Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst']hehehe systko poroslo a Szpila zapomniala ze trzeba rosnac i tak juz zostalo ze same duze towarzycho ma ;) :lol: a ta fote darze olbrzymim sentymentem jak na nia patrze to czuje ten stan :D Wszystkie foty z imprezy sa autorstwa Meggi:D od razu poznać że imprezowa fota :wink: :drinking: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):a cóż to za impreza była spacerek 8) ale jakos sie zakropil ;) :lol: na tym zdjeciu psy wyg;adaja jakby po scienie chodzily muchy normalnie :D Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):a cóż to za impreza była spacerek 8) ale jakos sie zakropil ;) :lol: na tym zdjeciu psy wyg;adaja jakby po scienie chodzily muchy normalnie :Dno TSE TSE Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;) Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;)a jak bardziej zakropisz impre to i psów będzie wiecej :roll: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;)a jak bardziej zakropisz impre to i psów będzie wiecej :roll: ew beda po suficie smigac :lol: jak sie nie rozmnoza :D Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;)a jak bardziej zakropisz impre to i psów będzie wiecej :roll: ew beda po suficie smigac :lol: jak sie nie rozmnoza :Djak mrówków ich bedzie :o Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;) a ja znam takiego co pod kątem leży Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):do cyrku z nimi mowisz to jest chyba niezly pomysl ile znacie psow c ochodza po scianach ja osobiscie trzy ;)a jak bardziej zakropisz impre to i psów będzie wiecej :roll: ew beda po suficie smigac :lol: jak sie nie rozmnoza :Djak mrówków ich bedzie :o Raz,ze tp psy, drugi raz,że muchy a trzeci,że mrówki :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 hahahah o tez do cyrku mozemy super grupe utworzyc :d ;) Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):hahahah o tez do cyrku mozemy super grupe utworzyc :d ;)oj bedzie cyrk oj tak :roll: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahah o tez do cyrku mozemy super grupe utworzyc :d ;)oj bedzie cyrk oj tak :roll: heheh jakby juz nie bylo ;) :lol: Quote
daga10011 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst']i tym optymistycznym akcentem Agabass wprowadzila nas w imprezowe foty :D to kawaler qtory sobie dziewczyny do domy sprowadzil :D nasz kochany Raki :D to pierwsza damesa osiedla Doreczka :D calusny dog :D a to ruda lafirynda a to cala trojca qtora miala chyba zabawki nasaczone jakims trunkiem bo sie conajmniej dziwnie zachowywali tego dnia :D nie dalo im sie zrobic foty a co pewien czas tak sobie pozowali ;) jak nie koffac tych tenorow jakie dozatko piekne :iloveyou: a Spilecka jak zwykle mniamusna :P Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahah o tez do cyrku mozemy super grupe utworzyc :d ;)oj bedzie cyrk oj tak :roll: heheh jakby juz nie bylo ;) :lol:hihi jak Evelina wróci to będzie :lol: :lol: :lol: :oops: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):zawsze jest przy dbsst :P :lol: heheh wiedzialam Daga ze Doreczka Ci sie spodoba ona jest zajebista uwielbiam ja Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciaki Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciakisyskie idą spać :( Quote
dbsst Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):lece pac a Ty Aggus musisz koniecznie nadrobic topik zanim zaczniesz o foty krzyczec ;) :lol: :buzi: Dzieciakisyskie idą spać :( ja ledwo wstalam dzis gdyby nie zaczeli wiercic o 6:30 :evil: to bym zaspala Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='dbsst']i tym optymistycznym akcentem Agabass wprowadzila nas w imprezowe foty :D to kawaler qtory sobie dziewczyny do domy sprowadzil :D nasz kochany Raki :D to pierwsza damesa osiedla Doreczka :D calusny dog :D a to ruda lafirynda a to cala trojca qtora miala chyba zabawki nasaczone jakims trunkiem bo sie conajmniej dziwnie zachowywali tego dnia :D nie dalo im sie zrobic foty a co pewien czas tak sobie pozowali ;) ekhmm SIE nie chciało! I tyle a nie ze sie nie daŁO! A psiako cudaśne :p Quote
Recommended Posts