby nie zaczeli wiercic o 6:30 :evil: to bym zaspalaa nam udało się wstać o 9 :oops: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciakisyskie idą spać :( ja ledwo wstalam dzis gdyby nie zaczeli wiercic o 6:30 :evil: to bym zaspalaa nam udało się wstać o 9 :oops: A ja wstałam o 10 i jestem zła bo jeszcze bym godzinke bym pospała jakbby nie kociaki, które uznały mnie jako fajny obiekt do zabawy :evil: Quote
LAZY Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 A ja wstaje codziennie po 6!!! :evil: Wiec koneic marudzenia, ze 10 to za wczesnie :evilbat: Ale impreza rewelacja!!! Ja po cichutku licze na podobna od piatku :wink: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 LAZY napisał(a):A ja wstaje codziennie po 6!!! :evil: Wiec koneic marudzenia, ze 10 to za wczesnie :evilbat: Ja o 5-6 to wstaje od września do czerwca :wink: Wiec teraz odsypiam i moge pomarudzić :evilbat: :lol: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dbsst ja już jutro jestem w wawie no może kogoś przypadkiem spotkam ale z umówionego spotkania nici. Szkoda że tak wyszło. Pozdrawiam Werson! Mówię Dobranoc! Quote
Wojtecki Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A szpilkową to dzisiaj wetło :o A może poszła do lasu ? :wink: Quote
Alicja Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A szpilkową to dzisiaj wetło :o A może poszła do lasu ? :wink:a co za Czerwonego Kapturka będzie robić... :-? Quote
Agga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dbsst napisał(a):lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciaki etam marudzisz babo....ta twoja miniaturka jest sliczna :lol: ja nie krzyczałam o foty... :roll: Quote
Siostra Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Powiem krótko, acz dobitnie: MAŁO ZDJĘĆ!!!!, co się równa MAŁO SZPILI!!!!. debe, bierz się za fotografowanie... :evil: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Czerwony Kapturek wrocil z lasu ma aparat ale nie ma pogody :evil: czekam az przestanie padac i ide na lowy ;) Quote
Justi0022 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 No to chociaż jakieś ujęcia z zacisza domowego - makro nowej miny Szpilowatej :wink: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Justi0022 napisał(a):No to chociaż jakieś ujęcia z zacisza domowego - makro nowej miny Szpilowatej :wink: hehe nie kce Was nekac a zauwazylam ze portret Monaszpili jest mojim ulubionym tematem ;) :lol: Quote
Justi0022 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 My też go lubimy - jest bardzo wdzięczną modeliną :lol: Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Siostra']Powiem krótko, acz dobitnie: MAŁO ZDJĘĆ!!!!, co się równa MAŁO SZPILI!!!!. debe, bierz się za fotografowanie... :evil: jestem za!!!! Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 ja tez jestem za :P .tym bardziej ze jutro wybywam i nie zobacze Szpilki pare dni :cry: ciociu debe-jakas foteczka dla mnie pozegnalna????????? :oops: Quote
Weron_ciau Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Bry... Szpili nie widdać... Ale wy macie w tej Warszawie...a jakie zwyczaje w tramwajach :lol: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 a bylas juz :o i jak i co ;) sorrka ze takie ciemne ale nie chce Szpili po oczach fleszem walic :-? a to moj zmeczone slodziak :D Quote
Weron_ciau Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A byłam.. teraz jetsem w Płońsku... Co do Wawy to :o bez komentarza co sie pytam o droge to Nie wiem ja nei z tąd ;) A pies zajebisty! Mastiff bydle ślini sie miny robi! Ja go na smyczy utrzymać neimogłam, na psy reagował siadając i patrząc na nie... wyglądało to co najmniej śmiesznie... ślinił się jak diabli...a co najlepsze to puszczał bąki to w całym domu było czuc chyba :roll: A Szpili minami i tak nie pokona :calus: dla Obcasa ;) Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='dbsst']a bylas juz :o i jak i co ;) sorrka ze takie ciemne ale nie chce Szpili po oczach fleszem walic :-? a to moj zmeczone slodziak :D ale slodziak :angel: :angel: :angel: Quote
Wojtecki Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='dbsst']a bylas juz :o i jak i co ;) sorrka ze takie ciemne ale nie chce Szpili po oczach fleszem walic :-? a to moj zmeczone slodziak :D Oooooo !!!! :o Są moje TRUFELKI 8) :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Wojtecki bo zaraz Cie pogonie zostaw moje Truflaki ;) heheh widzie Werona ze stolyca Ci sie jednym slowem podoba ;) Dagus zaraz jeszcze cos zrobie ale nie kce z fleszem bo straszliwie mocny ;( a gdzie Ty wybywasz moja kochana Quote
Maga100 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='dbsst'] normalnie CUDO! :angel: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 a tak oto spi moj pies (tu lezy i patrzy co chce od niej ale przed kilkoma chwilami miala zamkniete galy ;) ) zdjecia nie sa do gory nogami ;) Quote
Recommended Posts